Kwiatuszki Filigranowej cz.VI
- hen_s
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kwiatuszki Filigranowej cz.VI
Różnorodnie, różnokolorowo i kwitnąco u Ciebie. Bardzo mi się podoba.
Cieszę się bardzo,że ci się Henryku podoba.Niedługo bardziej już ukierunkuję kolekcję,ale to chwilkę potrwa zanim wyzbędę się tego czego nie chcę
- hen_s
- Od: 16 paź 2010, o 15:24
Hi, hi - ja swoją już "ukierunkowywałem" wielokrotnie i... dalej są zmiany, ciągłe zmiany...
Nie twierdzę, że u Ciebie będzie podobnie ale jest to przecież bardzo możliwe.
Nie twierdzę, że u Ciebie będzie podobnie ale jest to przecież bardzo możliwe.
Oj u mnie jest za dużo ostatnio aż mam chwile,że mam dość kwiatów muszę zdecydowanie ograniczyć ich ilość ale to potrwa.
Zostaną storczyki, parę ulubionych hojek, syngonia niektóre ich odmiany, begonie 2-5 odmian, filodendrony, anthuria i parę pojedynczych innych;) ale kto wie co za jakiś czas mnie się spodoba znów
Więc jak ktoś chętny na jakiś kwiat to zapraszam na pw
Zostaną storczyki, parę ulubionych hojek, syngonia niektóre ich odmiany, begonie 2-5 odmian, filodendrony, anthuria i parę pojedynczych innych;) ale kto wie co za jakiś czas mnie się spodoba znów
Więc jak ktoś chętny na jakiś kwiat to zapraszam na pw
- raflezja
- Od: 25 lip 2009, o 21:51
Ja też się "ukierunkowywuję" , tylko jakoś mi nie wychodzi.
Piękne pelargonie Pati!
Piękne pelargonie Pati!
Iwona
Moje wątki - spis
Moje wątki - spis
-
- 100p
- Od: 31 sty 2014, o 19:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Podziwiałam ilość i różnorodność roślin wstawionych do wątku sprzedażowego, to jakby ktoś palmiarnię odchudzał, ale widzę, że w tym wątku jest jeszcze sporo roślinek do obejrzenia! No jesteś zdrowo zielonozakrecona!
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Też tak sobie myślałam - kolekcja bardziej "tematyczna" Taaa... i nadal kupuję co mi wpadnie w oko, a zostaje to, co przeżyje
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
- georginja
- 500p
- Od: 4 paź 2012, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O i taka metoda jak u Natalki mi też odpowiada. Patrysiu, tobie wszystko rośnie , to może dla tego trudniej wybrać.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 26&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=154" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=154" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
Twój skrzydłokwiat gemini jest absolutnie cudowny mam nadzieję, że zostanie
To faktycznie wybór trudniejszy, skoro wszystko rośnie tak jak pisałam, u mnie jest niejaka selekcja naturalna, a jak widzę że coś zaczyna zdychać, to szybko oddaję tacie - on właśnie mieszka w takim "magicznym domu", tam wszystko pięknie rośnie
To faktycznie wybór trudniejszy, skoro wszystko rośnie tak jak pisałam, u mnie jest niejaka selekcja naturalna, a jak widzę że coś zaczyna zdychać, to szybko oddaję tacie - on właśnie mieszka w takim "magicznym domu", tam wszystko pięknie rośnie
?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Pozdrawiam, Natalia
Pozdrawiam, Natalia
Gemini zostaje, bo bardzo go lubię
Piękne pelasie i begonki Ukierunkowanie kolekcji.....ekhmm...W moim wydaniu to oddanie jednego kwiatka i przytarganie pięciu następnych Jak Ci się uda, opisz swą drogę przez ciernie