Ogród 100 róż cz. III
- majka411
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród 100 róż cz. III
wow..... o raju ale jestem spóźniona..... nic nie napiszę ... muszę, to przetrawić
- alexia
- Od: 1 lut 2011, o 18:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No coz ja moge powiedziec, no ze jestem wzruszona jak swiezo zaorane pole..... .AnaAn pisze:Alexia, jestem za, a nawet przeciw
Zobacz, zagwarantowałaś sobie moją pamięć ilekroć korzystam z komórki .
Twoje roze sa wyjatkowo piekne, czesc znam/mam. U Ciebie zachwycam sie ,np. C.Marshall, a moja jedzie na banicje do babci.....
Powiedz, kolezanko, czy Eglands rose ma na zywo taki jaskrawy kolor........ oczy bola .
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 96&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Majeczko, no, nareszcie sie pani pojawiła
Alexia, szkoda, że rozczarowała Cię Claire M. Jej krzaki w tym roku rzeczywiście są takie trochę nieokiełznane, ale w kupie jakoś to wygląda Kwiaty ma jednak wyjątkowej urody, a jak się jej pokłonisz, to odwdzięczy się fajnym zapachem Stwierdziłam jednak ostatnio, że najbardziej pasowałyby same pienne. Nie trzeba się schylać; zachęcają wręcz, żeby je powąchać
England?s Rose tak, to moja ulubiona żarówa, ale wybaczyłam jej już dawno ten odblask
Eglantyne
Alan Titchmarsh
Young Lycidas. Tak kwitnie tegoroczny maluch. Gałązki uginają się pod ciężarem kwiatów.
Old Port
Aspirin-Rose
Sharifa Asma
White Meidiland
Vesalius
I kilka ?takietamów?
Alexia, szkoda, że rozczarowała Cię Claire M. Jej krzaki w tym roku rzeczywiście są takie trochę nieokiełznane, ale w kupie jakoś to wygląda Kwiaty ma jednak wyjątkowej urody, a jak się jej pokłonisz, to odwdzięczy się fajnym zapachem Stwierdziłam jednak ostatnio, że najbardziej pasowałyby same pienne. Nie trzeba się schylać; zachęcają wręcz, żeby je powąchać
England?s Rose tak, to moja ulubiona żarówa, ale wybaczyłam jej już dawno ten odblask
Eglantyne
Alan Titchmarsh
Young Lycidas. Tak kwitnie tegoroczny maluch. Gałązki uginają się pod ciężarem kwiatów.
Old Port
Aspirin-Rose
Sharifa Asma
White Meidiland
Vesalius
I kilka ?takietamów?
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Przez Ciebie znowu zaczęłam chodzić po szkółkach różanych
A miałam tego nie robić do jesieni
Nie mam pojęcia co kupić
chciałam posadzic Shafirę, koło Mary Rose, ale czy się nie zleją?
A miałam tego nie robić do jesieni
Nie mam pojęcia co kupić
chciałam posadzic Shafirę, koło Mary Rose, ale czy się nie zleją?
- Marzena2007
- 50p
- Od: 22 sty 2012, o 19:31
Z powodu niedosytu ilości zdjeć Twojego ogrodu ponownie przeczytalam sobie cz. I, II i III
Ah jakże nacieszylam oczy.
Pragne przypomnć, że alfabet różany został zakonczony na literce N. Czy musimy czekac aż do zimy na kontynuację?:)
Ah jakże nacieszylam oczy.
Pragne przypomnć, że alfabet różany został zakonczony na literce N. Czy musimy czekac aż do zimy na kontynuację?:)
Madżenka " "Madżenie ogrodnika... " w innej wirtualnej przestrzeni
-
- 100p
- Od: 27 maja 2014, o 08:26
Aniu kochana,uwielbiam twój ogród Te zdjęcia są fantastyczne,te wyrafinowane zestawienia róż z bylinami i innymi roślinami.Jesteś mistrzynią.
Iris My Love-ogród
Pozdrawiam-Basia
Pozdrawiam-Basia
- alexia
AnaAn pisze:...... Stwierdziłam jednak ostatnio, że najbardziej pasowałyby same pienne. Nie trzeba się schylać; zachęcają wręcz, żeby je powąchać
Co to dla nas gibkich dziewczynek sie schylac........ .
Kiedys czytalam, ze pienne roze "wymyslono" dla pan w krynolinach i zasznurowanych gorsetach...... .
To juz wole byc "wolno puszczona" i ew. schodzic do partetu... .
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 96&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- dorotka350
- -Moderator Forum-.
- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Wszystkie Twoje różyczki są , trudno wybrać tę najpiękniejszą. W oko mi wpadła Herzogin Christiana
Kusisz , oj kusisz co raz to inna ślicznotką.... a miejsca po moich wizytach u Ciebie ubywa....
Kusisz , oj kusisz co raz to inna ślicznotką.... a miejsca po moich wizytach u Ciebie ubywa....
Witajcie
Gosia, zamów Ty sobie tą Sharifę, bo ona Ci spokoju nie daje
Madżen, jak Ty oglądasz znowu te ?cuda? z poprzednich części, to śmiem twierdzić, że Twoja choroba różana jest już bardzo zaawansowana Najprawdopodobniej nieuleczalna
Masz rację ? alfabet skończył się na literce N, ale nie mogę kontynuować, bo w tzw. międzyczasie doszło kilkadziesiąt nowych odmian, kilka wypadło, więc należałoby wszystko zacząć od początku... Nie wszystkie jednak zdążyły się ładnie zaprezentować
Basiu, no i cóż ja mogę odpowiedzieć na taki komplement... Spróbuję zrewanżować się bukiecikiem letnich kwiatów
Jasne, jasne Alexia, co to dla nas Rezygnuję więc z obsadzenia całego ogrodu piennymi
Dorotka, Herzogin Christiana to fajowa róża; nie dość, że śliczna, to jeszcze zdrowa i obficie kwitnąca. Idealna na wykończenie rabaty
Od frontu widać już pierwsze oznaki jesieni
A z tyłu wciąż trwa lato
First Lady. Róża, od której rozpoczęła się moja świadoma przygoda z tymi kwiatami. Najpierw zobaczyłam ją na zdjęciu w internecie. Potem znalazłam jej imię, a następnie zrealizowałam pierwsze zamówienie w Rosarium
Acropolis. Jest w ogrodzie od samego początku, czyli 6 lat. Ten kwiat podoba się nawet moje córce, dla której wszystkie róże wyglądają tak samo, a różnią się jedynie kolorem
Constanze Mozart
Lions Rose
Cottage Rose
St. Cecilia
Novalis
Marie Antoinette na tle acropoliski
Gosia, zamów Ty sobie tą Sharifę, bo ona Ci spokoju nie daje
Madżen, jak Ty oglądasz znowu te ?cuda? z poprzednich części, to śmiem twierdzić, że Twoja choroba różana jest już bardzo zaawansowana Najprawdopodobniej nieuleczalna
Masz rację ? alfabet skończył się na literce N, ale nie mogę kontynuować, bo w tzw. międzyczasie doszło kilkadziesiąt nowych odmian, kilka wypadło, więc należałoby wszystko zacząć od początku... Nie wszystkie jednak zdążyły się ładnie zaprezentować
Basiu, no i cóż ja mogę odpowiedzieć na taki komplement... Spróbuję zrewanżować się bukiecikiem letnich kwiatów
Jasne, jasne Alexia, co to dla nas Rezygnuję więc z obsadzenia całego ogrodu piennymi
Dorotka, Herzogin Christiana to fajowa róża; nie dość, że śliczna, to jeszcze zdrowa i obficie kwitnąca. Idealna na wykończenie rabaty
Od frontu widać już pierwsze oznaki jesieni
A z tyłu wciąż trwa lato
First Lady. Róża, od której rozpoczęła się moja świadoma przygoda z tymi kwiatami. Najpierw zobaczyłam ją na zdjęciu w internecie. Potem znalazłam jej imię, a następnie zrealizowałam pierwsze zamówienie w Rosarium
Acropolis. Jest w ogrodzie od samego początku, czyli 6 lat. Ten kwiat podoba się nawet moje córce, dla której wszystkie róże wyglądają tak samo, a różnią się jedynie kolorem
Constanze Mozart
Lions Rose
Cottage Rose
St. Cecilia
Novalis
Marie Antoinette na tle acropoliski
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Aż boję się Aniu do ciebie zaglądać po długiej przerwie. Jedno to fakt że potrwa nadrabianie zaległości, drugie to możliwość złapania jakiegoś wirusa
No trudno, kartka i długopis przygotowane...zaczynam się delektować różami
No trudno, kartka i długopis przygotowane...zaczynam się delektować różami
- u Antosi
- 50p
- Od: 8 maja 2014, o 20:05
Ogród przepiękny! Od ilości róż można dostać obłędu Jestem zachwycona. Brawo Będę zaglądać. Pozdrawiam
- alexia
, widzialam , ze kwitnie p. Mozartowa, a jak krzaczek, rozrosla sie troche?
Twoja corka i moj m.maja podobne opinie nt. roz......
Twoja corka i moj m.maja podobne opinie nt. roz......