Kurcze wygląda to tak jakby cos pogryzło te listeczki, ale niestety pomóc nie moge poniewaz z hojkami dopiero zaczynam i nie idzie to super..................
moja hoja też czasem takiego wypusci a potem już normalne ma listki ,a co do stojaczka bardzo fajny miałam kiedys takiego w pokoju sprawdzał się rewelacyjnie .
Śliczności Może spróbuj je doświetlić lub dokarmić ja miałam tak z azalią i powie Ci siedzi sobie teraz po żarówką i już takich listków nie wypuszcza ale możliwe, że miała wełnowca ale inne cudo i dlatego tak miała.
Z tym nowym gatunkiem to się uśmiałam Izuhoja może się nazywać hehe
Ja się M nawet nie pytałam jeszcze go nie widział bo dziś jak wyszedł do pracy go złożyłam( Zobaczymy co powie)
Dzięki za odwiedzinki kochane dziewczynki
Izuś kwietniczek bardzo fajny, ale jak się buja to oniecznie poproś dziadka o porządne zamontowanie, bo nie raz słyszałam, że komuś się wywrócił. A tym bardziej, że masz małe dziecko i mogłoby na siebie pociągnąć...
Dziadek już zamówiony hehe w sumie to nawet prosić nie musiałam on sam przyszedł ,ale mnie w domu nie było i dzwonił to jutro będzie kwietnik reperowany i może nareszcie znajdę chwilkę na pomalowanie go . Czekam na przesyłkę i nie mogę się doczekać Jak dostanę to wszystko pokażę