Ogród duszyczki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: OGRÓD DUSZYCZKI
Aniu,ale śliczny,jest twój aniołek z oczkami niezapominajki,a co do ogrodu to też masz ładne kwiatuszki i jakie to ważne,że możemy sobie je sami wybrać ułożyć i zasadzić,i powiedzieć to ja zrobiłam,jest super
Witam wszystkich odwiedzających
AGNESS Moja Jula rzadko mi pomaga, ale to jeszcze dziecko woli zabawę ale czasem nie zaskakuje miło
anabuko1Dziękuje bardzo i zapraszam
Amara Pociesze cie ze z czasem będziesz tak bardzo chciała mieć ogród ze będziesz go mieć, a w maja w ogrodzie widziała doniczki wiszące materiałowe lekkie i wygodne na tarasy, bodajże w odcinku o ogrodzie tarasowym. może to ci się przyda
ewa_rozalkaDziękuje za odwiedziny i rady walczę dzielnie o piękne iglaki zapraszam ponownie
koziorozecMartuś o cudowne jest uczucie mieć ogród ja mam tyle pomysłów na mój ale za mało rąk, jestem mało cierpliwa i chętnie robiła bym 10 rzeczy na raz ale lipa bóg nie przewidział tego i dał mi dwie rece
AGNESS Moja Jula rzadko mi pomaga, ale to jeszcze dziecko woli zabawę ale czasem nie zaskakuje miło
anabuko1Dziękuje bardzo i zapraszam
Amara Pociesze cie ze z czasem będziesz tak bardzo chciała mieć ogród ze będziesz go mieć, a w maja w ogrodzie widziała doniczki wiszące materiałowe lekkie i wygodne na tarasy, bodajże w odcinku o ogrodzie tarasowym. może to ci się przyda
ewa_rozalkaDziękuje za odwiedziny i rady walczę dzielnie o piękne iglaki zapraszam ponownie
koziorozecMartuś o cudowne jest uczucie mieć ogród ja mam tyle pomysłów na mój ale za mało rąk, jestem mało cierpliwa i chętnie robiła bym 10 rzeczy na raz ale lipa bóg nie przewidział tego i dał mi dwie rece
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja przychodzę a tu tyle nowości! Najładniejszy jest Twój Aniołek. Clementis piękny. Widzę że u Ciebie też dzień był pracowity. Trawa super. Co to za odmiana?
- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Witaj Aniu I ja odwiedziłam Twój ogród. Widzę, że idziesz jak burza, pieknie zagospodarowujesz teren roślinkami Klematis urokliwy bardzo , z iglakami Ci nie pomogę, ja borykam się już od dwóch lat ze swoimi i mało co widać , żeby było im lepiej. Podsypuje, pryskam, podlewam... rezultaty takie sobie.
Córcia sliczny aniołeczek
Córcia sliczny aniołeczek
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
iwwaWitam i dziękuję za miłe słowa i zapraszam cześciej
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu bardzo jestem ciekawa trawiastej rabatki na pewno będzie śliczna Podobają mi się trawy, ale niestety nie mam miejsca w swoim ogródku na te duże odmiany, muszę pozostać przy kilku maluchach....
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Witaj Aniu
tak tak widziałam te wiszące doniczki i zapewne jak nie znajde sposobu na
zamontowanie na tym "ochydnym grubym ociepleniu" jakiegoś rusztowania na doniczki
to na pewno powiedze materiałowe choćby na balustradzie ale będą
tak tak widziałam te wiszące doniczki i zapewne jak nie znajde sposobu na
zamontowanie na tym "ochydnym grubym ociepleniu" jakiegoś rusztowania na doniczki
to na pewno powiedze materiałowe choćby na balustradzie ale będą
-
Witaj Aniu. Co to za trawa którą nam pokazałaś?
AGNESSwitaj ja mam miejsca pełno ale za mało traw, na razie to co wysadziłam będzie tam tylko przez może rok mam inny plan na nie
AMARA Witaj kombinuj dziewczyno kombinuj a potem pokaż co stworzyłaś może i ja podpatrze i przeniosę do siebie
MID2006 Madziu ja sama nie mam pojęcia co to za trawy niestety z nazw jestem noga, miałam pokazać ci te truskawki ale jestem tak zaganiana, ze ogród zaniedbałam w tym tygodniu ale jutro od świtu wchodzę w rabaty, bo dziadowska pszeniczka mi wyszła, jak ja jej nie lubię wrrrrrrr
AMARA Witaj kombinuj dziewczyno kombinuj a potem pokaż co stworzyłaś może i ja podpatrze i przeniosę do siebie
MID2006 Madziu ja sama nie mam pojęcia co to za trawy niestety z nazw jestem noga, miałam pokazać ci te truskawki ale jestem tak zaganiana, ze ogród zaniedbałam w tym tygodniu ale jutro od świtu wchodzę w rabaty, bo dziadowska pszeniczka mi wyszła, jak ja jej nie lubię wrrrrrrr
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Aniu, ta trawa wygląda mi na mozgę trzcinowatą, chociaż trudno tak po zdjęciu jednoznacznie określić, jeśli to jednak ona to wsadź ją najlepiej do wielkiego mocnego wiadra (jak będzie słabe, to je rozepchnie i rozwali) i zakop razem z tym wiadrem. Ja mam tak zrobione i jeszcze muszę bardzo uważać, więc co roku obcinam łopatą wszystko co wyjdzie poza wiadro. To bardzo ekspansywna trawa, która w porę nie ujarzmiona potrafi w mig opanować cały ogród i zadusić wszystko inne, podobnie zachowuje się trawa żubrówka, której pozbyłam się całkowicie w zeszłym roku z tego właśnie powodu.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Aniu,widzę że jest nowy pomysł na trawiastą rabatę,nie wiedziałam bo mam dużo różnych traw kępiastych, one pięknie wyglądają a nie rozchodzą się rozłogami,ale każdy pomysł się liczy i jest dobry
ILONKA zakopałam je w wiadrach uprzedzono mnie o tym ze one są ekspansywne bardzo
MARTUŚ Ja lubię trawy są śliczne i ładnie można je wkomponować miałam kilka ładnych okazów ale po zimie nie wzeszły mi mimo kopców i teraz odnowa zbieram praktycznie
MARTUŚ Ja lubię trawy są śliczne i ładnie można je wkomponować miałam kilka ładnych okazów ale po zimie nie wzeszły mi mimo kopców i teraz odnowa zbieram praktycznie
-
Witaj, no jeszcze lata nie ma a ja też się o swoją pampasową martwię. Dopiero w tym roku ją posadziłam. Na razie z tygodnia na tydzień ma minimalnie większe źdźbła ale nie chciałabym żeby coś jej się zimą stało. Już obmyślam jak ją zabezpieczyć.