Malachitowe parapetowe i balkonowe :)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Malachitowe parapetowe i balkonowe :)
Dorotko przedszkolaki super tylko patrzeć jak się rozrosną
Nawet nie widać po syngonium i filodendronie że miały podróż w pudełku za sobą Niech zdrowo rosną
A koleuski dość szybko się ukorzenią
Nawet nie widać po syngonium i filodendronie że miały podróż w pudełku za sobą Niech zdrowo rosną
A koleuski dość szybko się ukorzenią
-
- 200p
- Od: 31 lip 2013, o 03:51
Dorotko jaki stylowy huśtawko-wieszak na hojkę
Pozdrawiam Asia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=86554" onclick="window.open(this.href);return false; - moje doniczkowe
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=86554" onclick="window.open(this.href);return false; - moje doniczkowe
Fajny pomysł na huśtawkę , właśnię się zastanawiałam, jak można powiesić coś takiego na górze. Pomysł do wykorzystania . Nowa alokazja bardzo mi się podoba .
Basia
Basia
- piasek pustyni
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
Dorotko - ślicznie Ci rosną Twoje roślinki. hoja na huśtawce to też niezły patent Syngonium mnie ujęło - fajnie u Ciebie
-
- 200p
- Od: 17 gru 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pomysłowa huśtawka na hoyki
nawet kolorystycznie dopasowana
Nowości dzielnie rosną
nawet kolorystycznie dopasowana
Nowości dzielnie rosną
- Malachitek
- 1000p
- Od: 13 kwie 2013, o 01:59
Dzięki dziewczyny za odwiedziny
Huśtawka powstała ze znanej nam wszystkim przyczyny, mianowicie braku miejsca - a że u mnie wszystkie rośliny muszą być na wysokościach, to tak powstała huśtawka.
Zresztą Żanetko to chyba ty mi podsyłałaś kiedyś pomysł na podobny kwietnik, taki ze sznurka? Tak długo się z tym zbierałam.
Aniu koleusy już się ukorzeniły (chyba najszybciej ukorzeniające się rośliny jakie widziałam!) także teraz kombinuję, jak je posadzić. Mam nadzieję, że mogą rosnąć po kilka w jednej doniczce, bo miejsce to towar deficytowy.
Huśtawka powstała ze znanej nam wszystkim przyczyny, mianowicie braku miejsca - a że u mnie wszystkie rośliny muszą być na wysokościach, to tak powstała huśtawka.
Zresztą Żanetko to chyba ty mi podsyłałaś kiedyś pomysł na podobny kwietnik, taki ze sznurka? Tak długo się z tym zbierałam.
Aniu koleusy już się ukorzeniły (chyba najszybciej ukorzeniające się rośliny jakie widziałam!) także teraz kombinuję, jak je posadzić. Mam nadzieję, że mogą rosnąć po kilka w jednej doniczce, bo miejsce to towar deficytowy.
- piasek pustyni
- Od: 10 cze 2012, o 11:33
A tak, naplotłam się ich swego czasu bardzo dużo To się fachowo nazywa: makrama Teraz leżą nie używane, do przyszłego sezonu, planuję zawiesić na nich moje epiphylla Oczywiście wszystkie mam w jednym kolorze...
- iwek
- Od: 8 cze 2014, o 14:05
Dorotko widzę ,że Justynka i Ciebie zaraża fiołkami i skrętnikami,a hoję multiflorę uwielbiam bo szybko rośnie i ciągle kwitnie
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Bez problemu możesz posadzić kilka do doniczkiMalachitek pisze: Aniu koleusy już się ukorzeniły (chyba najszybciej ukorzeniające się rośliny jakie widziałam!) także teraz kombinuję, jak je posadzić. Mam nadzieję, że mogą rosnąć po kilka w jednej doniczce, bo miejsce to towar deficytowy.
Ja zawsze do większej wsadzałam po 4 odmiany
Super że tak szybko się ukorzeniły
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
Fajna huśtawka pomysłowe
Wspaniałe nowości-niech pięknie rosną
Witam Dorotko widzę ,że mamy coś wspólnego ze sobą moimi wielbicielkami też są niebiesko -fioletowe kwiaty. Przepięknie u Ciebie .Niebieskie urzekające .
- Malachitek
- 1000p
- Od: 13 kwie 2013, o 01:59
Żaneta a widzisz, ja muszę wymyślić jakieś miejsce, gdzie te makramy będę mogła wieszać w większej ilości, bo udało ci się mnie nimi zarazić
Iwona bo Justyna to w ogóle jest dobra w zarażaniu, a ja się przed fiołkami dość długo broniłam zresztą zobaczymy jak to będzie. Sadzonka 'Taita Neema' na razie mnie najbardziej do siebie przekonała, bo bardzo szybko rośnie (a była w gratisie! ). Z kolei 'Ma's Winter Moon' (ten największy liść fiołkowy w koszyku), na którego najbardziej liczyłam (biało-niebieski!) niby się ukorzenił, ale nic się z ziemi nie wychyla. Także nie wiem, jak do będzie - do tej pory wszystkie małe fiołki oddawałam babci
Aniu ukorzeniły się i mnie zachwycają!
Dziękuję Wam za odwiedziny, dzisiaj zapraszam na jesienny spacer po Ogrodzie Botanicznym. Co prawda pogoda nie sprzyja, ale w tym tygodniu miałam tam zajęcia, więc przy okazji porobiłam zdjęcia
Bo jesień wcale nie jest taka szara, jak się na pierwszy rzut oka wydaje.
Iwona bo Justyna to w ogóle jest dobra w zarażaniu, a ja się przed fiołkami dość długo broniłam zresztą zobaczymy jak to będzie. Sadzonka 'Taita Neema' na razie mnie najbardziej do siebie przekonała, bo bardzo szybko rośnie (a była w gratisie! ). Z kolei 'Ma's Winter Moon' (ten największy liść fiołkowy w koszyku), na którego najbardziej liczyłam (biało-niebieski!) niby się ukorzenił, ale nic się z ziemi nie wychyla. Także nie wiem, jak do będzie - do tej pory wszystkie małe fiołki oddawałam babci
Aniu ukorzeniły się i mnie zachwycają!
Dziękuję Wam za odwiedziny, dzisiaj zapraszam na jesienny spacer po Ogrodzie Botanicznym. Co prawda pogoda nie sprzyja, ale w tym tygodniu miałam tam zajęcia, więc przy okazji porobiłam zdjęcia
Bo jesień wcale nie jest taka szara, jak się na pierwszy rzut oka wydaje.