Moja działka-danutab cz.4
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja działka-danutab cz.4
Piękne irysy i daturka . Danusiu zima zawitała na całego . Mrożnie jak diabli miejmy tylko nadzieję ,że różyczkom nic nie będzie
- Georginia
- Od: 10 lis 2009, o 16:47
i jeszcze jeden dzień dłużej.jacekbielsko pisze:Żaden koniec forum! Wszystko będzie dobrze i forum będzie działać do końca świata
Danusiu wszystkie kolory tego gatunku są śliczne.
edvina jeśli podejmujesz się takiej pracy to jestem pewna że nie boisz się żadnej. Nie robiłam specjalnie zdjęć ale kilka znalazłam, nie wiem czy to Ci coś da ale wkleję je.
Marto i Aniu co do datur to nic Wam nie poradzę ponieważ ja je nie przetrzymuję nie mam do tego warunków i co roku powtarzam że już więcej nie kupię ale ich zapach i wygląd mnie zniewalają i znów je mam.Tak wygląda moja przygoda z daturami.
Aniu zachwyca mnie zawsze ten szpaler gdy tam jestem, a Rh kwitną obficie co drugi rok taki ich urok.
Wyleczyłam się już z doktora jeśli kwitnie tylko raz w sezon
Jacku nie wiem co masz na myśli z tym końcem forum. Przeczytałam ten link który mi podrzuciłeś mam jednak nadzieję że wszystko będzie dobrze bo byłoby szkoda stracić najlepsze forum ogrodnicze w internecie.
Izuniu mam też taką nadzieję że nasze forum nie zaniknie byłaby to wielka strata dla nas wszystkich. Co do róży to widziałaś ją u mnie osobiście i nawet ją porównywałaś z Goethe.Kupiłam ją jesienią 2010 roku i pachnie pięknie
Jadziu nawet nie wiem jak jest zimno od tygodnia jestem przeziębiona i leżę w łóżku nawet nie patrzyłam na termometr, jutro rano sprawdzę ile stopni jest w Cieszynie.
to dla Ciebie Izuniu Alfred Colombo
a to dla Ciebie edvina
edvina jeśli podejmujesz się takiej pracy to jestem pewna że nie boisz się żadnej. Nie robiłam specjalnie zdjęć ale kilka znalazłam, nie wiem czy to Ci coś da ale wkleję je.
Marto i Aniu co do datur to nic Wam nie poradzę ponieważ ja je nie przetrzymuję nie mam do tego warunków i co roku powtarzam że już więcej nie kupię ale ich zapach i wygląd mnie zniewalają i znów je mam.Tak wygląda moja przygoda z daturami.
Aniu zachwyca mnie zawsze ten szpaler gdy tam jestem, a Rh kwitną obficie co drugi rok taki ich urok.
Wyleczyłam się już z doktora jeśli kwitnie tylko raz w sezon
Jacku nie wiem co masz na myśli z tym końcem forum. Przeczytałam ten link który mi podrzuciłeś mam jednak nadzieję że wszystko będzie dobrze bo byłoby szkoda stracić najlepsze forum ogrodnicze w internecie.
Izuniu mam też taką nadzieję że nasze forum nie zaniknie byłaby to wielka strata dla nas wszystkich. Co do róży to widziałaś ją u mnie osobiście i nawet ją porównywałaś z Goethe.Kupiłam ją jesienią 2010 roku i pachnie pięknie
Jadziu nawet nie wiem jak jest zimno od tygodnia jestem przeziębiona i leżę w łóżku nawet nie patrzyłam na termometr, jutro rano sprawdzę ile stopni jest w Cieszynie.
to dla Ciebie Izuniu Alfred Colombo
a to dla Ciebie edvina
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No i wiosna bedziemy Danusiu wchodzić po tych stopniach [mam nadzieję ]i podziwiać kwitnące poduchy
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusia, zdrówka Ci życzę!!! Na dwór nie wychodź, bo nie warto!!! Zimno. Jeszcze parę dni i puści mróz.Super wygląda Twój ogród i te schody
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ach, to ta! Pamietam! Pachniała pięknie i kolor ma sliczny A jaka zdrowa!
Dziękuję Danusiu
Kuruj się szybko, zebyś na wiosne dość sił miała na ogrodowe sprawy ;)
Dziękuję Danusiu
Kuruj się szybko, zebyś na wiosne dość sił miała na ogrodowe sprawy ;)
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Danusiu, wracaj do zdrówka
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Danusiu również życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danka z jednej strony dobrze ,że nie musisz wychodzić na tą zimnicę ,a z drugiej ...szkoda ,że z powodu przeziębienia... Zdrówka życzę...
Alfred Colomb zjawiskowy
Alfred Colomb zjawiskowy
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Dana,wspaniale ujęłaś ogród w perspektywie.Wygląda doskonale i pomyśleć,że sama swoimi łapkami tego dokonalas.
Mam nadzieję,że już najgorsze mija i zdrowiejesz.
jeśli chodzi o dr.Jamaine to może starszy egzemplarz bedzie ponawiał kwitnienie.Zresztą ,Danusiu-te niby powtarzające to tak powtarzają,że uchowaj Boziu-kwitna paroma kwiatkami.Nie ma co na to patrzeć.
Mam nadzieję,że już najgorsze mija i zdrowiejesz.
jeśli chodzi o dr.Jamaine to może starszy egzemplarz bedzie ponawiał kwitnienie.Zresztą ,Danusiu-te niby powtarzające to tak powtarzają,że uchowaj Boziu-kwitna paroma kwiatkami.Nie ma co na to patrzeć.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Danusiu zdrówka życzę i żebyś nabrała sił do wiosennej pracy.
Ta relacja z przebudowy świetna, warto dokumentować takie prace.
Ta relacja z przebudowy świetna, warto dokumentować takie prace.
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Danusiu kuruj się - zapowiadają jeszcze ostrzejsze mrozy więc nie uciekniesz przed zimą.
Piękna architektura na ostatnich fotkach - kosztuje to sporo pracy ale potem same efekty.
Piękna architektura na ostatnich fotkach - kosztuje to sporo pracy ale potem same efekty.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.