Fuksjofioł, kaktubzik i hojoba kubasi cz. 4
- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Fuksjofioł, kaktubzik i hojoba kubasi cz. 4
w kolejnej części u Ciebie.
Przepięknie Zaczęłaś wątek. Kolorowo
Cudny prezent w fajnym kolorku. Mokra piwonia też śliczna i róża...
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
O losie, Kasiu Czym ty karmiłaś tą kohlerię że taki gigant urósł
Pozdrawiam, Monika
Zielony świat Moniki cz. 9
- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Kasia, czym ty karmisz kohlerie że takie liściory ma
Śliczny kolor piwonii i jak dużo ma kwiatków .A kohleria niesamowita, liściory bomba, co to za odmiana?
- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Aniu, fioletowy chętny do kwitnienia reszta jeszcze w fazie pączkowania. Czekamy, czekamy.... może się doczekamy
Jasiu, sprawdziłam, mój posadzony 8 marca... Powiem tak, dobrze, że nie dogadujemy się ze wszystkimi kwiatami, bo dopiero byłby problem u mnie nie rosną skrętniki hoye też nie wzbudzają mojego zachwytu....
Justynko, dziękuję i witam w nowym wątku
Teresko, Moniu, miłością karmię i jak Jasia wcześniej pisała, czule do nich mówię
Emmo, to kohleria Jardin de Monet.
Dziś zakwitła hoja bella, która długo kazała na siebie czekać
Słońce powitały oleandry i pelargonie
Jasiu, sprawdziłam, mój posadzony 8 marca... Powiem tak, dobrze, że nie dogadujemy się ze wszystkimi kwiatami, bo dopiero byłby problem u mnie nie rosną skrętniki hoye też nie wzbudzają mojego zachwytu....
Justynko, dziękuję i witam w nowym wątku
Teresko, Moniu, miłością karmię i jak Jasia wcześniej pisała, czule do nich mówię
Emmo, to kohleria Jardin de Monet.
Dziś zakwitła hoja bella, która długo kazała na siebie czekać
Słońce powitały oleandry i pelargonie
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie Ci kwitną pelasie i oleander. U mnie bardziej zrywne są fuksje w tym te tegoroczne od Adriana Bella cudna U mnie także kwiaty już tuż tuż (na razie w fazie pakiecików).
- Nolinka
- Od: 28 maja 2012, o 09:54
Kasiu piękne piwonie moja jedyna coś zmarniała w tym roku. Muszę ją przesadzić jesienią.
Gratulacje za cierpliwość do Belli. Ja już jestem na skraju wytrzymałości z nią. To gubiła listki, to łapała przędziorki, to zrzucała pączki... Ukorzeniam na nowo i daję ostatnią szansę i niech lepiej z niej skorzysta...
Oleander już kwitnie - u mnie może za jakiś tydzień. Sieweczki bardzo ładnie rosną, ciekawe jak zakwitną. Wydaje się, że mogą być różne kolorki, bo łodyżki mają różne odcienie
Pelargonie w słodkim pudrowym różu
Gratulacje za cierpliwość do Belli. Ja już jestem na skraju wytrzymałości z nią. To gubiła listki, to łapała przędziorki, to zrzucała pączki... Ukorzeniam na nowo i daję ostatnią szansę i niech lepiej z niej skorzysta...
Oleander już kwitnie - u mnie może za jakiś tydzień. Sieweczki bardzo ładnie rosną, ciekawe jak zakwitną. Wydaje się, że mogą być różne kolorki, bo łodyżki mają różne odcienie
Pelargonie w słodkim pudrowym różu
Zapraszam Roślinki Nolinki cz2 Cz1
Kasiu ciekaw jestem jak duże będą kwiatki.
Powodzenia
Pozdrawiam Stefanek
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój W http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=64568" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Och Boże!!!
tyle kwitnień, nawet oleandry, czyli to już właściwie lato??????????
tyle kwitnień, nawet oleandry, czyli to już właściwie lato??????????
Pozdrawiam, Agata.
Wspaniałe kwitnienia, ale twoja kohleria zaszalała z liściorkami:).
- mmaryla
- Od: 23 lut 2011, o 13:24
Zdrowe liście u Twojej kohleri a pod nimi sporo paków A koszyczek kwiatowy Hoy Belli słodki
i jest moim marzeniem.
i jest moim marzeniem.
- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Aniu, u mnie fuksje też ruszyły, tylko kwiatów jeszcze mało. Strasznie jestem nimi zdegustowana, albo raczej pogodą... bo jak nie stoją pod dachem to mizeroty straszne... Mocno się zastanawiam, czy w przyszłym sezonie nie postawię na inne kwiaty...
Haniu, z moją bellą jest identycznie rzucała pąkami od zimy, później zamieszkał na niej przędziorek mam zamiar zakupić dobroczynka może oczyści mi dom z tego szkodnika
Stefanku, zaraz zobaczysz....
Agatko, olki kwitną, bo wyjątkowo dobrze zniosły zimę no i wyfrunęły do ogrodu, jak jeszcze śnieg leżał oczywiście zabierałam je na noc przez dwa tygodnie a później musiały sobie radzić... Chyba zaliczyły kilka nocy z lekkim przymrozkiem
Pati, coś jej w tym roku podpasowało a może ta odmiana tak ma.... inne nie są aż tak duże.
Bazylio, zapraszam później, bo to dopiero początek kwitnienia
Marylko, jak już wyżej pisałm, też nie mam z nią łatwo... ale się doczekałam teraz wiem, jak kwiat wygląda
Obiecana kohleria
i zapraszam na mały spacer po ogrodzie
Haniu, z moją bellą jest identycznie rzucała pąkami od zimy, później zamieszkał na niej przędziorek mam zamiar zakupić dobroczynka może oczyści mi dom z tego szkodnika
Stefanku, zaraz zobaczysz....
Agatko, olki kwitną, bo wyjątkowo dobrze zniosły zimę no i wyfrunęły do ogrodu, jak jeszcze śnieg leżał oczywiście zabierałam je na noc przez dwa tygodnie a później musiały sobie radzić... Chyba zaliczyły kilka nocy z lekkim przymrozkiem
Pati, coś jej w tym roku podpasowało a może ta odmiana tak ma.... inne nie są aż tak duże.
Bazylio, zapraszam później, bo to dopiero początek kwitnienia
Marylko, jak już wyżej pisałm, też nie mam z nią łatwo... ale się doczekałam teraz wiem, jak kwiat wygląda
Obiecana kohleria
i zapraszam na mały spacer po ogrodzie
- Niunia1981
- Od: 18 sie 2011, o 15:01
Kasiu kohleria fajowa u mnie kwitnie Sunshine, czekam na pączki u Mother's Lipstick
Spacerek po Twoim ogródku zaliczony, nawdychałam się świeżego powietrza i posmyrałam kociaka
Spacerek po Twoim ogródku zaliczony, nawdychałam się świeżego powietrza i posmyrałam kociaka
Pozdrawiam, Monika