W odwiedziny do Kariny ;-) Onak

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Onak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lip 2006, o 17:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Jestem Kochani! :) Pracowite dwa miesiące za mną, a w dodatku chorowite-miałam wypadek samochodowy, nie jest dobrze z moim kręgosłupem szyjnym, czeka mnie trochę rehabilitacji, a najgorsze ze tu w okolicach gdzie mieszkam, wszystkie gabinety rehabilitacyjne zapchane... :cry:

Balkonik na jesień wygląda tak samo (prawie0Jak na wcześniejszych zdjęciach - z tym wyjątkiem, że pyszni się na nim teraz dynia Haloweenowa! :D :D :D I zawsze na wieczór zapalam mały podgrzewacz w jej środku-wygląda cudnie. Ożywia balkon wieczorowa porą. :D Wrzosy chyba za mało podlewałam, bo jakoś nie zachwycają rozmiarem.. hmm.. zobaczymy.. nie miałam czasu zając sie balkonem tak jak chciałam. ale cóż, na razie inne sprawy są ważniejsze niestety..
Pozdrawiam Was i dzięki,l że nie zapominacie o mnie! :D

P.S. Sosny-nie kupiłam i bardzo nad tym faktem ubolewam... eehh... może na drugi rok? Chyba się będziemy przeprowadzać... wtedy inny balkon, inne plany....
Pozdrawiam! Karina
Na moim balkonie ;:173
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja to bym chętnie jakieś fotki zobaczyła :roll: .Najlepiej dzienne i nocne :roll: .
Karinko ale z wypadku wyszłąś cało :shock: :?: .
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

Karinko wracaj szybko do zdrowia i nie przemęczaj się z kręgosłupem nie ma żartów
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

Zdrówka życzę. :lol:
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karinko daj znać jak będziesz dużo zdrówka życzę
Awatar użytkownika
Onak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Jestem Kochani - nie mam zdjęć nowych balkonu, a to dlatego, że nadal nie mamy aparatu... :-(

Kochani!
Życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia oraz szampańskiego Sylwka! :D [img]http://gab_sal.fm.interia.pl/kartka.jpg[/img]
Pozdrawiam! Karina
Awatar użytkownika
milka100
100p
100p
Od: 27 lip 2008, o 09:08

Post »

wesołych świąt życzą mieszkańcy "ogródka osiedlowego" wraz z naczelną pielącą - milką100 :wink:
Awatar użytkownika
Onak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Hej hej Kochani!
Jestem z powrotem-jak zwykle co roku, wracam wtedy, kiedy Pieris u mnie kwitnie ;-)

W tym roku - niespodzianka!! Przeprowadzamy się do nowego mieszkania-na 4 piętrze-i w końcu nikt mi nie będzie zaglądał do mieszkania ani na balkon :-/ uff!

W związku z przeprowadzką czeka mnie urządzenie nowego balkoniku! Jupi! Już czeka pomalowany na świeżo - wczoraj - kafle są, wszystko zamiera w bezruchu czekając na kwiaty1 I mam nadzieję, że mi się uda w tym roku wygospodarować trochę pieniędzy na ozdoby kwiatowe, roślinki itp - bo na nowym mieszkaniu nie mamy nic-prócz łóżka do spania! ;-) A więc na 1 -wszym planie stoi na razie urządzenie mieszkania! ;-) Jak ja się ciesze tym nowym mieszkaniem i kolorami najbardziej-bo już w samym przedpokoju ściany ozdabia Wrzosowa dolina... ;-)
Buziaki-witam ponownie na forum Kochani! Ja jak wierny piesek zawsze tu wracam! :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam! Karina
Awatar użytkownika
surita
200p
200p
Od: 8 kwie 2008, o 14:36

Post »

Witaj Karinko po długiej przerwie!

Mam nadzieję, że kręgosłup się trochę opanował :) Gratuluję przeprowadzki. Zawsze to fajnie, zaczynać od początku :) Czekam na zdjęcia Twoich nowych roślinek, jak tylko się pojawią :)

Pozdrawiam,
Kasia
Pozdrawiam, surita czyli Kasia.
Zapraszam na mój balkon :)
Awatar użytkownika
Onak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Hej Dziewczyny! :D :D

Dzięki za miłe słowa-z kręgosłupem nie za wesoło, ale dam radę-no kto jak nie ja?! :wink:
Nowe zdjęcia niebawem - na pewno wkleję też kilka z nowego mieszkania - Pozdrawiam was wszytskich!
Pozdrawiam! Karina
Awatar użytkownika
surita
200p
200p

Post »

Ach, i gdzie moje maniery... :) Karinko, z lekkim opóźnieniem, ale serdecznie i szczerze gratuluję Ci złotka!!! :)
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Karinko i jak tam u ciebie czy z kregosłupem lepiej ,no i gdzie fotki czy użądziłas się już na nowym miejscu
Awatar użytkownika
surita
200p
200p

Post »

Hop, hop, Karinko, już miesiąc minął od Twojego ostatniego wpisu :) Co u Ciebie kochana?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”