Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
- juni
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Latem w wiejskim ogrodzie cz. 20
Skoro nowy wątek to muszę się ujawnić.
Jestem takim skrytopodglądaczem.
Podziwiam w ciszy.
Jestem takim skrytopodglądaczem.
Podziwiam w ciszy.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Beatko uwielbiam skrytopodglądaczy i dlatego jest mi bardzo miło, że się ujawniłaś
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Marysiu, co do pierwszych kwiatów róży masz rację, bywają inne. Jednak przyjrzyj mu się uważnie.
Dobre firmy też strzelają pomyłki. Kupiłam z R. Frist Lady i to na pewno nie ona .
Na bodziszki mam zawsze ochotę, gdyby była możliwość .
Odnóżkę pelargonii poproszę
Dobre firmy też strzelają pomyłki. Kupiłam z R. Frist Lady i to na pewno nie ona .
Na bodziszki mam zawsze ochotę, gdyby była możliwość .
Odnóżkę pelargonii poproszę
Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'... Za miedzą...i troszkę dalej.
- a_nie
- Od: 31 mar 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I ja na ile nadążę w tak zawrotnym tempie, chcę towarzyszyć Ci w kolejnej odsłonie. Patron, bodziszki, róże i kury to łączy Cię z pobliskim Rozczochranym.
- dorkow0
- Od: 17 sty 2013, o 22:58
Dobra Maryś, to realizuj plany, a jak będziesz mieć czas, to będziemy myśleć, co Ci potrzeba...
- Maska
- Kontakt:
Justynko masz rację, że pomyłki się zdarzają! Na szczęście to firma, która uwzględnia reklamacje to może w pewnym momencie do nich napiszę.
Bodziszkowi zajrzę pod spódniczkę i się odezwę, a pelargonia zapisana
Alicjo bardzo mi miło, że chcesz towarzyszyć mi w biegach przez wiejski Tak to na pewno mnie łączy z Kaszubskim ogrodem i pewnie jeszcze znalazłoby się parę elementów łączących Bo ja też bardzo lubię podpatrywać w Waszych ogrodach różne ładne szczegóły
Dorotko co się odwlecze....
Bodziszkowi zajrzę pod spódniczkę i się odezwę, a pelargonia zapisana
Alicjo bardzo mi miło, że chcesz towarzyszyć mi w biegach przez wiejski Tak to na pewno mnie łączy z Kaszubskim ogrodem i pewnie jeszcze znalazłoby się parę elementów łączących Bo ja też bardzo lubię podpatrywać w Waszych ogrodach różne ładne szczegóły
Dorotko co się odwlecze....
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Marysiu z wielką przyjemnością wkraczam w kolejną odsłonę Twojego ogródka. Letnie widoki piękne... bujne, soczyste, wypełnione kwieciem wszelakim. Spacer po takich zakątkach jest prawdziwą przyjemnością
- Maska
- Kontakt:
Agnieszko taki wpis w Twoim wykonaniu to prawdziwy komplement, zrobiłaś mi przyjemność przed snem. Zapraszam serdecznie i życzę miłych snów
-
- 200p
- Od: 16 wrz 2010, o 23:37
Maryś - jestem regularnie, choć bardzo cichutko .
- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Mam fantastyczne (nie)szczęście do otwarć Twoich wątków, a to mnie w domu nie ma, a to burza, a tu tak szybko wszystko pędzi, że chwila nieuwagi i....niedługo bedę łapać się na 10 stronę
Piękne róże na otwarcie wybrałaś, w sumie wybór ciężki, bo jak się ma tyle roślin, a kazda warta uwagi.. Najbardziej oczywiście podobają mi się widoki ogólne - mam wrażenie, ze ta ścieżka przez tajemniczy gąszcz robi się jakby coraz węższa I choć zarzekasz się, że nie, to myślę, ze już bardzo niedługo nadejdzie moment, w którym będziesz musiała wyprowadzić ogród za siatkę, albo kupić sobie lotnię i dogladać obecnego z lotu ptaka, bo nogi już tam nie postawisz ale to właśnie Twój busz jest dla mnie największą inspiracją i do niego uparcie dążę, zatem inspiruj, pokazuj, ucz nas dalej!
Piękne róże na otwarcie wybrałaś, w sumie wybór ciężki, bo jak się ma tyle roślin, a kazda warta uwagi.. Najbardziej oczywiście podobają mi się widoki ogólne - mam wrażenie, ze ta ścieżka przez tajemniczy gąszcz robi się jakby coraz węższa I choć zarzekasz się, że nie, to myślę, ze już bardzo niedługo nadejdzie moment, w którym będziesz musiała wyprowadzić ogród za siatkę, albo kupić sobie lotnię i dogladać obecnego z lotu ptaka, bo nogi już tam nie postawisz ale to właśnie Twój busz jest dla mnie największą inspiracją i do niego uparcie dążę, zatem inspiruj, pokazuj, ucz nas dalej!
- Maska
- Kontakt:
Pati eee bywało, że pierwsza byłaś no może na wyspie Dla mnie liczy się Twoja obecność i te przekonujące pochwały . Tyle nas łączy miłość do podobnych roślin, niechęć do thui;:306 , a najważniejsze usilne zagłuszanie chwastów Ścieżka zwęża się do rozsądnych rozmiarów, bo wózek musi przejechać jako, że dźwiganie czegokolwiek 100 m nie uśmiecha mi się
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Witaj Marysiu Trochę późno ale Cię dogoniłam .
Piękne otwarcie wątku
Tak naprawdę to nie wiem co napisać - Już chyba wszystkie pochwały padły z ust naszych koleżanek
Jednym słowem - PIĘKNIE
Pozdrawiam
Piękne otwarcie wątku
Tak naprawdę to nie wiem co napisać - Już chyba wszystkie pochwały padły z ust naszych koleżanek
Jednym słowem - PIĘKNIE
Pozdrawiam
- Margolcia_K
- 200p
- Od: 27 kwie 2014, o 14:58
Patrz Maryś, ależ jestem nieuważną czytelniczką (choć wierną! ). Dotąd nie zauważyłam w Twoich wątkach, że nie przepadasz za thujami. Och, ta moja ślepota i gapiostwo!niechęć do thui
A tu taka niespodzianka! Super. Bo ja też nie kocham tych drzew i nigdy ich nie chciałam mieć. I tym bardziej się cieszę, że moja guru ogrodowa ma podobne gusta (choć powinnam napisać odwrotnie, że to ja mam gusta jak moja guru ogrodowa! )
Wiejski dom Margolci - na stare lata zaczynam od podstaw!
Wynajmowane ogrody Margolci
Pozdrawiam - Margolcia
Wynajmowane ogrody Margolci
Pozdrawiam - Margolcia