Dzika skarpa i nie tylko 3 :)
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Dzika skarpa i nie tylko 3 :)
Misiu..jak czytam o tej wodzie myślę sobie jak dobrze że na działkach mamy wodę za darmo. . U ciebie jeszcze kwitną marcinki, różyczki...no wiem, niestety to już ostatnie kolorki. Oczywiście w tym roku. Widzę jeszcze pelargonie...czy ich nie chowasz do domku.
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Misiu, jak ja Ci zazdroszczę hortensji. Uwielbiam je ale niestety u mnie nie chcą rosnąć.
Misiu co do rachunku za wodę to nie zapomnij - że jakby nie było miałaś ostatnio także dużo gości, więc ilość metrów sześciennych to nie tylko zużycie na ogród Człowieki zużywają o wiele więcej:)
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Deszczyk znowu poplątał misterny plan posprzątania ogródka chyba zima mnie zastanie z bałaganem wszelkim
Zeniu w tym roku nie mam co chować jedna noc i zimno zrobiło swoje ,nie wszystkie roślinki poddały się , jak na razie zgromadziłam na schodach pelargonie z zamiarem zrobienia porządku z nimi a przy okazji może bym jeszcze coś uratowała ale deszczyk nie pozwolił.
nasionka Balamkandy chińskiej można już zbierać no tak ale mokre były i zostały.
Abraham nadal kwitnie choć malutkie ma już kwiaty ale jak pachnące
A Elina też kwitnie.
Mała skarpa w dniu dzisiejszym tak wyglądała niczym w lecie .Małe zdjęcia ale chyba widać .
Zeniu w tym roku nie mam co chować jedna noc i zimno zrobiło swoje ,nie wszystkie roślinki poddały się , jak na razie zgromadziłam na schodach pelargonie z zamiarem zrobienia porządku z nimi a przy okazji może bym jeszcze coś uratowała ale deszczyk nie pozwolił.
nasionka Balamkandy chińskiej można już zbierać no tak ale mokre były i zostały.
Abraham nadal kwitnie choć malutkie ma już kwiaty ale jak pachnące
A Elina też kwitnie.
Mała skarpa w dniu dzisiejszym tak wyglądała niczym w lecie .Małe zdjęcia ale chyba widać .
- lora
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Misiu nie podoba Ci się bordowy kolor dąbrówki?
Rozchodniki u mnie leżą, prawie wszystkim śnieg podłamał gałązki. A co to za choinki Ci rosną wokół rozchodnika?
Rozchodniki u mnie leżą, prawie wszystkim śnieg podłamał gałązki. A co to za choinki Ci rosną wokół rozchodnika?
- lora
Maryś dąbrówka ma ładny kolor chodzi mi że dopiero teraz pokazała, a wokół rozchodnika są bukszpany nie przycięłam a to gorąco było a potem zapomniałam.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
To dlatego wyglądają jak choineczki Przytniesz na wiosnę
- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Misiu, jeszcze masz kolorków w ogrodzie. Dziś dojdzie do mnie reszta zakupów, posadzę i koniec w tym sezonie ;) Pozdrawiam
Pozdrawiam - Justyna
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Misiu przyszłam Ci życzyć miłej niedzieli, chociaż pogoda nie nastraja optymistycznie, a moje liście ciągle do grabienia, gdyż na tygodniu nie mam jak pojechać. Najwyżej zostaną do wiosny. A Ty chyba także zasypana jesteś liśćmi od proboszcza?
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.