Kropelka zaprasza
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kropelka zaprasza
Witak Mariolu ogród jak z Bajki, ale ten mostem mnie zauroczył najbardziej zawsze o takim marzyłam ,tylko nie mam na niego miejsca w swoim ogrodzie .
Śliczna ta żółta chryzantema .
Śliczna ta żółta chryzantema .
- FRAGOLA
- 1000p
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mariolka u Ciebie hortensje jeszcze takie piękne...po moich zostały tylko badyle...
mam nadzieję że nie zostały przez tą suszę zamordowane na amen
Żurawki też super wypasione i jeszcze tyle kolorów w ogrodzie
mam nadzieję że nie zostały przez tą suszę zamordowane na amen
Żurawki też super wypasione i jeszcze tyle kolorów w ogrodzie
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Grażynko, dzięki Kochana. Fakt, hortensje pieknie kwitną. Własciwie zawiodła mnie tylko "lime..." coś tam, bardzo fatalnie rosnie, coś jej nie pasuje.
Geniu no może taki całkiem bajkowy to mój ogród nie jest, ale powolutku sie zmienia chyba w dobrym kierunku?
Mig to nie będzie tak migiem Nie mam kamyczków, mój dostawca też ma chwilowe braki na magazynie, z kora krucho... Czas na prace w ogrodzie też ograniczony zatem mnóstwo przeszkód na drodze do pięknego ogrodu
Geniu no może taki całkiem bajkowy to mój ogród nie jest, ale powolutku sie zmienia chyba w dobrym kierunku?
Mig to nie będzie tak migiem Nie mam kamyczków, mój dostawca też ma chwilowe braki na magazynie, z kora krucho... Czas na prace w ogrodzie też ograniczony zatem mnóstwo przeszkód na drodze do pięknego ogrodu
-
Madziu, czekaj, czekaj. Póki co, kilka kwiatuchów
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale ładny menewr kolorystyczny. Uczepowi do twarzy z niebieskim
-
A wiesz Aniu, że to nie uczep tylko aksamitka wąskolistna... I zupełnie nie wiem czemu zielone listeczki zrobiły sie niebieskie
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Kurcze, faktycznie Rzuciłąm okiem i wydawało mi się, że to uczep... Ale fajnie sobie wygląda...
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Mariolu, szarłat w Twoim ogrodzie zniewalający. w ogóle w tym nowym wątku jakieś wszystko ładniejsze... doroślejsze. Ładnie komponują się rabaty. Zadziwia róż marcinków.. choruję na takie, mam juz niebieskie i fioletowe, ale różowe to marzenie.
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
Kropelko Dawno u Ciebie nie byłam , a tu tyle piękności do oglądania. Kolory bajeczne a fotki mistrzowskie. Zrobiłam się zazdrosna i zaraz lecę upiększać moją działeczkę. Pogodnego dnia życzę.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Na kiedy planujesz otwarcie nowego zakątka?
Wiem (tak myślę) o czym myślisz mi też tego brakuje aby wypełniać cele zakupowe
Wiem (tak myślę) o czym myślisz mi też tego brakuje aby wypełniać cele zakupowe
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
-
IMSZW- no strzał w dziesiątkę. Chyba bym już robiła parapetówę na agrotkaninie, ale brak podłogi (ani kamyczków, ani kory)- roślinki by się znalazły, bo i tak przesadzam je z bardziej zatłoczonych miejsc...
Delospermo- tak nam się jakoś dróżki rozeszły... Ja też wpadam i wypadam na forum, wrzucam jakieś zdjęcia, coś piszę i zmykam do codzienności. Fotki nie należą do mistrzowskich to dzieło przypadku...
Ewuniu, ja też uwielbiam marcinki, najbardziej te niskie, niezawsze jednak zakup jest zgodny z prawdziwymi rozmiarami roślin, i wkrada się miszmasz. O różowym astrze dla Ciebie na wiosnę będę pamiętać
Mig dziękuję Kochana
Aniu czasami rzut okiem nie wystarczy Ale zwał jak zwał, grunt, że kwitnie
A teraz mała fotorelacja, jak to "radość we łzach się rodzi" Co prawda wiele zdjęć przepadło nie miałam ich nigdzie zapisanych... ale spróbujemy pokazać różnicę:
Oczko:
Pierwsza wersja "oczka" -czyli kałuża z przeciekającą, rażącą folią w czasie rozbiórki...
w czasie prac
efekt końcowy
i wersja aktualna do udoskonalenia
Kółeczko żurawkowe
w tle "rozbebłana" dziura pod oczko
To zdjęcie z konca września- tak w ciągu sezonu rozrosły się te maleńkie sadzoneczki żurawek
No i obiadek się przypala...
Delospermo- tak nam się jakoś dróżki rozeszły... Ja też wpadam i wypadam na forum, wrzucam jakieś zdjęcia, coś piszę i zmykam do codzienności. Fotki nie należą do mistrzowskich to dzieło przypadku...
Ewuniu, ja też uwielbiam marcinki, najbardziej te niskie, niezawsze jednak zakup jest zgodny z prawdziwymi rozmiarami roślin, i wkrada się miszmasz. O różowym astrze dla Ciebie na wiosnę będę pamiętać
Mig dziękuję Kochana
Aniu czasami rzut okiem nie wystarczy Ale zwał jak zwał, grunt, że kwitnie
A teraz mała fotorelacja, jak to "radość we łzach się rodzi" Co prawda wiele zdjęć przepadło nie miałam ich nigdzie zapisanych... ale spróbujemy pokazać różnicę:
Oczko:
Pierwsza wersja "oczka" -czyli kałuża z przeciekającą, rażącą folią w czasie rozbiórki...
w czasie prac
efekt końcowy
i wersja aktualna do udoskonalenia
Kółeczko żurawkowe
w tle "rozbebłana" dziura pod oczko
To zdjęcie z konca września- tak w ciągu sezonu rozrosły się te maleńkie sadzoneczki żurawek
No i obiadek się przypala...