Moje storczyki
-
- 50p
- Od: 12 maja 2013, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moje storczyki
To prawda Dufin że dużo miejsca zajmuje dlatego muszę wykombinować im nową półkę, bo chciałabym coś kupić a tu miejsca brak
Pozdrawiam Justa
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Kontakt:
hej justa7, niezłe kwitnienia nam tu pokazujesz, ale to ostatnie.... pozamiatałaś
PS. Widzę, że profilaktycznie napisałaś "około 40 kwiatów", fakt w tym kolorze mogą się mylić i chyba się w głowie kręci przy próbie doliczenia się co do sztuki
PS. Widzę, że profilaktycznie napisałaś "około 40 kwiatów", fakt w tym kolorze mogą się mylić i chyba się w głowie kręci przy próbie doliczenia się co do sztuki
Też mam taką pieguske,ale marzenie,żeby mi tak zakwitła! Justa Twoja jest niesamowita!
pozdrawiam,Asia
-
- 50p
Furious co do liczenia masz rację wczoraj kilka razy liczyłam ,aż musiałam męża wołać żeby mi pomógł
Sekunda dziękuję miło ,że się podoba
Zapraszam do odwiedzin
Sekunda dziękuję miło ,że się podoba
Zapraszam do odwiedzin
Pozdrawiam Justa
ta Twoja królowa jest boska Nie dość, że piękna kolorystycznie (uwielbiam takie łaciatki ), to jeszcze tak pięknie i obficie kwitnie Podoba mi się również, ta żółta, odbegająca kolorystycznie warżka Gratuluję
-
- 50p
Witam mój midi przekwita ale pocieszam się tym faktem, iż ma jeszcze sporo pączków i zakwitnie jeszcze
Wczoraj jescze nie rozwinięty pączek
a dziś już w pełni rozkwitł
a tu jeszcze duża ilość pączusiów
Wczoraj jescze nie rozwinięty pączek
a dziś już w pełni rozkwitł
a tu jeszcze duża ilość pączusiów
Pozdrawiam Justa
-
- 50p
Dziękuję Marta25 zrobiłam właśnie zdjęcie od góry listkom,żeby sprawdzić czy może jakiś nowy listek nie wyrasta a tu ku mojemu zdziwieniu wyrasta ciężko go dojrzeć gołym okiem,ale zbliżenie zrobiło swoje i już wszystko wiem będę miała dwa nowe listki cieszy mnie to bardzo
Pozdrawiam Justa