nasza nowa dzialka
- marewa0211
- 50p
- Od: 9 gru 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: nasza nowa dzialka
Ilonko o jaki watek Ci chodzi bo nie bardzo rozumiemy
-- 10 gru 2012, o 21:05 --
Ma mamy takiego kochanego pomocnika on wogole nie jest zainteresowany wykopkami on zakopuje swoje skarby czyli jedzonko na potem
-- 10 gru 2012, o 21:05 --
Ma mamy takiego kochanego pomocnika on wogole nie jest zainteresowany wykopkami on zakopuje swoje skarby czyli jedzonko na potem
nie mamy polskich znakow za co przepraszamy i prosimy o wyrozumialosc nie mieszkamy w Posce
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa
dziewczyny stopka to ta kreska co macie tam imiona
tam też zamieszcza się linka waszego wątku
a tak w ogółem to pędzicie jak struś pędziwiatr
co wam się miał z działka nie udać
tam też zamieszcza się linka waszego wątku
a tak w ogółem to pędzicie jak struś pędziwiatr
co wam się miał z działka nie udać
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Faktycznie weszłam tu za postem Lidzi i nie widziałam, że to 3 strona, nie przypuszczałam że naprodukowałyście tyle za dzisiejszy dzień. Piszecie,że nie mieszkacie w Polsce to gdzie? My tu sobie pomagamy w urządzaniu ogrodów dlatego pytam. Piesek ma naturę swoich właścicielek
Wykopałyście wszyściutkie te bukszpany?
Wykopałyście wszyściutkie te bukszpany?
- marewa0211
- 50p
aha rozumiemy pewnie ze w goscinke zapraszamy nianki dla naszego maluszka potrzebujemy bo sie bardzo nudzi najlepiej zeby bylo duzo nianiek bo kajtek bardzo uwielbia sie bawic
-- 10 gru 2012, o 21:36 --
tak Mario wykopalysmy wszystkie bukszpany wykopalysmy nie ma nic one byly okropne my mieszkamy w Niemczech jak trzeba bedzie tez przylaczymy sie do pomocy masz racje psiak jest taki sam jak my czyli zwariowany
-- 10 gru 2012, o 21:36 --
tak Mario wykopalysmy wszystkie bukszpany wykopalysmy nie ma nic one byly okropne my mieszkamy w Niemczech jak trzeba bedzie tez przylaczymy sie do pomocy masz racje psiak jest taki sam jak my czyli zwariowany
nie mamy polskich znakow za co przepraszamy i prosimy o wyrozumialosc nie mieszkamy w Posce
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa
- marewa0211
- 50p
Mario jak chcesz to naszego Kajtka na Twoja stronke wstawimy
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
wysłałam pw
A może Kajtkowi jakąś koleżankę zaprosicie póki do ogrodu nie może chodzić i psocić
Wszystkie bukszpany
A może Kajtkowi jakąś koleżankę zaprosicie póki do ogrodu nie może chodzić i psocić
Wszystkie bukszpany
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- marewa0211
- 50p
Ilonka no co Ty on cnote musi do slubu zachowac wlasnie nam marudzi ze on singlem zostanie bo to takie modne
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa
dziewczyny a tą działkę to też w Niemczech macie
czy może kursujecie ?
czy może kursujecie ?
- marewa0211
- 50p
Natko my mamy w Niemczech ta nasza dzialeczke 6 kilometrow od domku do Polski mamy bardzo daleko przeszlo 1000 kilometrow nie dalo by sie tak kursowac codziennie
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Dziewczyny mam drugi wątek społecznościowy Rozmowy przy kuchennej wyspie tam możecie go wstawić dzisiaj jest dzień psi!
Ja myślałam o wysyłaniu roślin do Was, ale to chyba niedobry pomysł!
Ja myślałam o wysyłaniu roślin do Was, ale to chyba niedobry pomysł!
- marewa0211
- 50p
Mario juz tam bylysmy z Ciebie to bardzo kochany czkowiek roslinki chetnie przyjmiemy znaczki czy cos jeszcze mozemy wyslac
nie widzimy zadnego problemu zeby wspomoc innych jezeli chodzi o roslinki ale my na razie raczkujace
nie widzimy zadnego problemu zeby wspomoc innych jezeli chodzi o roslinki ale my na razie raczkujace
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa
to Wy już korzonki zapuściłyście tam
ale pewnie cieplejszy klimat tam macie
ale pewnie cieplejszy klimat tam macie
- marewa0211
- 50p
Natko moze ale troszke cieplejszy w sumie to niczym sie w tych latach nie rozni od waszego klimatu moze tylko z poslizgiem 1 -2 dniowym u nas sa te same mrozy
Marysia i Ewa
Marysia i Ewa