Moje storczyki od północy
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorelo gratuluje pędu na gigancie, ciekawe czy tez będzie miał takie wielkie kwiaty, może jeszcze większe
a cymbidium mnie powaliło na kolana
a cymbidium mnie powaliło na kolana
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
meniu to Beallara prawdopodobnie Peggy Ruth Carpenter
wpisz nazwe w wyszukiwarkę grafiki google -powinno wyskoczyć i będziesz mogła porównać
wpisz nazwe w wyszukiwarkę grafiki google -powinno wyskoczyć i będziesz mogła porównać
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakiś czas temu w moim LM też były cymbidia ale nie takie piękne jak Twojedorela pisze:Asiu mnie to Cymbidium prześladowalo rok,aż wreszcie je upolowałam w LM
Odwiedzam dwa LM i w jednym najczęściej same falenopsisy, a w tym drugim bywają dendrobia phalaenopsis i raz własnie cymbidium było. Problem w tym że tam nie dbają o roślinki i najczęściej są w fatalnym stanmie, a obniżyć cen nie chcą
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Witam Wszystkich
Ewuniu miło ,że zajrzałaś ,postaram się odpowiedzieć na Twoe pytanie
pierwsze dwa lata po zakupie Oncidium,stosowałam uprawę ciągłą jak u Phal.-brak opowiednich pomocy naukowych
M wiedział,jak bardzo podobają mi się storczyki i na próbę kupił na wyprzedaży (na moją prośbę )
zainwestowałam w wiedzę i są efekty:
zachęcona małym sukcesem innego storczyka posiadającego psb,zaryzykowałam wakacje na dworze-różnica temp.dzień /noc
pilnowałam momentu kiedy dojrzewa psb i przestałam podlewać,no i udało się
Ewuniu miło ,że zajrzałaś ,postaram się odpowiedzieć na Twoe pytanie
pierwsze dwa lata po zakupie Oncidium,stosowałam uprawę ciągłą jak u Phal.-brak opowiednich pomocy naukowych
M wiedział,jak bardzo podobają mi się storczyki i na próbę kupił na wyprzedaży (na moją prośbę )
zainwestowałam w wiedzę i są efekty:
zachęcona małym sukcesem innego storczyka posiadającego psb,zaryzykowałam wakacje na dworze-różnica temp.dzień /noc
pilnowałam momentu kiedy dojrzewa psb i przestałam podlewać,no i udało się
pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki