Lucynko moje parapety w miarę ukwiecone , a mnie umilają dni oczekiwania na wiosnę...
Dzięki, mamy się dobrze i czekamy na możliwość wyrwania się z pieleszy domowych na dłużej niż tylko na osiedlowy spacerek!
iwona0042 ciekawa jestem jak rekonesans działkowy się udał?
Maryniu, Twoje krokusiki przekwitają, a moje hiacynciki jeszcze nie rozwinęły pąków, nie zauroczyły mnie swoim śliczniutkim aromatem. Muszę czekać.
Cieszę się, że zdrówko dopisuje i niech już tak zostanie.
Lucynko dłużej będziesz się nimi cieszyć i zapachem napawać ! U mnie krokusiki i hiacynty przekwitły, w tej chwili szafirkami się cieszę. przyświeca i już mnie nosi wyruszyć gdzieś w plener...
iwona0042 to się pocieszyłaś bo teraz każdy badylek z ziemi wyglądający nas rajcuje...
Martusiu dziękuję, to już ostatnie dziecię hiacyntowej doniczki dlatego taki niepozorny ale i taki cieszy bo tchnie świeżością, którą się zachwycam...
MagdalenaKCh nie zazdrość tylko do najbliższego marketu się udaj a tam wiosennych nowalijek zatrzęsienie ! Za parę groszy wiosną w domu można się pocieszyć.
Dziękuję bardzo za odwiedziny Dziewczyny i miłego dnia życzę!
Basiu miło,że zajrzałaś do mnie! Póki nam wiosna na poważnie zapuka do ogrodów ratujemy się w wątkach namiastkami wiosenno-letnimi... iwona0042 bardzo dziękuję!
dzisiaj u mnie popadał deszcz i jest ponuro więc zdjęć parę wybrałam na FO...