W słońcu smagliczki i róże
Re: W słońcu smagliczki i róże
Widzę, że choroba postępuje, ale skoro to sama przyjemność to leczenie niewskazane . Piękne różyczki, lilie, hortensje no i tytułowa smagliczka. Bardzo podoba mi się murek z kamieni, rośliny ładnie i naturalnie się z nim komponują .
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Żeby moje tak kwitły.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- TerDob
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ula i ja przyszłam się przywitać Trochę późno ,ale co zaglądam to zamknięte a teraz już trzecia strona
Super wejście śliczne hortensje smagliczka , pierwiosnki i inne też piękne
Zdjęcia przepiękne
Pozdrawiam
Super wejście śliczne hortensje smagliczka , pierwiosnki i inne też piękne
Zdjęcia przepiękne
Pozdrawiam
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Witaj Ula Rośnie Ci wszystko pięknie jak na drożdżach !
Córeńka na balu w pięknej sukni
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Witam z piękną pogodą za oknem i wesołymi trelami ptaków, czyżby to już wiosna
Marysiu - nawet nie wiesz ile sie musiałam na gimnastykować aby cie znaleźć oj tam oj tam odrazu jak na drożdżach wiesz że jak dla ogrodnika mogło by szybciej suknia córci zakupiona była na wesele ale jak to w takim wieku, kupujemy nad wyrost no i małe dziewczynki chcą suknie jak dla księżniczki więc to jej już druga choinka w tej kreacji i innej nie chciała założyć
Tereniu - ważne że jesteś, ostatni będą pierwszymi za roślinki dziękuje ale do twojego bogactwa roślinnego jeszcze dużo mi brakuje
Aniu - moje hortensje też kwitnieniem nie zachwycają na taki duży krzaczek miała tylko 4 kwiatuchy ale za to duże
Edytko - bardzo ci dziękuje, a co do choroby to przecież sama przyjemność oczęta cieszy
Ściskam mocno i życzę
Marysiu - nawet nie wiesz ile sie musiałam na gimnastykować aby cie znaleźć oj tam oj tam odrazu jak na drożdżach wiesz że jak dla ogrodnika mogło by szybciej suknia córci zakupiona była na wesele ale jak to w takim wieku, kupujemy nad wyrost no i małe dziewczynki chcą suknie jak dla księżniczki więc to jej już druga choinka w tej kreacji i innej nie chciała założyć
Tereniu - ważne że jesteś, ostatni będą pierwszymi za roślinki dziękuje ale do twojego bogactwa roślinnego jeszcze dużo mi brakuje
Aniu - moje hortensje też kwitnieniem nie zachwycają na taki duży krzaczek miała tylko 4 kwiatuchy ale za to duże
Edytko - bardzo ci dziękuje, a co do choroby to przecież sama przyjemność oczęta cieszy
Ściskam mocno i życzę
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Charming Piano kupiłam jesienią, ciekawe jak będzie kwitła w tym roku
I to jest zdrowe podejście do choroby . Pozdrawiam .
- Darmokot
- Od: 10 lis 2012, o 20:37
Ula co to jest na pierwszej stronie na ostatnim zdjęciu nad różami rośnie? Czyżby modrzew? Taki parasol. Dobrze, że nie usunęłaś smagliczek, toż to twój znak rozpoznawczy
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Michale - dobrze rozpoznałeś to jest modrzew dostałam go od leśnika ponad 20 lat temu, co wiosną zawsze obcinam jego koniec bo podejrzewam że doszedł by do połowy drogi parasol ma prześliczny miał być zwykły a jest karłowy
Ewa - bardzo spodobała mi się taka w fazie rozkwitu troszkę podobna do Edenki i właśnie to mnie przekonało co prawda lista już zamknięta ale jeszcze ją domówiłam teraz to dopiero nie mogę się doczekać sadzenia
Edytko - również pozdrawiam
Ewa - bardzo spodobała mi się taka w fazie rozkwitu troszkę podobna do Edenki i właśnie to mnie przekonało co prawda lista już zamknięta ale jeszcze ją domówiłam teraz to dopiero nie mogę się doczekać sadzenia
Edytko - również pozdrawiam
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
Ulka rozsiadam się na kamieniu, pod drzewkiem w roślin i rękodzielniczego otoczenia
Czyli wspólnie będziemy podziwiały kwitnienie Charming Piano
Szkoda, że Ci przepadły zdjęcia okrywowych ale zobaczymy je w tym roku
Czyli wspólnie będziemy podziwiały kwitnienie Charming Piano
Szkoda, że Ci przepadły zdjęcia okrywowych ale zobaczymy je w tym roku
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ula cudne słoneczne fotki..... gdy tak siedzę za biurkiem i patrzę przez okno, to też widzę takie cudne gorące słoneczko..... troszkę gorzej jest gdy spojrzę niżej..... tam zamiast zieleni, widać zwały śniegu
Ale pocieszam się, ze do wiosny coraz bliżej..... luty króciutki, zleci biegusiem.....a marzec, to już tylko patrzeć wiosny
Ale pocieszam się, ze do wiosny coraz bliżej..... luty króciutki, zleci biegusiem.....a marzec, to już tylko patrzeć wiosny
- beacia0088
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Ulu
U mnie też pięknie ,że aż mnie naleciało i umyłam okna,żeby lepiej przez nie widzieć moje krzaczki,które wynurzają się spod śniegu.Oby tak dalej a będzie super.Zdjęcia cudowne
U mnie też pięknie ,że aż mnie naleciało i umyłam okna,żeby lepiej przez nie widzieć moje krzaczki,które wynurzają się spod śniegu.Oby tak dalej a będzie super.Zdjęcia cudowne
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
W marcu, to już przedwiośnie Piękne zdjęcia