Ogród sentymentalny
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród sentymentalny
Świetny wątek
Można prosić o więcej zdjęć oranżerii? jaka wielkość-jakie rośliny przede wszystkim uprawiasz?
Ja również mam oranżerię-ale roboczo ją zwię szklarnią ;-) Bo na nic innego oprócz roślin nie ma tam miejsca
Pozdrawiam
Można prosić o więcej zdjęć oranżerii? jaka wielkość-jakie rośliny przede wszystkim uprawiasz?
Ja również mam oranżerię-ale roboczo ją zwię szklarnią ;-) Bo na nic innego oprócz roślin nie ma tam miejsca
Pozdrawiam
- Valur
- 50p
- Od: 18 kwie 2016, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witaj Evlk!
Gdzie mogę zobaczyć Twoją oranżerię?
Moja nie jest zbyt wielka bo niewiele ponad 20 m2. Jest to miejsce w którym spędzamy dużo czasu, fajny relaksik. Można poczytać posłuchać muzyki wśród kwiatów przez cały rok!
pozdrawiam
Gdzie mogę zobaczyć Twoją oranżerię?
Moja nie jest zbyt wielka bo niewiele ponad 20 m2. Jest to miejsce w którym spędzamy dużo czasu, fajny relaksik. Można poczytać posłuchać muzyki wśród kwiatów przez cały rok!
pozdrawiam
- Valur
- 50p
- Od: 18 kwie 2016, o 19:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Zapomniałam dodać co uprawiam...Przede wszystkim bugenwille...właśnie zaczynają kwitnąć!!
poza tym palmy, strelicje, kuflika, kamelie no i cytrusy: mandarynki, cytrynki, lipo....to tak z grubsza powymieniałam
poza tym palmy, strelicje, kuflika, kamelie no i cytrusy: mandarynki, cytrynki, lipo....to tak z grubsza powymieniałam