Ogród 100 róż cz. III
- Margo2
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród 100 róż cz. III
Właśnie planuję posadzić coś do towarzystwa dla Mary Rose.
Tylko, że czytałam, że Fisherman choruje
No i czy zniósłby półcień?
Shafira chyba odpadnie, bo zlałaby się z Mary.
Co o tym sądzisz?
Tylko, że czytałam, że Fisherman choruje
No i czy zniósłby półcień?
Shafira chyba odpadnie, bo zlałaby się z Mary.
Co o tym sądzisz?
- Marzena2007
- 50p
- Od: 22 sty 2012, o 19:31
Wiem jedno na FF będe polować!!, będę polować na kazdą róże w kolorze purpury... Tylko dlaczego Charles nie pwtarza kwitnienia? A już go miałam wsadzić do koszyka.. Na razie z niepowtarzających wystarczy mi Kardynalek:)
Madżenka " "Madżenie ogrodnika... " w innej wirtualnej przestrzeni
- justi177
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Dzien dobry Aniu
U Ciebie prawie cały czas róże tak kwitną? Wpadam tylko czasami na forum i zawsze widzę panienki.
U mnie dopiero teraz większość powtarza kwitnienie, nie licząc angieleczek, ktore więcej lub mniej, ale całe lato dają czadu. Jestem zakochana w nich....
Pozdrawiam pięknie i slonecznie życząc miłych chwil w weekend
U Ciebie prawie cały czas róże tak kwitną? Wpadam tylko czasami na forum i zawsze widzę panienki.
U mnie dopiero teraz większość powtarza kwitnienie, nie licząc angieleczek, ktore więcej lub mniej, ale całe lato dają czadu. Jestem zakochana w nich....
Pozdrawiam pięknie i slonecznie życząc miłych chwil w weekend
Pozdrawiam
Alexia, ale mnie rozszyfrowałaś
Dorotka, te ?zwykłe? często też mają wiele walorów. Ja swoją Bonicę bardzo lubię i nie zamieniłabym jej nawet na najpiękniejszą nową austinkę
Moje novaliski mają południowe i zachodnie słońce. Płatki im się nie przypalają. Mogą czasami brązowieć im brzegi po deszczach. Dla mnie ta róża jest jednak urocza w każdej wersji
Monika, Basia, dzięki za życzliwe słowa
Gosia, ja czytałam o FF sprzeczne opinie. Mój egzemplarz, póki co nie ma żadnej plamki. Rośnie w półcieniu właśnie, w bezpośrednim sąsiedztwie wysokich iglaków.
Nie wiem jaki efekt chcesz uzyskać. Mojej MR towarzyszą Winchester Cathedral i William Shakespeare 2000.
Jejku Madżen, strach się bać Na każdą w kolorze purpury? Musiałabyś wyeksmitować ze swego ogrodu przynajmniej wszystkie bukszpany i wszystkie trawy A FF dostaniesz w F
Ja Charles?a chętnie bym włożyła do koszyka, ale na razie rabaty mam wypchane po brzegi, a na donicę jest raczej za duży.
Cześć Justynko Różyczki mają się całkiem nieźle. Wiele jeszcze w pąkach, więc przynajmniej do końca września będą cieszyć moje piękne oczy
Ciekawa jestem Twojego zdania na temat Sister Elizabeth.
PS Brakuje Ciebie na forum...
Jeżeli jest jeszcze ktoś chętny do oglądania wczorajszych (tym razem dosłownie) fotek, to zapraszam
Innocencia
Larissa
Acropolis
Pastella
zawilec
Parky
Bonica 82
St. Cecilia
Baronesse
Andre le Notre
Rosenfee
Alan Titchmarsh
Sister Elizabeth
Laurent Cabrol
Roseraie du Chatelet
Rooguchi
Charming Piano
Pomponella
Dorotka, te ?zwykłe? często też mają wiele walorów. Ja swoją Bonicę bardzo lubię i nie zamieniłabym jej nawet na najpiękniejszą nową austinkę
Moje novaliski mają południowe i zachodnie słońce. Płatki im się nie przypalają. Mogą czasami brązowieć im brzegi po deszczach. Dla mnie ta róża jest jednak urocza w każdej wersji
Monika, Basia, dzięki za życzliwe słowa
Gosia, ja czytałam o FF sprzeczne opinie. Mój egzemplarz, póki co nie ma żadnej plamki. Rośnie w półcieniu właśnie, w bezpośrednim sąsiedztwie wysokich iglaków.
Nie wiem jaki efekt chcesz uzyskać. Mojej MR towarzyszą Winchester Cathedral i William Shakespeare 2000.
Jejku Madżen, strach się bać Na każdą w kolorze purpury? Musiałabyś wyeksmitować ze swego ogrodu przynajmniej wszystkie bukszpany i wszystkie trawy A FF dostaniesz w F
Ja Charles?a chętnie bym włożyła do koszyka, ale na razie rabaty mam wypchane po brzegi, a na donicę jest raczej za duży.
Cześć Justynko Różyczki mają się całkiem nieźle. Wiele jeszcze w pąkach, więc przynajmniej do końca września będą cieszyć moje piękne oczy
Ciekawa jestem Twojego zdania na temat Sister Elizabeth.
PS Brakuje Ciebie na forum...
Jeżeli jest jeszcze ktoś chętny do oglądania wczorajszych (tym razem dosłownie) fotek, to zapraszam
Innocencia
Larissa
Acropolis
Pastella
zawilec
Parky
Bonica 82
St. Cecilia
Baronesse
Andre le Notre
Rosenfee
Alan Titchmarsh
Sister Elizabeth
Laurent Cabrol
Roseraie du Chatelet
Rooguchi
Charming Piano
Pomponella
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
-
- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj Aniu Aniu ja jak zwykle jestem chętna u Ciebie piękne lato, a ja już liście grabię
-
- 100p
- Od: 27 maja 2014, o 08:26
Aniu,pięknie i elegancko A mnie urzekł najbardziej kącik wypoczynkowy otoczony trawami.Naprawdę uroczo.
Iris My Love-ogród
Pozdrawiam-Basia
Pozdrawiam-Basia
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu pięknie kwitną Twoje róże Trawy w donicach super pomysł,na wiosnę też je posadzę
Dokupujesz nowe róże tej jesieni? Ja tym razem skromnie ...może ze dwie róże kupię...
Dokupujesz nowe róże tej jesieni? Ja tym razem skromnie ...może ze dwie róże kupię...
-
- 1000p
- Od: 27 lip 2007, o 12:01
Aniu w Twoim różanym ogrodzie tylko trawy pokazują, że zbliża się jesień... Jest cudnie!
Tym razem zabiło szybciej na widok Larissy, takie różyczki to ja lubię
Zdjęcie z zakątkiem wypoczynkowym normalnie jak z kolorowego czasopisma!!
Tym razem zabiło szybciej na widok Larissy, takie różyczki to ja lubię
Zdjęcie z zakątkiem wypoczynkowym normalnie jak z kolorowego czasopisma!!
Pozdrawiam Jola
jo_linki
jo_linki
- alexia
- Od: 1 lut 2011, o 18:19
Czyli nowe rozyczki musza byc male , malutkie , malenkie ......., jak bym byla w lepszej formie to bym Cie pokusila, ale upieklo Ci sie..... .AnaAn pisze:....Ja Charles?a chętnie bym włożyła do koszyka, ale na razie rabaty mam wypchane po brzegi, a na donicę jest raczej za duży.
Twoja Pomponella bardzo zgrabna , ex-moja wypuszczala 1-2 poziome 1,5 m. baty, a reszta mizerna. Bardzo lubie "pomponiki".
Tez jestem ciekawa , jak u Justi S. Elizabeth, bo Twoja piekna...... (o mojej nie będę pisac ).
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 96&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- justi177
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Hej Dziewczyny
Moja Sister, chociaż dziwna, jest calkiem ok, jak na tak młodą sadzonkę, ale nie mam jej zdjęć, w ogole nie mam zdjęć. Teraz jak wracam, jest już za późno. Mam w stosunku do niej wielkie nadzieje na przyszly rok. Zeby tak bujnie kwitła jak u Ani
Moja Sister, chociaż dziwna, jest calkiem ok, jak na tak młodą sadzonkę, ale nie mam jej zdjęć, w ogole nie mam zdjęć. Teraz jak wracam, jest już za późno. Mam w stosunku do niej wielkie nadzieje na przyszly rok. Zeby tak bujnie kwitła jak u Ani
Pozdrawiam
Mam pytanie czy istniej żółta lub kremowa róża wyglądająca ja pomponella chodzi mi o owalny kształt pąka :)Bo szukam takowej bo zakochałem się w tych kształtach u róży
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kondzio owalne kwiaty ma Artemis, Uetersen Klosterrose- pnąca one są raczej kremowe, bo nie jest to czysta biel ,ale z żółtą się jeszcze nie spotkałam . Sorki Aniu ,ze się wtrącam .Cudna ta Larisa i Parky ,która wciąż mnie urzeka
- Koleszko
- 500p
- Od: 14 wrz 2013, o 20:23
Cuuuudownie tu u Ciebie Bardzo się cieszę, że trafiłem na Twój temat bo kocham róże . W przyszłości zamierzam urozmaicić swój ogród nimi .