ROD Ani i Łukasza
Re: ROD Ani i Łukasza
Właśnie tam gdzie chciałam kupić działeczkę, sama mieszkałam w okolicach Prusa i szukałam działki przy Jaracza, niestety nie udało mi się tam kupić niczego
Znalazłam za to działkę na Osobowicach i to na tej samej alejce co działka mojej mamy
Wybieracie się na spotkanie pod Iglicą we wrześniu?
Zapraszam Was do wątku wrocławskiego, jest nas więcej
Znalazłam za to działkę na Osobowicach i to na tej samej alejce co działka mojej mamy
Wybieracie się na spotkanie pod Iglicą we wrześniu?
Zapraszam Was do wątku wrocławskiego, jest nas więcej
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wypoczywajcie bo musi być równowaga między wypoczynkiem a pracą po to aby nacieszyc oko tym co się zrobiło i się robi
Agnieszka wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
Mój blog - zapraszam ,
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Mój blog - zapraszam ,
-
- 1000p
- Od: 13 sie 2009, o 18:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Takie piękne początki ...i co już koniec ???
halo halo , wpadłam z rewizytą szkoda,że po pół roku, no ale a was gdzie wywiało piękna ta wasza działeczka tyle pracy włożyliście
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Kontakt:
Poprosimy o zdjęcia zimowe, jestem bardzo ciekawa
Mój blog - zapraszam ,
Mój blog - zapraszam ,
- lukas_ana
- 100p
- Od: 14 cze 2012, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jesteśmy, jesteśmy, nigdzie nie uciekliśmy, co najwyżej w lekki sen zimowy popadliśmy. Ale już się z niego wybudzamy!!
Działka doglądana była tylko co tydzień czy nikt się tam nie zadomowił albo jakiś szkód nie narobił. Ale odpukać... póki co przetrwała, chociaż do niektórych sąsiadów obcy próbowali zaglądać...
A na działce powiedzmy powoli sezon rozpoczynamy. Dzisiaj we Wrocku była super pogoda to i pierwsze prace porządkowe ruszyły.
Z obserwacji pozimowych to najbardziej niestety ucierpiała ścieżka z cegieł [ czego w sumie się spodziewałem ] a mianowicie kilka cegieł nie przetrwało próby mrozu i wody - ale tragedii też niema, myślę że doda to im więcej uroku:)) Przyjdzie i pora na jakieś zdjęcia, póki co nie wiemy na co pogoda się zdecyduje - czy to już będzie wiosna czy jeszcze zima wróci ?!
dziękujemy za odwiedzanie nas, nawet poza sezonem:) pozdrawiamy
Działka doglądana była tylko co tydzień czy nikt się tam nie zadomowił albo jakiś szkód nie narobił. Ale odpukać... póki co przetrwała, chociaż do niektórych sąsiadów obcy próbowali zaglądać...
A na działce powiedzmy powoli sezon rozpoczynamy. Dzisiaj we Wrocku była super pogoda to i pierwsze prace porządkowe ruszyły.
Z obserwacji pozimowych to najbardziej niestety ucierpiała ścieżka z cegieł [ czego w sumie się spodziewałem ] a mianowicie kilka cegieł nie przetrwało próby mrozu i wody - ale tragedii też niema, myślę że doda to im więcej uroku:)) Przyjdzie i pora na jakieś zdjęcia, póki co nie wiemy na co pogoda się zdecyduje - czy to już będzie wiosna czy jeszcze zima wróci ?!
dziękujemy za odwiedzanie nas, nawet poza sezonem:) pozdrawiamy
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=57083" onclick="window.open(this.href);return false; - nasz mały ROD - zapraszamy na spacer:)
Lukas & Ana
Lukas & Ana
Witam sąsiadów u mnie na działce gośći było sporo narobili mnóstwo szkód porozbijali altanki i powybijali całe okna razem z szybami .Na tych wandali nie ma mocnych są to czyny małej szkodliwości.
- roza333
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie i ja do Was dotarłam zrobiliście kawał dobrej roboty a działka teraz ładnie się prezentuje będę czekać na dalsze zdjęcia i życzę dalszych sukcesów
Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- lukas_ana
- 100p
Tak więc sezon można uznać za rozpoczęty - oficialnie otwarcie to jakiś grill i piwko ukoronuje ale na to musi się temperatura jeszcze zmienić:) A póki co już pierwsze prace porządkowe i organizacyjne poczynione - jak mi tego brakowało;) Doszło obrzeże z kostki brukowej przy ścieżce bo tam zaraz mamy warzywnik i kora zawsze się przedostawała dalej więc już mamy granice:)
Ławeczka czeka na obrośnięcie bluszczem:))
A w następny weekend przycinanie moreli czeka.
łukasz
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=57083" onclick="window.open(this.href);return false; - nasz mały ROD - zapraszamy na spacer:)
Lukas & Ana
Lukas & Ana
Witajcie!
Podobnie jak wy jestem właścicielką działki Rod -też prawie początki gleboterapii. Jestem pod wrażeniem jak dużo pracy zrobiliście w tak krótkim czasie. W tym sezonie działeczka będzie jeszcze piękniejsza. Będę z przyjemnością do was zaglądać.
Podobnie jak wy jestem właścicielką działki Rod -też prawie początki gleboterapii. Jestem pod wrażeniem jak dużo pracy zrobiliście w tak krótkim czasie. W tym sezonie działeczka będzie jeszcze piękniejsza. Będę z przyjemnością do was zaglądać.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- patkaza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
ogród z sercem
ładna ta ścianka"na opał"
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- lukas_ana
- 100p
"ścianki na opał" najbardziej się obawialiśmy na zimę ze ktoś ją właśnie na to przeznaczy:p bo z daleka to większość myśli ze mamy tyle drewna odłożone;) ale została zakryta na zimę i przetrwała:)patkaza pisze:ogród z sercem
Lukas & Ana
Lukas & Ana
- Kochammmkwiaty
- 1000p
- Kontakt:
Super! Najbardziej zazdroszczę braku sniegu. We Wrocławiu pogoda wiosenna, a na północy zimowa .
Będę doglądała Wasze pracę - ciepło pozdrawiam
Będę doglądała Wasze pracę - ciepło pozdrawiam
Mój blog - zapraszam ,
Mój blog - zapraszam ,