Ogród Marty cz. V
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Marty cz. V
Jaśmin brzozowa "aleja" różyczki Proszę o więcej.
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko,wszystko kwitnie jak szalone ,różne zakątki powodują ,że każdy może coś wybrać dla siebie ciekawego ,alejka z brzozami jest na końcu jednej ze ścieżek w ogrodzie,wychodzi się ścieżką wśród kwiatów i wchodzi się w alejkę brzozową,pozdrawiam i buziaczki dla Ciebie
Wandziu,jaśmin ma swoją historię ,pochodzi z kresów ma 100 albo więcej lat ,dostałam od znajomego kawałek, zrobiłam z tego kawałka 4 rośliny ,bardzo nie mógł się zaadoptować ,ale widzę ,że zaczął pięknie rosnąć ,jest pełny i bardzo pachnący ,dobrze zauważyłaś ,że podobny do różyczek ,bo tak jest i jest śnieżno biały,te bordowe kwiaty to lwie paszcze ,ogromne kępy ,aż teraz się kładą ,do tej pory pięknie stały,to z tamtego roku ,kwitną już ponad miesiąc,pozdrawiam
Joasiu,miło,że podobają Ci się zakątki ,jak pisałam do Wandzi jaśmin ma swoją historię i jest naprawdę piękny,mam 4 takie jaśminy,gorąco pozdrawiam
Wandziu,jaśmin ma swoją historię ,pochodzi z kresów ma 100 albo więcej lat ,dostałam od znajomego kawałek, zrobiłam z tego kawałka 4 rośliny ,bardzo nie mógł się zaadoptować ,ale widzę ,że zaczął pięknie rosnąć ,jest pełny i bardzo pachnący ,dobrze zauważyłaś ,że podobny do różyczek ,bo tak jest i jest śnieżno biały,te bordowe kwiaty to lwie paszcze ,ogromne kępy ,aż teraz się kładą ,do tej pory pięknie stały,to z tamtego roku ,kwitną już ponad miesiąc,pozdrawiam
Joasiu,miło,że podobają Ci się zakątki ,jak pisałam do Wandzi jaśmin ma swoją historię i jest naprawdę piękny,mam 4 takie jaśminy,gorąco pozdrawiam
-
coś zdjęcia nie chcą wchodzić to będzie przerwa ,muszą wystarczyć poprzednie ,pozdrawiam Was gorąco i wszystkim życzę pięknych snów
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
Martuniu wpadłam na ucztę dla oka, ale coś ze zdjęciami nie tak Czy tylko mi się nie wczytuja?
- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Martuś chciałam napoić kolorami swoje oczęta i co ani jedno zdjęcie nie chciało mi się otworzyć
ale przynajmniej poczytałam
ale przynajmniej poczytałam
Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Martuniu jak kliknąć na klapsydrę, to zdjęcia miniaturki się pojawiają, które potem można powiększyć, ale to nie na dłuższą metę.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Marta co Ty przekombinowałaś? gdzie są Twoje piękne kwiaty? Buziaki przesyłam
-
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Martuś ja widzę ale nie piękne zdjęcia. coś nie tak.
-
- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Martuś, nasyciłam wzrok tymi pnącymi, białymi slicznotami, czy Ty je zimą jakoś okrywasz? Jak tniesz? A ostróżki posadzę z czerwonymi różami, wspaniale to wygląda. Pięknie, jak zwykle pięknie
-
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Martusiu jak zawsze z ogromną przyjemnością spaceruję po Twoim ogrodzie. Przepiękne łany bujnych , kolorowych kwiatów.... Uwielbiam tu być
-
Witajcie ,awaria naprawiona ,nerwów mnie to kosztowało,bo nie bardzo umiem sobie ze wszystkim poradzić ,ale zdjęcia powróciły i nowe też będą
KaRo,dziękuję ,że jesteś
Beatko,już są zdjęcia ,możesz spacerować,pozdrawiam
Sabinko,nie było zdjęć ,ale już powróciły,więc zapraszam
Marysiu,wracaj ,bo już są zdjęcia,buziaczki posyłam
Tereniu,już jest dobrze ,zapraszam znowu
Marysiu, taki ze mnie kombinator kwiatuchy już są, trochę mnie to zdenerwowało,bo nie mogłam z tym poradzić,buziaczki dla Ciebie
Kasiu,już wszystko naprawione i zapraszam,pozdrawiam
Małgosiu,chodzi Ci o te róże pnące ,jeżeli tak to robię im kopczyki i nie da się ich przykryć ,one tak sobie nago zimują ,ja ich w ogóle nie tnę ,jedynie to wycinam suche łodygi gdyby takie były,pozdrawiam i całuski posyłam
Aguś,dziękuję za miłe słowa i z wielką przyjemnością zawsze Cię tu witam,pięknych snów życzę
KaRo,dziękuję ,że jesteś
Beatko,już są zdjęcia ,możesz spacerować,pozdrawiam
Sabinko,nie było zdjęć ,ale już powróciły,więc zapraszam
Marysiu,wracaj ,bo już są zdjęcia,buziaczki posyłam
Tereniu,już jest dobrze ,zapraszam znowu
Marysiu, taki ze mnie kombinator kwiatuchy już są, trochę mnie to zdenerwowało,bo nie mogłam z tym poradzić,buziaczki dla Ciebie
Kasiu,już wszystko naprawione i zapraszam,pozdrawiam
Małgosiu,chodzi Ci o te róże pnące ,jeżeli tak to robię im kopczyki i nie da się ich przykryć ,one tak sobie nago zimują ,ja ich w ogóle nie tnę ,jedynie to wycinam suche łodygi gdyby takie były,pozdrawiam i całuski posyłam
Aguś,dziękuję za miłe słowa i z wielką przyjemnością zawsze Cię tu witam,pięknych snów życzę