Ogródek AGNESS
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Witaj Agnieszko - wieczorową porą , nareszcie można odetchnąć od upału po wieczornym podlewaniu ...
- slotys
- Od: 9 lut 2012, o 09:53
Aguś i ja odwiedzam Cię w nowej części wątku . Ogród po prostu jak z bajki ...cudowny, tajemniczy...
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Agnieszko, nie lubię nadmiernego słodzenia ale oglądając zdjęcia Twojego ogrodu - po prostu szczęka opada
I spodobało mi się to określenie "ogród podlewa się" Mój dziś podlał deszcz (cieszyłem się jak dziecko!)
I spodobało mi się to określenie "ogród podlewa się" Mój dziś podlał deszcz (cieszyłem się jak dziecko!)
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Iwonko więc jesteśmy umówione
Tajeczko faktycznie gorąco jest straszni i to może być niebezpieczne dla dzieciaczka, który w domu nie usiedzi i biega w taki upał.... bardzo łatwo odwodnić się.... Ale mam nadzieję, że jak się ochłodzi, to zjedziecie na wieś
Lublinianko witaj, cieszę się, że jesteś i zapraszam gdy tylko masz ochotę
Giniu fajnie tak powędrować po różnych ogródkach, kwiaty bardzo często podobne, ale każdy ogród całkiem inny i każdy w jakiś sposób odzwierciedla właściciela Ja też uwielbiam odwiedzać inne ogródki
Olgo dobry wieczór.... cieszę się bardzo, że jesteś
Izuś nie może Ciebie u mnie zabraknąć, byłoby mi bardzo żal.... bardzo się cieszę, że zaglądasz
Maryniu faktycznie wieczory są rześkie i niesamowicie przyjemne.... prawdziwym relaksem jest teraz pobyt na dworze
Małgosiu bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa, naprawdę jest mi niesamowicie miło Bardzo się cieszę, że zaglądasz do mnie......
Jacku nawet nie wiesz jaką radość sprawiły mi Twoje słowa, jest mi niezmiernie miło, że tak pozytywnie odbierasz mój ogródek, że Ci się podoba.... dziękuję Ja często słodzę ale zawsze płynie to z głębi mojego serca i jak coś mnie zachwyca, to nie umiem tego nie powiedzieć..... już taka wylewna jest moja natura
To, że mój ogródek się podlewa, to najszczersza prawda mam do węża podłączoną końcówkę rozpryskującą wodę dookoła i po prostu co 30-40 min chodzę i przesuwam ją dalej..... i ogródek podlewa się sam
A deszczu naprawdę zazdroszczę .... mam nadzieję, że i do mnie wreszcie dotrze.....
Tajeczko faktycznie gorąco jest straszni i to może być niebezpieczne dla dzieciaczka, który w domu nie usiedzi i biega w taki upał.... bardzo łatwo odwodnić się.... Ale mam nadzieję, że jak się ochłodzi, to zjedziecie na wieś
Lublinianko witaj, cieszę się, że jesteś i zapraszam gdy tylko masz ochotę
Giniu fajnie tak powędrować po różnych ogródkach, kwiaty bardzo często podobne, ale każdy ogród całkiem inny i każdy w jakiś sposób odzwierciedla właściciela Ja też uwielbiam odwiedzać inne ogródki
Olgo dobry wieczór.... cieszę się bardzo, że jesteś
Izuś nie może Ciebie u mnie zabraknąć, byłoby mi bardzo żal.... bardzo się cieszę, że zaglądasz
Maryniu faktycznie wieczory są rześkie i niesamowicie przyjemne.... prawdziwym relaksem jest teraz pobyt na dworze
Małgosiu bardzo dziękuję Ci za takie cieplutkie słowa, naprawdę jest mi niesamowicie miło Bardzo się cieszę, że zaglądasz do mnie......
Jacku nawet nie wiesz jaką radość sprawiły mi Twoje słowa, jest mi niezmiernie miło, że tak pozytywnie odbierasz mój ogródek, że Ci się podoba.... dziękuję Ja często słodzę ale zawsze płynie to z głębi mojego serca i jak coś mnie zachwyca, to nie umiem tego nie powiedzieć..... już taka wylewna jest moja natura
To, że mój ogródek się podlewa, to najszczersza prawda mam do węża podłączoną końcówkę rozpryskującą wodę dookoła i po prostu co 30-40 min chodzę i przesuwam ją dalej..... i ogródek podlewa się sam
A deszczu naprawdę zazdroszczę .... mam nadzieję, że i do mnie wreszcie dotrze.....
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
I ja dołączam do bywalców Twojego wątku.
U mnie niestety upał trwa nadal, podlewanie niestety nic nie da, bo paruje wszystko w momencie.
Wcale się nie dziwię, że Jacek cieszył się z deszczyku.
Tez bym skakała z radości
U mnie niestety upał trwa nadal, podlewanie niestety nic nie da, bo paruje wszystko w momencie.
Wcale się nie dziwię, że Jacek cieszył się z deszczyku.
Tez bym skakała z radości
- AGNESS
Małgosiu u mnie podobna sytuacja..... doszłam do wniosku, że lepiej jest podlać bardzo obficie co np 3ci dzień, niż codziennie słabiej..... Ja włączam podlewanie i woda się leje w każdym miejscu przez około 30-40 min..... gdy przesuwam węża to jest tak mokro, że chodzę po trawie jak po nasączonej gąbce..... podlewanie trwa od około 15.00 do 23.00 i tak podlewa się jednego dnia pół ogrodu, a drugiego pozostałe pół.....
O deszczu i ja marzę......
O deszczu i ja marzę......
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
U mnie popadało .Krótko, ale sensownie .Może i do Was dotrze
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Aguś nie mogę Ciebie zgubić...a tu już 4strona...
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,chyba przez te upały jestem opószniona z forum.Pięknie zaczęłaś wątek i jak patrzę na twoje uporządkowane rabaty to powinnam sie rumienić przy moim wszystko na gromadzie.W przyszłym roku musze u siebie ogarnąć to bardziej artystycznie i podaruje chyba sobie jednoroczne dla wiekszego porządku i harmonii na rabatach.
Zaznaczam bo lubię skróty.
MELDUJE SIĘ w twoich pięknych rabatach
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
- AGNESS
Aniu zazdroszczę deszczyku, u mnie dziś już od 8 rano trudno wytrzymać na dworze od gorąca..... na szczęście jest trochę wiaterku ....
Misiu cieszę się kochana, że jesteś
Małgosiu dziękuję Ci za miłe słowa ale Twoje rabaty też nie mają sobie nic do zarzucenia..... Ja jednorocznych już nie sadzę, bo po prostu nie mam na nie kompletnie miejsca.... czasami żałuję, bo wiele jest naprawdę pięknych.... ale cóż..... z czegoś trzeba zrezygnować....
Lucynko witaj
Aniu witaj w nowej, późnoletniej odsłonie
Lato w pełni, a ja jeszcze nie pokazywałam miejsca, które jest dla mnie i mojej rodzinki chyba najważniejszym miejscem od wiosny do późnej jesieni ..... a mianowicie chodzi o taras..... przebywamy na nim od świtu do późnej nocy ( no chyba, że upał, albo komary nas wygonią) przyjmujemy tu goścli, jemy posiłki, delektujemy się kawką, czytamy książki.... i wreszcie błogo leniuchujemy..... Zapraszam serdecznie na mój taras
Misiu cieszę się kochana, że jesteś
Małgosiu dziękuję Ci za miłe słowa ale Twoje rabaty też nie mają sobie nic do zarzucenia..... Ja jednorocznych już nie sadzę, bo po prostu nie mam na nie kompletnie miejsca.... czasami żałuję, bo wiele jest naprawdę pięknych.... ale cóż..... z czegoś trzeba zrezygnować....
Lucynko witaj
Aniu witaj w nowej, późnoletniej odsłonie
Lato w pełni, a ja jeszcze nie pokazywałam miejsca, które jest dla mnie i mojej rodzinki chyba najważniejszym miejscem od wiosny do późnej jesieni ..... a mianowicie chodzi o taras..... przebywamy na nim od świtu do późnej nocy ( no chyba, że upał, albo komary nas wygonią) przyjmujemy tu goścli, jemy posiłki, delektujemy się kawką, czytamy książki.... i wreszcie błogo leniuchujemy..... Zapraszam serdecznie na mój taras
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś cudowne miejsce do wypoczynku stworzyłaś.
Jestem pod ogrodmnym wrażeniem
Jestem pod ogrodmnym wrażeniem