Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
Fiuuuuuu no płotek psze Pani pełna profeska orliki kwitną jednak u nas na wschodzie to jest wygwizdów
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
O jaki fajny plot bedzie,fajny pomysl
- zuzola11
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu fotki Zawciąg jest jednym z moich chciejstw posiadania tej roślinki
A sen o truskawkach słodkie oczekiwanie o zabarwieniu seksualnym oj będzie sie dzisiaj działo oj będzie
A sen o truskawkach słodkie oczekiwanie o zabarwieniu seksualnym oj będzie sie dzisiaj działo oj będzie
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Niesamowite, że Twoje orliki już kwitną.... Wymiana nasion jak najbardziej.
Płot powala, będzie rodeo... Mam nadzieję, że syn ma dobrego cela i nikt z sąsiadów nie ucierpi od strzałki....
Przyjrzałam się dzisiaj mojej roślince i muszę stwierdzić po porównaniu z Twoją, że na szczęście jest to jednak odętka. Ma małe piłkowania na liściach. Już mi lepiej. Ile radości jednak za te 2,49.....
Płot powala, będzie rodeo... Mam nadzieję, że syn ma dobrego cela i nikt z sąsiadów nie ucierpi od strzałki....
Przyjrzałam się dzisiaj mojej roślince i muszę stwierdzić po porównaniu z Twoją, że na szczęście jest to jednak odętka. Ma małe piłkowania na liściach. Już mi lepiej. Ile radości jednak za te 2,49.....
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ten co kwitnie na bank był popędzony! U mnie mieszka dopiero od piątku.Ruda_Zaba pisze:Fiuuuuuu no płotek psze Pani pełna profeska orliki kwitną jednak u nas na wschodzie to jest wygwizdów
Patusiu płot po zakończeniu prac wszelakich będzie super, jak dla nas. Za to wszystkie psiaki będą u nas ganiać po działce. Niech no ten liguster szybciej rośnie!
Zuzola Niech i tak będzie. Ja znam takie znaczenie: "pocałuje Cię ktoś, po kim się tego nie spodziewasz". Jeszcze z piętnaście lat temu, to bym była w zachwycona! Teraz zdecydowanie Małż mój mi wystarczy.
Aniu synek nie ma dobrego cela, rzuca na szczęście niezbyt mocno. Gorzej z córa i mężem. Tarcza jest na szczęście ruchoma i przenoszona w zależności od zapotrzebowania.
- zuzola11
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
Aniu ale ja tylko małża Twojego miałam na mysli - pisząc , że będzie się działo
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
Kasia
- aneczka1979
Zuzola przecież to oczywiste.
- patusia336
- 1000p
- Od: 31 sty 2011, o 19:42
U mnie na ogrodkach tez pelno psow, czakam z piaskownica dla corki ,az bedzie ogodzone, zeby to nie vyl wychodek dla psow
- aneczka1979
U nas psy są bardzo ciekawskie. Nie przepuszczą żadnej otwartej furtce.
Żywopłocik da radę... za jakiś miesiąc czy dwa.
Zmykam spać. Dobranoc. Kolorowych snów Nam życzę.
Żywopłocik da radę... za jakiś miesiąc czy dwa.
Zmykam spać. Dobranoc. Kolorowych snów Nam życzę.
- as1112
- 200p
- Od: 28 mar 2012, o 15:39
- Kontakt:
Witaj Aniu. Śliczna działeczka Przyciągnął mnie domek dla dzieciaczków - jestem na etapie poszukiwania inspiracji w tym temacie
A swoją drogą też jestem po 30-tce, dwójka dzieci i szaleństwo działkowe, które stopuje mężyk ;)
Pozdrawiam
A swoją drogą też jestem po 30-tce, dwójka dzieci i szaleństwo działkowe, które stopuje mężyk ;)
Pozdrawiam
Moje początki: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
- ann_30
- Od: 7 mar 2012, o 10:36
Fajne te doniczkowe kompozycje.Sama szukam inspiracji bo dopiero od tego roku mam do dyspozycji taras i zgodnie z moim ogrodniczym nałogiem musi się na nim znaleźć dużo kwiatów Bardzo podoba mi się ten rodzaj ogrodzenia który zrobiliście.Moja koleżanka ma podobne i bardzo naturalnie i ładnie się prezentuje.Widzę,że stokrotkom dałaś drugie życie.Ja swoje kupiłam kilka lat temu i od tej pory same się rozsiewają,podobnie zresztą jak niezapominajki.Pozdrawiam
- aneczka1979
Witaj Asiu
Domek dla dzieci się zmienił, gdyż dach nie przeżył bliskiego spotkania z Ksawerym. Na szczęście! I teraz wygląda o niebo lepiej. Na dniach wrzucę fotkę.
Aniu ja też tak mam. Kwiatów mogłabym upychać i upychać w każde wolne centymetry.
Cieszę się, że ogrodzenie i tobie się podoba.
Co do stokrotek to mam kolejnych kilka sztuk na balkonie i aż strach się bać, jeśli te rozrosną się tak bardzo jak ta jedna, już działkowa.
Sara dziękuję i Tobie dużo humoru na niedzielę, bo słońca to na próżno dziś wyglądać. Przynajmniej u nas.
Spokojnej, leniwej i szczęśliwej niedzieli Wam wszystkim życzę.
Domek dla dzieci się zmienił, gdyż dach nie przeżył bliskiego spotkania z Ksawerym. Na szczęście! I teraz wygląda o niebo lepiej. Na dniach wrzucę fotkę.
Aniu ja też tak mam. Kwiatów mogłabym upychać i upychać w każde wolne centymetry.
Cieszę się, że ogrodzenie i tobie się podoba.
Co do stokrotek to mam kolejnych kilka sztuk na balkonie i aż strach się bać, jeśli te rozrosną się tak bardzo jak ta jedna, już działkowa.
Sara dziękuję i Tobie dużo humoru na niedzielę, bo słońca to na próżno dziś wyglądać. Przynajmniej u nas.
Spokojnej, leniwej i szczęśliwej niedzieli Wam wszystkim życzę.
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
O nie, ja się tak nie bawię .. czym spidujesz te orliki ?? Nowy płot bardzo przypadł mi do gustu, lubię takie naturalne klimaty i coś w tym stylu chciałam mieć u siebie..niestety rodzinka popatrzyła na mnie jak na dziwaka. co?? drewniane dechy, przecież muszą być piękne, równe od linijki sztachetki Dopiero jak zobaczyli przy willi pewnego pana doktora uwierzyli, że może to wyglądać ze smakiem..no ale cóż ciasne spojrzenie na świat ciężko zmienić