Kolekcja Arlety cz.3
Re: Kolekcja Arlety cz.3
Gdzieś wcieło mojego posta więc napiszę jeszcze raz storczyki powalają.Zazdroszczę najbardziej zapachu może i Mi się trafi kiedyś takie pachnidełka .Pozdrawiam Arletko .
Piękności jeszcze skąpane w słonewczku.po prostu cudne.
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Arletko, Twoja kolekcja zapiera dech w piersiach. I takie hurtowe kwitenienia. Zazdroszczę troszkę, bo u mnie to jakoś tak pojedynczo...
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- ewelina9977
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 8 kwie 2012, o 15:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakie piękne! Ale bym się w nich wytarzałaarlet3 pisze:No relacji z sadzenia maluszków Leptotesa nie dałam, bo czasu zbrakło.
Martika68 witaj u mnie i dziękuję bardzo za miłe słowa. Relacja będzie na pewno tylko ostatnio doba jest dla mnie zbyt krótka.
Krysiu
Patrycjo maluszki sprawują się świetnie i niedługo można będzie szukać im nowych domków, bo wszystkie u mnie zostać nie mogą.
Dorotko
Asiu a masdevallia oprócz tej pomarańczowej to urzekła mnie jeszcze caudata. Na razie jeszcze nie widać u niej nowego przyrostu, ale jestem dobrej myśli. Musi rosnąć, bo strasznie mi się spodobała. Zresztą w Dreźnie było ich ogrom.
Mareczku skoro Ci się podoba ten błękit z połączeniem kwiatów to proszę ta sesja jest dla Ciebie.
To co w chwili obecnej u mnie kwitnie.
Grupówka.
Teraz prezentacja indywidualna.
Tu zbiorówka moich kwitnących pachnidełek. Uwielbiam ich zapach, każdy pachnie inaczej.
Wiedziałam, wiedziałam żeby nie odwiedzac Cię po nocy Sen mam z głowy. Ehhh, piękności posiadasz w swojej kolekcji. Eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Pozdrawiam Agnieszka
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Kontakt:
już mnie denerwuje to forum!
u każdego coś wyjątkowego, a miejsca w dom u na nowe sztuki brak
pozdrawiam serdecznie, zacna kolekcja
u każdego coś wyjątkowego, a miejsca w dom u na nowe sztuki brak
pozdrawiam serdecznie, zacna kolekcja
Wspaniała kolekcja Piękna i różnorodna
Pani Arleto wspaniała kolekcja! Tylko pogratulować!
Zaintrygował mnie zwłaszcza ten storczyk o fioletowo-niebieskich kwiatach, jest taki oryginalny i unikatowy. Jak się Pani udało znaleźć takie cudo? I jak się dokładnie nazywa ten storczyk? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Zaintrygował mnie zwłaszcza ten storczyk o fioletowo-niebieskich kwiatach, jest taki oryginalny i unikatowy. Jak się Pani udało znaleźć takie cudo? I jak się dokładnie nazywa ten storczyk? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
- Magdalenka88
- 100p
- Od: 12 maja 2012, o 23:21
- Kontakt:
Ludzie! Gdzie kupujecie takie piękne storczyki! U mnie są same falki i już mnie to denerwuje Cudowna kolekcja, piękne kwitnące kwiaty, masz dużo radości z patrzenia na nie codziennie
Arletko ale dajesz po oczach , piekne kwitnienia
Zapraszam do mojego storczykowego okienka http://www.myorchids.bloog.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=54237" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedaż http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=56706" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=61&t=54237" onclick="window.open(this.href);return false;
Sprzedaż http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=56706" onclick="window.open(this.href);return false;
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Kolorki, jakich dawno nie widziałam na forum - cudowne storczyki.
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- marwes
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Arletko bardzo dziękuję za sesyjkę foto , storczyki jak z katalogu wyjęte , przepiękna kolorystyka jest się czym zachwycać.
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Krysiu
Martika dziękuję za miłe słowa, moje pachnidełka to takie zwykłe hybrydki i daleko im do Twoich. Moja violacea jeszcze malutka więc na jej kwitnienie troszkę sobie poczekam.
Mariusz dziękuję, a skoro Ci się podobają to trzeba sobie sprawić takie cudo.
Aniu, Agatko
Renatko no szkoda, że zapachu nie można przekazać netem.
Marku u Ciebie też? Szybko trzeba to zmienić.
Edytko, nusia, Dorotko
Nino może jakaś kawa? Niedługo będę się wyprowadzać, ale może i tam mnie odwiedzisz.
demeter, Pati, Justynko
Ewelino nie pozwoliłabym Ci. Dzięki za miłe słowa.
Agnieszko dlaczemu? Po takich widokach to tylko piękniejsze sny przecież człowiek ma.
furious, aventia witam w moich progach i dziękuję za pochwały.
Marzenko po pierwsze Arleta nie Pani. Dziękuję za miłe słowa. Storczyk który Ci się spodobał (bo chyba o tego chodzi) to Doritaenopsis Purple Gem blue i dostałam go od męża. Kupił go w Holandii.
Specjalnie dla Ciebie jeszcze mała jego sesja. Niedawno odkryłam na nim nowy pęd.
Magdalenko wszędzie gdzie się da sklep, giełda, allegro.
Agnieszko miło Cię przywitać w moich progach.
Krysiu, Marku
To jeszcze kilka zaległych fotek pokażę.
Philadelphia- ostatnie kwiatki, teraz nabiera sił. Wyrósł nowy listek i kilka korzonków. Kwitła od października.
Jako, że mąż już krzywo patrzy na kolejną sztukę storczyka na moim parapecie, więc teraz kolejne to tylko z jakiejś okazji miały być i tak najpierw ten miał być od syna na Dzień Matki.
Potem ten...
Obydwa cudnie pachną, w końcu w Dzień Matki dostałam taki drobiazg.
Cymbidium już przekwitło, ale szkło przyda się na domek dla jakiegoś małego fiołeczka.
Martika dziękuję za miłe słowa, moje pachnidełka to takie zwykłe hybrydki i daleko im do Twoich. Moja violacea jeszcze malutka więc na jej kwitnienie troszkę sobie poczekam.
Mariusz dziękuję, a skoro Ci się podobają to trzeba sobie sprawić takie cudo.
Aniu, Agatko
Renatko no szkoda, że zapachu nie można przekazać netem.
Marku u Ciebie też? Szybko trzeba to zmienić.
Edytko, nusia, Dorotko
Nino może jakaś kawa? Niedługo będę się wyprowadzać, ale może i tam mnie odwiedzisz.
demeter, Pati, Justynko
Ewelino nie pozwoliłabym Ci. Dzięki za miłe słowa.
Agnieszko dlaczemu? Po takich widokach to tylko piękniejsze sny przecież człowiek ma.
furious, aventia witam w moich progach i dziękuję za pochwały.
Marzenko po pierwsze Arleta nie Pani. Dziękuję za miłe słowa. Storczyk który Ci się spodobał (bo chyba o tego chodzi) to Doritaenopsis Purple Gem blue i dostałam go od męża. Kupił go w Holandii.
Specjalnie dla Ciebie jeszcze mała jego sesja. Niedawno odkryłam na nim nowy pęd.
Magdalenko wszędzie gdzie się da sklep, giełda, allegro.
Agnieszko miło Cię przywitać w moich progach.
Krysiu, Marku
To jeszcze kilka zaległych fotek pokażę.
Philadelphia- ostatnie kwiatki, teraz nabiera sił. Wyrósł nowy listek i kilka korzonków. Kwitła od października.
Jako, że mąż już krzywo patrzy na kolejną sztukę storczyka na moim parapecie, więc teraz kolejne to tylko z jakiejś okazji miały być i tak najpierw ten miał być od syna na Dzień Matki.
Potem ten...
Obydwa cudnie pachną, w końcu w Dzień Matki dostałam taki drobiazg.
Cymbidium już przekwitło, ale szkło przyda się na domek dla jakiegoś małego fiołeczka.