W.o...Psach - 3cz.(07.05-07.10)
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Danka, Beata, za każdym razem, kiedy psinka szczeka na "obcego" za drzwiami, pogłaszcz ją po głowie i podziękuj za sygnał. Od tej chwili psia może iść spać, pilnowanie domostwa przejmujesz Ty U Prota to podziałało.
Danka, masz śliczną kulkę futerka Taką do tulenia i głaskania, co MUSISZ koniecznie zrobić dziś - ode mnie
Mora, a gdzie plasuje się Prot? Jakie są wyżły niem. szorstkie dereszowate, zakochane w jednej suce i uciekające nocą na dwie godziny?
Danka, masz śliczną kulkę futerka Taką do tulenia i głaskania, co MUSISZ koniecznie zrobić dziś - ode mnie
Mora, a gdzie plasuje się Prot? Jakie są wyżły niem. szorstkie dereszowate, zakochane w jednej suce i uciekające nocą na dwie godziny?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Kontakt:
cudowne Naleweczko Wyżły są na 44 pozycji, ale napisali że Prot Nalewki z Ogrodniczego Forum to jest tak wyjątkowy , że bezdyskusyjne zajmuje miejsce pierwszeJakie są wyżły niem. szorstkie dereszowate, zakochane w jednej suce i uciekające nocą na dwie godziny?
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ja osobiście namiętnie jeżdzę na wystawy psów rasowych i jako najbardziej efektownie spodobał mi się pudel królewski, W Polsce jest ich bardzo mało. Tylko nie podoba mi się te obcięcie
Krajowa Wystawa Psów Rasowych- w Rybniki(Kamieniu)
7.10.2007
Krajowa Wystawa Psów Rasowych- w Rybniki(Kamieniu)
7.10.2007
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Kontakt:
Dobrze Wam. Ja jak się upodobnię do amstaffki to będę piękna , taka umięśniona i ludzie będą się mnie bać .O wrednym pysku w opinii wielu osób nie wspomnę
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa