Wszyscy teraz pewnie w "szale" świątecznych porządków i przygotowań, a u nas święta ale chyba Bożego Narodzenia będą jest 0*C i do tego tego śniegu napadało strach jeździć i chodzić, jeszcze czapki nie wyciągnęlam ale to chyba tylko temu, że mam niedaleko do autobusu, bo z tym wiatrem to no tak - nazwa "Suwałki" nas zobowiązuje
justus27 pisze: u mnie dziś na zewnątrz było +25 stopni w słoneczku
zazdroszczę
Filigranowa27 pisze:Dlaczego moje grudniki nie wiedzą tak jak twoje kiedy mają kwitnąć
a może wiedzą ale zimy już nie masz..? jak reszta Polski bo chyba tylko na pn-wsch takie atrakcje w kwietniu
Zostawię zatem [głównie dla mojej wyczekującej koleżanki Jagody (rapunzel)] moją ostatnią nowość, kupioną zupełnie przypadkiem bo poszłam do kwiaciarni po bukiety na urodziny i co tam bukiety, najpierw kupiłam to:
znaczy się - zielistka bonnie była bardziej poskręcana, ale ja potem ją wytarmosiłam, wycacałam, znaczy poczyściłam, przesadziłam i jej się letko oklapło mam nadzieję, że mnie baba nie oszukała, bo radość moja była wielka ponieważ zapłaciłam 10zł (chyba niewiele co?)