Zielony zakątek Wroblicy...
Re: Zielony zakątek Wroblicy...
Cześć Elu, musiałam do Ciebie zajrzeć
Ciekawe roślinki, białoboka aż zazdroszczę. Chciałabym ale... nie można mieć wszystkiego. Może za jakiś czas, jak poszukam dla niego godnego miejsca
Super pomysł z tymi donicami z kamyczków. Ekstra!!! Kto to lepił i jak?
Ciekawe roślinki, białoboka aż zazdroszczę. Chciałabym ale... nie można mieć wszystkiego. Może za jakiś czas, jak poszukam dla niego godnego miejsca
Super pomysł z tymi donicami z kamyczków. Ekstra!!! Kto to lepił i jak?
Pozdrawiam - Dosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67157
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=67157
- Wroblica
- 200p
- Od: 10 lis 2009, o 14:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ewelkacha88
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witam
Ja również pozwoliłam sobie zajrzeć do Ciebie i jestem pod wrażeniem Super ogródek się zapowiada . Donice ciekawe i oryginalne . Łubin jest świetny , prawdę mówiąc nawet nie wiedziałam , że tak wygląda U mnie jeszcze totalna pustka , zaczynam od lipca .... Pozdrawiam
Ja również pozwoliłam sobie zajrzeć do Ciebie i jestem pod wrażeniem Super ogródek się zapowiada . Donice ciekawe i oryginalne . Łubin jest świetny , prawdę mówiąc nawet nie wiedziałam , że tak wygląda U mnie jeszcze totalna pustka , zaczynam od lipca .... Pozdrawiam
- Wroblica
- 200p
Raaaaaaaaatunku....ślimaki mnie zjadają Nie wyrabiam już, uprawiam zbieractwo dwa razy dziennie a tu hosty jak sito, fiołki obgryzione do korzonków, nawet żywokost już kończą...Człowiek się naplewi, naczeka żeby urosło a te chamy w jeden wieczór opędzlują
Brat wrócił z działki i stwierdził brak ogórków....zostały patyki
Brat wrócił z działki i stwierdził brak ogórków....zostały patyki
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
U mnie też są ,to już stały zestaw gości .Są i będą ,jak Moda na sukces
- Wroblica
- 200p
Proszę Cię...nienawidzę seriali
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Elu, łubiny piękne...
Wiesz, u nas zawsze było zatrzęsienie ślimaków, a po ubiegłorocznej zimie pokazało się tylko kilka. W tym roku nie widziałam jeszcze ani jednego i mam nadzieję, że nie zobaczę odpukać, odpukać, odpukać!!!
Wiesz, u nas zawsze było zatrzęsienie ślimaków, a po ubiegłorocznej zimie pokazało się tylko kilka. W tym roku nie widziałam jeszcze ani jednego i mam nadzieję, że nie zobaczę odpukać, odpukać, odpukać!!!
- Wroblica
- 200p
Dzisiaj o moich małych azaliach i rododendronach bo czas ich już mija a szkoda....
Azalia japońska, w tym roku tylko jedna zakwitła, najstarsza, reszte młodszych odbiło po zimie ale są kiepskie.
Azalia wielkokwiatowa nie zakwitła...na jesieni dostała takiego grzyba że kwiaty zjadł.
Z młodzieży rododendronowej jeden zakwitł.
Azalia japońska, w tym roku tylko jedna zakwitła, najstarsza, reszte młodszych odbiło po zimie ale są kiepskie.
Azalia wielkokwiatowa nie zakwitła...na jesieni dostała takiego grzyba że kwiaty zjadł.
Z młodzieży rododendronowej jeden zakwitł.
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Miło się pospacerowało po Twoim ogrodzie skarpy będą cudne jak hostami porosną...
- ewelkacha88
Witam
Śliczne!! Z chęcią posadzę takie azalie u siebie ale chyba najpierw muszę stworzyć im dobre warunki . Ja mam prawie wszędzie dużo słońca a nie jestem pewna czy przetrwają w takich warunkach . Chociaż ostatnia pogoda to sam deszcz ;/ Pozdrawiam
Śliczne!! Z chęcią posadzę takie azalie u siebie ale chyba najpierw muszę stworzyć im dobre warunki . Ja mam prawie wszędzie dużo słońca a nie jestem pewna czy przetrwają w takich warunkach . Chociaż ostatnia pogoda to sam deszcz ;/ Pozdrawiam
- Wroblica
- 200p
- ewelkacha88
Witam ponownie
Ostatnio tak przeglądam ogrody forumowiczów i widzę pełno odmian róż. Na dodatek Twoje ostatnio wstawione zdjęcia powoli przekonują mnie do tych roślin. Są cudne ale mi zawsze kojarzyły się wyłącznie z kwiatami ciętymi do bukietów. Nie znałam róż z tej strony Myślę , że i na róże u mnie znajdzie się miejsce A jest w czym wybierać ! Pozdrawiam
Ostatnio tak przeglądam ogrody forumowiczów i widzę pełno odmian róż. Na dodatek Twoje ostatnio wstawione zdjęcia powoli przekonują mnie do tych roślin. Są cudne ale mi zawsze kojarzyły się wyłącznie z kwiatami ciętymi do bukietów. Nie znałam róż z tej strony Myślę , że i na róże u mnie znajdzie się miejsce A jest w czym wybierać ! Pozdrawiam