Ogródek Robaczka cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Robaczka cz. 3

Post »

Witam w nowej części....a już trzecia strona...pędzisz, pędzisz. Ślicznie :lol:
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Chciałam sobie jak co rano pooglądać Twój-mój ulubiony ogród a tu zamknięte! Szybko się uwinęłaś i otworzyłaś nowe podwoje. Świetny wstęp. Musiałam tyle nadganiać po jednym tylko dniu ;:oj
Piękne zdjęcia jak zwykle, nie mogłam sobie odmówić zapisania się na kolejną przygodę
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziękuję za miły początek dnia ;:168, tyle cudnych zdjęć w tak pochmurny poranek dodaje energii. Aż trudno uwierzyć, że nowe rabatki tak szybko pozarastały. Moja rosarium u. dzisiaj otworzyła swój pierwszy pączek, a ma ich duuuzo :heja
Uwielbiam widoki Twojego ogrodu ;:167
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Kasiek Dzięki. Ta rozyca jest fascynujaca, to fakt ;:108 Sloneczne foty przyjazne dla duszy w taka pogode jaka dzisiaj panuje - no cos okropnego.
Awatar użytkownika
beata68
1000p
1000p
Od: 13 lut 2011, o 17:15

Post »

Kasia pędzisz, że nadążyć nie mogę. Wstawiaj proszę dla mnie Rooguchi, ciągle mi mało, tak pięknie go wkomponowałaś, że kojarzy mi się z niebiańską harfą.
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

hehe no byłam i dobrze, że poszłyśmy z mamą bo inaczej by nam pawilon odleciał......a tak szybko został przywiązany i jeszcze raz umocowany bo chyba ktoś mi go złośliwie odczepił bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że wiatr wyrwał nogi wraz z szpilkami z twardej ziemi..... grrrr :twisted:
a teraz będę chodziła codziennie by sprawdzać jak się trzyma :uszy
teraz mam 4 ściany i jest super! ;:oj

żadnego deszczu sobie nie życzę......... :wink:
Awatar użytkownika
OLUNIA
500p
500p
Od: 11 sty 2012, o 12:47

Post »

Kasiu pędzi ten Twój wątek jak szalony,nie było mnie od wczoraj ,a tu jeż czwarta strona ;:oj
Śliczny wstęp ;:108 zdjęcia jednak nie oddają rzeczywistości :D .Kolorki na zdjęciach zawsze oszukane,na żywo Twój taras jest przepiękny,te donice mnie zachwyciły i te kompozycje kwiatowe w nich ...cudo ;:oj
U mnie już postanowione ...wracam z wakacji i działam z różaną rabatą.Na początek wybrałam dwadzieścia róż,mam już wypisane teraz tylko podróż do rosarium i działam.Kasiu powiedz mi tylko czy róże można sadzić zawsze czy lepiej poczekać jednak do września?
Teraz już czeka mnie tylko wielkie pakowanie i zmykam od tej pogody :) ;:196
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41

Post »

beata68 pisze:Wstawiaj proszę dla mnie Rooguchi, ciągle mi mało, tak pięknie go wkomponowałaś, że kojarzy mi się z niebiańską harfą.
Już kiedyś pisałam, że mam takie skojarzenie :wink: I gdyby harfy nie były takie drogie (ok. 70 -100 tys zl) to kupiłabym sobie taką harfę do ogródka i pociągnęła na niej Rooguchi. Swoją drogą mam dużo takich muzycznych pomysłów, wykorzystam w jakimś projekcie muzycznego ogródka :wink: W Kamionkach też tak wieje jak w Plewiskach?
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p
Od: 14 maja 2007, o 13:21

Post »

Kasia i ja się zaraziłam już wykombinowałam gdzie u mnie może powstać rabata różana :tan

Twoje tak biją po oczach ;:oj cudne ;:138
Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do mnie
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
Awatar użytkownika
marika2006
200p
200p
Od: 24 kwie 2012, o 09:37
Kontakt:

Post »

:wit
Pięknie :) Zazdroszczę zapachów :)
Pozdrawiam cieplutko i kolorowo :)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Maddy77
500p
500p
Od: 2 maja 2012, o 18:48
Kontakt:

Post »

Kasiu Twój ogród pędzi jak oszalały, a z każdym dniem pięknieje ;:138 . Dlaczego tego nie widać w moim :evil:.
Jeśli chodzi o eko-bord też o tym myślałam, ale jakoś nie mogłam się do niego przekonać. Zresztą podobają mi się kostki granitowe i chyba przy nich zostanę, ale ze względu na finanse :wink: trzeba będzie z nimi poczekać do przyszłego roku.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Kasiu, a co ja tak w tyle zostałam ;:oj
Pięknie zaczynasz kolejny wątek. Pokazałaś Emmanuelle, podoba mi się ta róża.
Można ja kupić w kraju ?
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

No tak, ja obserwuję sobie poprzedni wątek i wciąż widzę 86 stronę i stwierdzam, że jakoś tak dziwnie u naszej Kasieńki ucichło, co zaczęło mi się wydawać bardzo podejrzane, więc sprawdzam i co widzę zaproszenie do nowego wątku ;:oj wchodzę a tu już 4 strony ;:223, normalnie struś pędziwiatr :;230. Robaczku kochany mam nadzieję, że się na mnie nie obraziłaś, że w sobotę nie dotarłam, cóż siła wyższa, goście , kawka no i ;:136 , ale na pewno nadrobię. Uwielbiam takie porównania jak było przed i jak jest teraz, super fotorelacja, u Ciebie w ogóle to wszystko bardzo błyskawicznie przebiega i zmiany i wzrost roślin, a nawet ich kwitnienie, oj kusisz, kusisz tą Heidi Klum.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”