Moja wielka improwizacja Fleur 78 - cz.2/2008/
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jestem, jestem! Wszystko w porządku!!!
Bardzo, bardzo Was przepraszam , że tak długo nie zaglądałam na forum, ale tak się składa, że ostatnio mam mało czasu a komputer (czytaj : forum) tak strasznie wciąga, że jak już się zaloguję, to nie potrafię się wylogować.... Dlatego "z premedytacją" staram się nie zaczynać... Cały czas jednak o Was pamiętam i pstrykam codziennie masę zdjęć!
Róże już zaczęły kwitnąć, chociaż jeszcze nie wszystkie. Na razie będę Wam pokazywała tylko " z daleka i niewyraźnie" ale za to przygotowuję Wam na później dokładne portrety wszystkich moich róż.
Ale nie same róże rosną w moim ogrodzie....
Oto przepiękne piwonie drzewiaste. Jeszcze malutkie, młodziutkie, ale jakie cudne! Kwiaty białe przeogromne!!!
A oto palma, która szykuje się do kwitnięcia...
i wreszcie kwitnie!
I kilka innych roślinek...
No i jeszcze "na deser", Bobik.
Całuski dla Wszystkich!
Postaram się zajrzeć znowu jutro.
Bardzo, bardzo Was przepraszam , że tak długo nie zaglądałam na forum, ale tak się składa, że ostatnio mam mało czasu a komputer (czytaj : forum) tak strasznie wciąga, że jak już się zaloguję, to nie potrafię się wylogować.... Dlatego "z premedytacją" staram się nie zaczynać... Cały czas jednak o Was pamiętam i pstrykam codziennie masę zdjęć!
Róże już zaczęły kwitnąć, chociaż jeszcze nie wszystkie. Na razie będę Wam pokazywała tylko " z daleka i niewyraźnie" ale za to przygotowuję Wam na później dokładne portrety wszystkich moich róż.
Ale nie same róże rosną w moim ogrodzie....
Oto przepiękne piwonie drzewiaste. Jeszcze malutkie, młodziutkie, ale jakie cudne! Kwiaty białe przeogromne!!!
A oto palma, która szykuje się do kwitnięcia...
i wreszcie kwitnie!
I kilka innych roślinek...
No i jeszcze "na deser", Bobik.
Całuski dla Wszystkich!
Postaram się zajrzeć znowu jutro.
żaża pisze:Ło matko Alu ty "potworze" Ja tu na zawał umieram, a ty na odwyku. Nawet nie oglądnęłam zdjęć, bo jak zobaczyłam wpis to Należy ci się wirtualne lanie.
Lanie ode mnie też !
Ja zdjęcia oglądnęłam, wszystko super się rozwija, piwonie przepiękne, a kwitnąca palma miodzio
Czekam na zdjęcia róż, dołącz Aluś zapachy do zdjęć
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Alu, następnym razem proszę uprzedż, bo nie tylko Żaża dostanie zawału. My tu się zamartwiamy a Ty pstrykasz fotki.
Alutka miej litość nad nami.
A swoją drogą to bardzo się cieszę, że wszystko w porządku.
Uściski dla Ciebie i mizianko dla malucha.
Z tego wszystkiego zapomniałam coś dodać o ogrodzie, ale może następnym razem. Jestem w szoku
Alutka miej litość nad nami.
A swoją drogą to bardzo się cieszę, że wszystko w porządku.
Uściski dla Ciebie i mizianko dla malucha.
Z tego wszystkiego zapomniałam coś dodać o ogrodzie, ale może następnym razem. Jestem w szoku
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- stokrotka12311
- 500p
- Od: 18 gru 2006, o 00:43
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alu Wreszcie przywiało nam Ciebie z Zachodu ! Trzymasz nas w niepewności , a my mając na uwadze poprzednie zniknięcie martwimy się o Ciebie.
Po taaakich zdjęciach masz oczywiście szybkie rozgrzeszenie, a nawet odpust zupełny
Kwitnąca palma to wspaniały widok ... dotychczas raz zdarzyło mi się ogladać coś takiego w Palmiarni.
Czy ona pierwszy raz u Ciebie kwitnie ? Naprawdę cudo !!!
Cała reszta z Bobikiem włącznie też urzekająca . Dzięki za ucztę , ale zapowiadam, że wrócę tu jeszcze nie raz .
Cieplutko Cię pozdrawiam a Bobiczka miziam po brzuszku, który tak bezwstydnie prezentuje
Po taaakich zdjęciach masz oczywiście szybkie rozgrzeszenie, a nawet odpust zupełny
Kwitnąca palma to wspaniały widok ... dotychczas raz zdarzyło mi się ogladać coś takiego w Palmiarni.
Czy ona pierwszy raz u Ciebie kwitnie ? Naprawdę cudo !!!
Cała reszta z Bobikiem włącznie też urzekająca . Dzięki za ucztę , ale zapowiadam, że wrócę tu jeszcze nie raz .
Cieplutko Cię pozdrawiam a Bobiczka miziam po brzuszku, który tak bezwstydnie prezentuje
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Najważniejsze ,że jesteś znowu z nami Alu!
Należało sie spodziewać uczty ,jest powalająca.
Bywanie w Twoim wątku sprawia niesamowitą przyjemność ,dostarcza wrażeń na bardzo długo,
raczej ciągle myśli sie o Tobie ,co pokażesz nam nowego albo w nowej scenerii,jak dziś zaprezentujesz Bobika lub co nowego sprowadziłaś do ogrodu.
Cieszę sie,że jesteś i to z bagażem niesamowitych dla mnie wrażeń.
Pozdrawiam Krysia
Należało sie spodziewać uczty ,jest powalająca.
Bywanie w Twoim wątku sprawia niesamowitą przyjemność ,dostarcza wrażeń na bardzo długo,
raczej ciągle myśli sie o Tobie ,co pokażesz nam nowego albo w nowej scenerii,jak dziś zaprezentujesz Bobika lub co nowego sprowadziłaś do ogrodu.
Cieszę sie,że jesteś i to z bagażem niesamowitych dla mnie wrażeń.
Pozdrawiam Krysia