(zdrowe)uzależnienie
Re: (zdrowe)uzależnienie
To ja sie juz nie wypowiadam skoro On sie zgodzil .Tylko ze teraz to widac jedna fotke ,nie trzy
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Myślałam, że może straciłeś kwiat w wyniku jakiegoś mechanicznego uszkodzenia ;) Nie dam się nabrać, że storczyk był świadomy, dodałeś mu pewnie jakichś kropli nasennych do ostatniego moczenia i biedny jeszcze nie wie, że padł Twoim łupem :P
Sesja bardzo pomysłowa, fotki super
Tylko się nie przyzwyczajaj ... bo po tylu pochwałach można troszkę zbzikować, poobrywać wszystkim kwitnącym po kwiatku i wykonać kolejne piękne sesje dla potomnych
Tylko się nie przyzwyczajaj ... bo po tylu pochwałach można troszkę zbzikować, poobrywać wszystkim kwitnącym po kwiatku i wykonać kolejne piękne sesje dla potomnych
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Gianna ,Tomus jest do tego zdolny
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Nie no, tak sobie porobiłem, bo jak on tak długo kwitnie, to później pewnie będzie długo odpoczywał i nieprędko znowu kwiaty zobaczę.
No dobrze juz dobrze ,przeciez fotki sa przepiekne i nikt Ci juz tak bardzo tego kwiatka nie wypomina.Pomysl jak ja bym z moich botanikow zrywala kwiatki do fotek jak one tylko po jednym maja
Witaj, Furious!! Wpadłam do Ciebie z rewizytą! Bardzo ładna, różnorodna kolekcja - gratulacje!! Wpadł mi w oko Twój biało-bordowy phalaenopsis, którego kupiłeś w palmiarni - takiego jeszcze nigdzie nie spotkałam! Bardzo fajny pomysł z robieniem zdjęć "grupowych"! Byłam sceptyczna do przezroczystych szklanych osłonek, ale widzę, że bardzo elegancko się prezentują, więc chyba się do nich wreszcie przekonam. Będę do Ciebie zaglądała!
Pozdrawiam,
Marta
Marta
Tomku zdjęcia jak zawsze eleganckie
Polecam na drugi raz włożenie kwiatuszka do zakrętki z wodą Ja tak zrobiłam i trzymał mi się (bo już przekwita) tak 2 tygodnie
Ten sam kwiatuszek co u Ciebie i szkoda go było wyrzucić
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
No nie dosyć,że Twój rekordzista bardzo urodny i taki subtelnie wybarwiony to jeszcze ekstra sesyjkę mu zaserwowałeś
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- furious
- Kontakt:
- Dufin
oo.. mój jeden falek ma bardzo podobny stan korzeni ale obecnie kwitnie, więc nie będę przesadzać
a biały śliczny, taki drobny, delikatny, nietypowy Bardzo pocieszny Zrób mu poważną sesję a nie jedno zdjątko zapodałeś, licząc, że to nas zadowoli
a biały śliczny, taki drobny, delikatny, nietypowy Bardzo pocieszny Zrób mu poważną sesję a nie jedno zdjątko zapodałeś, licząc, że to nas zadowoli
- furious
- Kontakt:
Dufin, przodownik też ma kwiat (sztuk jeden ) i parę młodzitkich pąków, więc też nie myślę o przesadzaniu. A ten nowy, hmm, piszesz "nietypowy", eee, zwykły białas
jaki zwykly bialas!jak stuartiana wyglada!!!!!
- Dufin
zgadzam się z Kasią, na zdjęciu wygląda jakby miał troszkę inne płatki niż te typowe Mi wygląda na takiego drobniejszego, ale może takie ujęcie Zrób więcej zdjęć bo "buźki" mu nie widać
- furious
- Kontakt: