Moj zielony wątek - kwiato_maniaczka
-
- 1000p
- Od: 6 lip 2008, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
anoli i maryla73ab dziękuje...
Teraz zdjęcia, dzisiaj wsadziłam mamimalarię i kaktusa od Kocurka a także agawe od kropelki.
marzena63 Agawy od Ciebie tez wsadziłam ale to wcześniej rano i nie zrobiłam zdjęć a dzisiaj już nie wybrabiam ze zmęczenia, jutro postaram się załączyć zdjęcia, Oczywiście bardzo Ci dziękuje:) i przy okazji pozdrawiam.
Oto zdjęcia:
mamimalaria:
I agawa od kropelki.
Teraz zdjęcia, dzisiaj wsadziłam mamimalarię i kaktusa od Kocurka a także agawe od kropelki.
marzena63 Agawy od Ciebie tez wsadziłam ale to wcześniej rano i nie zrobiłam zdjęć a dzisiaj już nie wybrabiam ze zmęczenia, jutro postaram się załączyć zdjęcia, Oczywiście bardzo Ci dziękuje:) i przy okazji pozdrawiam.
Oto zdjęcia:
mamimalaria:
I agawa od kropelki.
-
- 1000p
- myszorek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ojoj...
Widzę, że fiołki mają korzenie, więc chyba da się je uratować ;)
Widzę, że fiołki mają korzenie, więc chyba da się je uratować ;)
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
-
- 1000p
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
super poczuła wiosnę czy co?
hm... a to jest młody psiak? Młode niestety jak zostają same w domu to tak właśnie wariują jedyne pocieszenie to takie że niedługo podrośnie i nie będzie psocił Ech te zwierzaki, ale nawet jak zbroją to mają takie minki że człowiek się długo na nie nie da rady gniewać, co nie?
hm... a to jest młody psiak? Młode niestety jak zostają same w domu to tak właśnie wariują jedyne pocieszenie to takie że niedługo podrośnie i nie będzie psocił Ech te zwierzaki, ale nawet jak zbroją to mają takie minki że człowiek się długo na nie nie da rady gniewać, co nie?
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
-
- 1000p
effa Moja sunia ma już rok więc myślę ze powinna już z tego wyrosnąć bo szału dostaje, jeszcze zwaliła rojniczki ale je sie dało uratować.
marzenko Królowa jednej nocy na razie zaczyna wypuszczać listki itd to nie jest jeszcze pęd kwiatowy, długo czekałam na jakąkolwiek oznakę życia
Porównanie jak wyglądała 7 września a jak teraz:
Ps: Mój TŻ przekonał się do kwiatków, Pojechał dzisiaj i kupił mi 4 worki ziemi z osmowitem, 2 worki ziemi do kaktusów, kilka podstawków i doniczek:), Więc będą z niego ludzie:)
marzenko Królowa jednej nocy na razie zaczyna wypuszczać listki itd to nie jest jeszcze pęd kwiatowy, długo czekałam na jakąkolwiek oznakę życia
Porównanie jak wyglądała 7 września a jak teraz:
Ps: Mój TŻ przekonał się do kwiatków, Pojechał dzisiaj i kupił mi 4 worki ziemi z osmowitem, 2 worki ziemi do kaktusów, kilka podstawków i doniczek:), Więc będą z niego ludzie:)