Ogródek AGNESS
- nemezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Jest cudnie. Wszystko przepiękne, z osobna i razem. Różaneczniki, żurawki. I jakie masz dorodne hosty!
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W pięknych ogrodach to i szybko strony się zapełniają, nowe wątki powstają i dobrze bo jest się czym zachwycać , jest co oglądać i podglądać.
- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Witaj Agnieszko.
Przyszłam i ja pospacerować Twoimi krętymi ścieżkami, po jednym z moich ulubionych ogrodów. ja z posłonkami dopiero zaczynam a Ty swoich chcesz się pozbywać, a jeszcze chciałam się Ciebie zapytać czy mocno je przycinasz po kwitnieniu?
Przyszłam i ja pospacerować Twoimi krętymi ścieżkami, po jednym z moich ulubionych ogrodów. ja z posłonkami dopiero zaczynam a Ty swoich chcesz się pozbywać, a jeszcze chciałam się Ciebie zapytać czy mocno je przycinasz po kwitnieniu?
Agnieszko lubię te twoje rabaty i tak pięknie ujęcia, Grażynka ma rację można się rozmarzyć. Gdy byłam dzisiaj na działce to jak patrzyłam na kwitnące azalie i Rh też mnie cieszyły tylko to zimno.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu ja również wszystkie rabatki mam w ten sposób zrobione i jestem z nich bardzo zadowolona, a ta jedyna inaczej i jej nie lubię
Martusiu ależ miłe słowa.... bardzo ci dziękuję , ciesze się bardzo, że masz takie zdanie o moim ogródku
Jolu bardzo dziękuję mam nadzieję, ze niedługo będziemy miały okazję wypić kawkę w ogródku
Aguś bardzo się cieszę, ze podobają Ci się
Grażynko bardzo się cieszę, że z przyjemnością spacerujesz po moich alejkach Rododendrony już niestety zaczynają przekwitać, już dziś ogłowiłam kilka azalii i największego różanecznika...... Twoje będą na pewno piękne, tylko spróbuj im znaleźć miejsce na słoneczku i troszkę przyciąć
Nemezjo witaj Miło mi bardzo, ze podoba Ci się Większość moich host ma juz wiele lat i faktycznie zrobiły się ogromne ...
Dorotko bardzo się cieszę, że zaglądacie do mnie. Każdą wizytę przyjmuję z radością
Iwonko dziękuję za cieplutkie słowa i bardzo zapraszam .... może i w realu uda się
Posłonki są śliczne, jednak za bardzo się rozrastają jak na niewielką ilość miejsca w moim ogródku....
Po kwitnieniu faktycznie przycinam je dosyć mocno..... przynajmniej o połowę....
Danusiu dziękuję bardzo, ciesze się, ze podobają Ci się moje rabatki
Moje rododendrony już niestety zaczynają przekwitać.... już kilka krzewów dziś ogłowiłam, na szczęście większość jeszcze ładnie wygląda, ale myślę, ze koniec przyszłego tygodnia zakończy kwitnienie....
Ja dziś cały dzień spędziłam na dworze...... było ładne słoneczko.... ale przeplatane ulewnym deszczem.... wtedy uciekałam na taras
Dziś kilka fotek z iryskami...... dziś musiałam wszystkie podwiązywać, bo silny wiatr i ulewne deszcze dosłownie powykładały je na trawniku....
Martusiu ależ miłe słowa.... bardzo ci dziękuję , ciesze się bardzo, że masz takie zdanie o moim ogródku
Jolu bardzo dziękuję mam nadzieję, ze niedługo będziemy miały okazję wypić kawkę w ogródku
Aguś bardzo się cieszę, ze podobają Ci się
Grażynko bardzo się cieszę, że z przyjemnością spacerujesz po moich alejkach Rododendrony już niestety zaczynają przekwitać, już dziś ogłowiłam kilka azalii i największego różanecznika...... Twoje będą na pewno piękne, tylko spróbuj im znaleźć miejsce na słoneczku i troszkę przyciąć
Nemezjo witaj Miło mi bardzo, ze podoba Ci się Większość moich host ma juz wiele lat i faktycznie zrobiły się ogromne ...
Dorotko bardzo się cieszę, że zaglądacie do mnie. Każdą wizytę przyjmuję z radością
Iwonko dziękuję za cieplutkie słowa i bardzo zapraszam .... może i w realu uda się
Posłonki są śliczne, jednak za bardzo się rozrastają jak na niewielką ilość miejsca w moim ogródku....
Po kwitnieniu faktycznie przycinam je dosyć mocno..... przynajmniej o połowę....
Danusiu dziękuję bardzo, ciesze się, ze podobają Ci się moje rabatki
Moje rododendrony już niestety zaczynają przekwitać.... już kilka krzewów dziś ogłowiłam, na szczęście większość jeszcze ładnie wygląda, ale myślę, ze koniec przyszłego tygodnia zakończy kwitnienie....
Ja dziś cały dzień spędziłam na dworze...... było ładne słoneczko.... ale przeplatane ulewnym deszczem.... wtedy uciekałam na taras
Dziś kilka fotek z iryskami...... dziś musiałam wszystkie podwiązywać, bo silny wiatr i ulewne deszcze dosłownie powykładały je na trawniku....
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iryski masz super.
Szkoda tylko że one są takie wrażliwe na deszcze.
Ale faktycznie cieszą oczy, szczególnie te nowe odmiany.
Szkoda tylko że one są takie wrażliwe na deszcze.
Ale faktycznie cieszą oczy, szczególnie te nowe odmiany.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Jestem i ja
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Grażynko silne wiatry i ulewne deszcze wyłożyły moje iryski dziś spędziłam sporo czasu podwiązując je , bo leżały na trawniku ..... Szkoda, ze trafiły na taką pogodę.... nie można się nimi nacieszyć.....
Odmiany u mnie starsze....ale faktycznie te nowe są przepiękne...... i świetne są te średniej wysokości, nie ma problemów z wykładaniem....... czasami bardzo mam ochotę wymienić te moje na niższe...... ale w końcu zawsze mi szkoda i zostają
Aniu witaj , cieszę się, ze jesteś
Odmiany u mnie starsze....ale faktycznie te nowe są przepiękne...... i świetne są te średniej wysokości, nie ma problemów z wykładaniem....... czasami bardzo mam ochotę wymienić te moje na niższe...... ale w końcu zawsze mi szkoda i zostają
Aniu witaj , cieszę się, ze jesteś
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Iryski śliczne , ale te ulewy i ta pogoda, nie nastrajają pozytywnie
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Aguś do Twojego ogrodu, pobujałam się na huśtawce i ....... oczywiście zostaję
Nie dziwię się, że podwiązywałaś iryski bo ja niestety musiałam zrobić to samo.
Wielkość "litrowa" deszczu jest nie do okiełznania. A pewnie przyjdzie czas, że będziemy psioczyć na jego brak
Nie dziwię się, że podwiązywałaś iryski bo ja niestety musiałam zrobić to samo.
Wielkość "litrowa" deszczu jest nie do okiełznania. A pewnie przyjdzie czas, że będziemy psioczyć na jego brak
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
U mnie irysy też leżą i przez ta pogodę wcale się nimi nie można nacieszyć. Też mam te stare i uważam, że najlepiej sprawdzają się u nas Nowe są piękne, falbaniaste i kolorowe, cenowo czasem powalają.
Pozdrawiam - Justyna
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Aguś,ślicznie pokazałaś moje ulubione Irysy,miłej niedzieli życzę u mnie w tej chwili przepiękna pogoda więc posyłam ci trochę mojego słoneczka