Edi w ogrodzie
- dalisbea
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lut 2016, o 22:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Edi w ogrodzie
Przecudne rabaty
Klonik, trawy , bukszpany i berberysy przepiękne pięknie przycięte i te kolory jesienne
Będę często odwiedzać Twój watek
Klonik, trawy , bukszpany i berberysy przepiękne pięknie przycięte i te kolory jesienne
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 15 maja 2016, o 21:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jejku, jak tu dawno mnie tu nie było Permanentny brak czasu... W ogrodzie smutno... nie lubię jesieni... nie nastraja mnie optymistycznie.
-- 19 lis 2016, o 22:28 --
Czasami moje hortensje też się po deszczu położą, lekko je związuję...nie za dużo aby nie wyglądały sztucznie. Odkurzacza ogrodowego niestety nie mam. Bała bym się że mi liście razem z kamykami powciąga. . Piękne widoczki nam serwujesz, porządeczek katalogowy. [/quote]
Myślałam raczej o tym, żeby w nóżki posadzić np. bukszpany albo rozchodniki... trochę by podtrzymywały. Odkurzacz dobra sprawa, oprócz funkcji wciągania na też funkcję dmuchania można więc wydmuchać liście (byle nie do sąsiada)
-- 19 lis 2016, o 22:28 --
Czasami moje hortensje też się po deszczu położą, lekko je związuję...nie za dużo aby nie wyglądały sztucznie. Odkurzacza ogrodowego niestety nie mam. Bała bym się że mi liście razem z kamykami powciąga. . Piękne widoczki nam serwujesz, porządeczek katalogowy. [/quote]
Myślałam raczej o tym, żeby w nóżki posadzić np. bukszpany albo rozchodniki... trochę by podtrzymywały. Odkurzacz dobra sprawa, oprócz funkcji wciągania na też funkcję dmuchania można więc wydmuchać liście (byle nie do sąsiada)
Edyta
Edi i ogród
Edi i ogród
-
- 20p - Rozkręcam się...
Baaardzo dziękuję za odwiedziny i miłe słowa Pozdrawiam serdeczniedalisbea pisze:Przecudne rabaty
Edyta
Edi i ogród
Edi i ogród
-
- 20p - Rozkręcam się...
Chyba ostatnie kolory jesieni...
Ciągle mam problem z obracanie zdjęć Nie wiem, co się dzieje... przed dodaniem jest ok, jak wgram... zonk
Ciągle mam problem z obracanie zdjęć Nie wiem, co się dzieje... przed dodaniem jest ok, jak wgram... zonk
Edyta
Edi i ogród
Edi i ogród
- Zuzia111
- Od: 13 paź 2016, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- maniolek
- Od: 21 gru 2016, o 17:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edi ogród marzenie jest przepiękny, a ten biały kamień podkreśla jeszcze bardziej cały koloryt ogrodu