Lancety rodzinna ostoja ...cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Lancety rodzinna ostoja ...cz.3
Z ostatniego wypadu ???małe jest jednak piękne i sympatyczne.
Zachwalasz szklarenkę...ja nadal jej nie kupiłam bo nie bardzo mam gdzie postawić, ściany na tarasie za krótkie pozostałe nie spełniają wymog?w słonecznych. Za to okna tarasowe wypełnione A jeszcze rosną rośliny które muszę poflacować. Wysiałam Trojeść krwistą w trzech kolorach i wszystko powschodziło, to samo z Baptysją błękitną....nigdy nie widziałam na żywo kwitnących teraz może się doczekam.
U mnie chyba już po nocnych mrozach więc zacznę wysiewy, jednak na razie plączę się po chacie roboty mi nie idą bo ciągle gapię się w wiadomości i nie mogę pojąć co się dzieje.
Chrońcie się i brońcie bo jest paskudnie toksyczny.
Pozdrawiam
Zachwalasz szklarenkę...ja nadal jej nie kupiłam bo nie bardzo mam gdzie postawić, ściany na tarasie za krótkie pozostałe nie spełniają wymog?w słonecznych. Za to okna tarasowe wypełnione A jeszcze rosną rośliny które muszę poflacować. Wysiałam Trojeść krwistą w trzech kolorach i wszystko powschodziło, to samo z Baptysją błękitną....nigdy nie widziałam na żywo kwitnących teraz może się doczekam.
U mnie chyba już po nocnych mrozach więc zacznę wysiewy, jednak na razie plączę się po chacie roboty mi nie idą bo ciągle gapię się w wiadomości i nie mogę pojąć co się dzieje.
Chrońcie się i brońcie bo jest paskudnie toksyczny.
Pozdrawiam
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajniutki ten twój kotek.chyba taka pieszczocha .
Wiosenne piękne.
Bukiecik taki energetyczny.
No i wysiewy rosną i cieszą. Ja też mam papryczki i pomidorki .Swoje to swoje.
Wiosenne piękne.
Bukiecik taki energetyczny.
No i wysiewy rosną i cieszą. Ja też mam papryczki i pomidorki .Swoje to swoje.
Hej Lodziu jakiego Ty masz fajnego kota
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Święta, Święta i po Świętach...
Koszyczek i pisanki autorstwa mojego wnuka.
leszczyna - Krysiu, Twoje wysiewy zapewne gotowe do zajęcia docelowego miejsca w ogrodzie.
Wysiałaś nasiona nieznanych mi roślin- musiałam sprawdzić w necie, co to za cuda.
Na siebie uważamy, jesteśmy dobrze zaopatrzeni w potrzebne do ochrony rzeczy.
anabuko1 - Aniu, masz rację "swoje,to swoje"
Myślę, że pomimo anomalii pogodowych, wiosenne kwiaty cieszą we wszystkich ogrodach.
kamma - Kasiu Witaj !
Te ozdoby w każde Święta Wielkanocne przypominają mi pobyt w Sulejowie.To już 8 lat, jak ten czas leci .Pisanka-prezent od Ciebie, jest mi szczególnie droga i zawsze przywołuje wspomnienia naszego spotkania i rozmów.
Koszyczek i pisanki autorstwa mojego wnuka.
leszczyna - Krysiu, Twoje wysiewy zapewne gotowe do zajęcia docelowego miejsca w ogrodzie.
Wysiałaś nasiona nieznanych mi roślin- musiałam sprawdzić w necie, co to za cuda.
Na siebie uważamy, jesteśmy dobrze zaopatrzeni w potrzebne do ochrony rzeczy.
anabuko1 - Aniu, masz rację "swoje,to swoje"
Myślę, że pomimo anomalii pogodowych, wiosenne kwiaty cieszą we wszystkich ogrodach.
kamma - Kasiu Witaj !
Te ozdoby w każde Święta Wielkanocne przypominają mi pobyt w Sulejowie.To już 8 lat, jak ten czas leci .Pisanka-prezent od Ciebie, jest mi szczególnie droga i zawsze przywołuje wspomnienia naszego spotkania i rozmów.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Cudne jajeczka w dodatku przywołujące miłe wspomnienia z przeszłości również stroik delikatny, ale jakże śliczny w swej prostocie. Święta minęły, teraz musi pogoda sie poprawić i można dalej delektować sie wiosennymi kwitnieniami Brawa dla wnusia za koszyczek z pisankami
- Florian Silesia
- Od: 3 lip 2016, o 19:56
Bardzo ładne zestawienie bratków w koszyku. Rude bratki podobają mi się szczególnie w tym sezonie (z tych, które sprzedajemy w pracy)
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
Cześć Lodziu
Słodka wiewióreczka, że też udało Ci się ją ,,złapać,,
Co ta ta siateczka-serwetka w koszyczku? Zdolny wnusio, a zapędy na piękne dekoracje po babci ma
Deszczu i ciepełka Ci życzę.
Słodka wiewióreczka, że też udało Ci się ją ,,złapać,,
Co ta ta siateczka-serwetka w koszyczku? Zdolny wnusio, a zapędy na piękne dekoracje po babci ma
Deszczu i ciepełka Ci życzę.
-
- Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Lodzia jakie słodkie te Wasze stroje wielkanocne miło na nie się spogląda, chociaż one potrafią umilić nam ten trudny czas.
Masz bratki....A ja zupełnie zapomniałam że to ich czas.
U mnie otworzyli targowisko muszę w piątek wdepnąć i umilić sobie nimi ten zakazany czas.
Moje wysiewy popikowane coś marnieją, mam wrażenie że przelałam ale mam jeszcze nasiona i będę próbowała powtórnie.
Pozdrawiam
Masz bratki....A ja zupełnie zapomniałam że to ich czas.
U mnie otworzyli targowisko muszę w piątek wdepnąć i umilić sobie nimi ten zakazany czas.
Moje wysiewy popikowane coś marnieją, mam wrażenie że przelałam ale mam jeszcze nasiona i będę próbowała powtórnie.
Pozdrawiam
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Jadziu, Florianie - dziękuję za miłe słowa
kasik69-Kasiu, siateczka,o którą pytasz, był w niej wcześniej bukiet z kwiaciarni.Wnuk ma zdolności plastyczne i niezłe pomysły.
leszczyna- Krysiu, moje córki "od zawsze" lubiły prace manualne: dekoracje, szycie itp.Teraz,to procentuje dojrzałymi projektami .
Wnuk, też ma już "osiągnięcia" plastyczne i chyba najlepsze oceny z tego przedmiotu
kasik69-Kasiu, siateczka,o którą pytasz, był w niej wcześniej bukiet z kwiaciarni.Wnuk ma zdolności plastyczne i niezłe pomysły.
leszczyna- Krysiu, moje córki "od zawsze" lubiły prace manualne: dekoracje, szycie itp.Teraz,to procentuje dojrzałymi projektami .
Wnuk, też ma już "osiągnięcia" plastyczne i chyba najlepsze oceny z tego przedmiotu
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Prześliczne masz różne narcyzki.
Korona prześlicznie ci już zakwitła.
Pisaneczki śliczniutkie.
I bergenie już kwitną.Jakieś szybkie.
Pozdrawiam serdecznie
Korona prześlicznie ci już zakwitła.
Pisaneczki śliczniutkie.
I bergenie już kwitną.Jakieś szybkie.
Pozdrawiam serdecznie
- karolacha
- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wow, ile kolorkow u Ciebie. U mnie tulipany dopiero zaczynają.
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Witaj Lodziu ładnie ci zakwitła cesarka a u mnie drugi rok nie ma żadnego kwiatu chyba się z nią pożegnam choć bardzo mi się podobają korony cesarskie ale im u mnie nie.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Fajny bukiecik różnorodnych narcyzów czy to ogrodowe bergenia też cudnie kwitnie .Nie wiem jakoś nie po drodze mi z nimi ,miałam raz i jakoś nie zagrzała dłużej miejsca. Drugiej próby nie robiłam to samo z łubinami, a tak mi sie podobają ,ale niestety nie można mieć wszystkiego nic na siłę.Pozdrawiam serdecznie Lodziu i życzę zdrówka