Domowe kwiaty i storczyki
Re: Domowe kwiaty i storczyki
Alu szkoda tylko że jeden kwiat Passiflory kwitnie tylko jeden dzień ale jest godny uwagi.Mam nadzieję że już teraz też Ci kwitnie.
Pochłania mnie ogród i mało czasu zostaje na kwiaty domowe, chociaż ich nie zaniedbuję w dowód tego kilka zdjęć z ostatniego miesiąca.Storczyki to dzisiejsze zdjęcie prawie każdy ma nowy pęd kwiatowy.
Pochłania mnie ogród i mało czasu zostaje na kwiaty domowe, chociaż ich nie zaniedbuję w dowód tego kilka zdjęć z ostatniego miesiąca.Storczyki to dzisiejsze zdjęcie prawie każdy ma nowy pęd kwiatowy.
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu bravo dla twoich storczyków ! wszystkie mają pędziki super reszta kwitnień przepiękna , wszystko Ci pięknie rośnie kwitnie i ma się wspaniale
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Danusiu ale u Ciebie kwitnąco i kolorowo Takie widoczki aż poprawiają nastrój w tak paskudną i deszczową pogodę
Gratuluję tylu kwitnień
Gratuluję tylu kwitnień
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Danusiu Przyszłam z rewizytą wybierając na początek Twój doniczkowy watek
- puk puk ... budzę go !!!
Nic dziwnego,że zainteresowała Cie Crossandra bo Ty kochasz kwitnące kwiaty w domu.
Obejrzałam wszystkie strony - niektóre odmiany Skrętników mają wyjątkowo duże kwiaty.
Hibiskusy domowe tez ma w 2 kolorach - pełne i uprawiam je na rożne sposoby. Czasami muszą znosić szokujące zmiany jak wyprowadzam je na działkę ...
Obie jesteśmy zakochane w Gloksyniach - masz piękne pełne w fioletowym kolorze- spodobały mi się.
Widziałam ogromne cebule Hipeastrum - jak sie teraz maja bo mój jeden juz przekwitł.
Po przyniesieniu z działki zbyt szybko się obudził ( szok z powodu wielkiej różnicy temperatury) .
Pozdrawiam i czekam na aktualne fotki
- puk puk ... budzę go !!!
Nic dziwnego,że zainteresowała Cie Crossandra bo Ty kochasz kwitnące kwiaty w domu.
Obejrzałam wszystkie strony - niektóre odmiany Skrętników mają wyjątkowo duże kwiaty.
Hibiskusy domowe tez ma w 2 kolorach - pełne i uprawiam je na rożne sposoby. Czasami muszą znosić szokujące zmiany jak wyprowadzam je na działkę ...
Obie jesteśmy zakochane w Gloksyniach - masz piękne pełne w fioletowym kolorze- spodobały mi się.
Widziałam ogromne cebule Hipeastrum - jak sie teraz maja bo mój jeden juz przekwitł.
Po przyniesieniu z działki zbyt szybko się obudził ( szok z powodu wielkiej różnicy temperatury) .
Pozdrawiam i czekam na aktualne fotki
- APe
- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pięknie spisują się storczyki i cała reszta ,nic tylko podziwiać i gratulować wypada
Pięknie i kolorowo. U jak luźno na parapetach;).