Domowe orchidarium
Re: Domowe orchidarium
Macodes petola Przepięęęęęęęęęęęęękny storczyk. Zakochałam się
Pozdrawiam Agnieszka
Małgosiu storczyki Jubilerskie piękne najbardziej podoba mi się pierwszy
Minaturka śliczna a do tego każdy kwiat inny
Minaturka śliczna a do tego każdy kwiat inny
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- Anno
- 500p
- Od: 24 paź 2010, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Cudowny phalaenopsis
Only a few find the way, some don't recognize it when they do. Some don't ever want to
Moje storczyki
Mój Garnek
Moje storczyki
Mój Garnek
Kurcze, muszę sobie sprawić Macodes Petola- te jego skrzące się listeczki... A na tym ostatnim zdjęciu, to ta warżka wygląda jakby falek wystawiał nam język
Pozdrawiam,
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia =)
Moje storczyki: http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=36981" onclick="window.open(this.href);return false;
- Merghen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2010, o 09:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kasiu(Kasiu74), Moniko, Lucyno, Agnieszko, Julitko, Aniu, Kasiu (Kasia01) dziękuję za zachwyty nad moimi pupilami. Ostatnio widziałam jeszcze dwa storczyki jubilerskie Macodes sanderiana i drugi jeszcze cudowniejszy Cystorchis variegata. Mam nadzieję,że jeszcze któryś do mnie trafi. A na razie czekam na kolejną przesyłkę - pewnie dotrze w przyszłym tygodniu...
- Merghen
Już dotarło część nowości ale nie mam czasu zrobić zdjęć i wstawić, może w weekand
Wczoraj poszłam po coś innego do Praktikera (oczywiście tego po co poszłam nie kupiłam) a wyszłam z trzema phal. z przeceny - kwitnące, z ładnymi korzonkami i za 7 zł. Jedno zmieni adres - pójdzie do mojej przyjaciółki ale dwa zostają. Doszłam do wniosku,że powinnam iść na odwyk
Wczoraj poszłam po coś innego do Praktikera (oczywiście tego po co poszłam nie kupiłam) a wyszłam z trzema phal. z przeceny - kwitnące, z ładnymi korzonkami i za 7 zł. Jedno zmieni adres - pójdzie do mojej przyjaciółki ale dwa zostają. Doszłam do wniosku,że powinnam iść na odwyk
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu my wszyscy powinniśmy iść na odwyk.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wow...kolejne dwie nowości? Hihi...jak dobrze, że widok falków na mnie już nie robi wrażenia. A hodowcy masdevallii nie ma w pobliżu kilkuset kilometrów...
Ciekawe, jakie faleczki wpadły w Twoje ręce
Ciekawe, jakie faleczki wpadły w Twoje ręce
- marwes
- Od: 28 lip 2010, o 09:50
Gosiu sporo czasu minęło od ostatniej wizyty u Ciebie ale z nastaniem wiosny jest jakby go mniej bo jest jeszcze ogród i podobnie jak Ty wiele czasu spędzam w nim .
Przybyło Ci wiele nowości i sporo roślin pokazało swe piękniejsze oblicze czyli kwiaty, ale najbardziej chwycił mnie za serce Paphiopedilum maudiae vinicolor.
Jest cudowny ze swymi ciemnymi barwami.
Przybyło Ci wiele nowości i sporo roślin pokazało swe piękniejsze oblicze czyli kwiaty, ale najbardziej chwycił mnie za serce Paphiopedilum maudiae vinicolor.
Jest cudowny ze swymi ciemnymi barwami.
- Merghen
Dziękuję Marku,że znalazłeś czas by spojrzeć na moje skarby. Muszę napisać,że Paphiopedilum dalej zachwyca mnie swoim kwiatem, świeżym i w cudownych barwach. Ciekawa jestem jak długo jeszcze będzie kwitł, to jest mój pierwszy storczyk tego gatunku, który kwitnie więc jest egzemplarzem do obserwacji.
Justynko Na mnie też niby nie robią wrażenia ale jednak za taką cenę się skusiłam. Zaraz wstawię zdjęcie więc zobaczysz dlaczego
Asiu jakoś mi tak dobrze bez odwyku ale jak tak dalej pójdzie to wyślą mnie na niego przymusowo
Moje uzależnienie znalazło do uratowania takie dwa maleństwa
A taki dostała moja przyjaciółka
Jak się troszkę odrobię to wstawię kilka aktulnie kwitnących i może nowości...
Justynko Na mnie też niby nie robią wrażenia ale jednak za taką cenę się skusiłam. Zaraz wstawię zdjęcie więc zobaczysz dlaczego
Asiu jakoś mi tak dobrze bez odwyku ale jak tak dalej pójdzie to wyślą mnie na niego przymusowo
Moje uzależnienie znalazło do uratowania takie dwa maleństwa
A taki dostała moja przyjaciółka
Jak się troszkę odrobię to wstawię kilka aktulnie kwitnących i może nowości...
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Hoho...Masz takiego landrynka, jak ja Gratuluję zakupów, widać, że udane polowanie było
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Śliczne , wiem że u Ciebie rozwiną swoje uroki na maximum