Ja nie wiem co mam zrobić ale będę musiała coś wymyśleć.na pewno nie będę moich psów zamykać bo przecież muszą swojej pani pilnować.Mamy taki sam problem. I jak temu zaradzić?
Działeczka Erazma i nie tylko ... 2 cz. 2008r.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tak teraz zaczęłam się zastanawiać, jak zobaczyłam ile masz cebuli, czosnku, sałaty, itp
- czy dajesz radę Andrzeju to wszystko zużyć?!
Ja na razie sadzę po kilka sztuk wszystkiego, bo sprawdzam, czy w ogóle będzie mi rosło
.
Już wiem, że cebuli nie bardzo się u mnie podoba. Masz jakieś rady odnośnie tego warzywa?

Ja na razie sadzę po kilka sztuk wszystkiego, bo sprawdzam, czy w ogóle będzie mi rosło

Już wiem, że cebuli nie bardzo się u mnie podoba. Masz jakieś rady odnośnie tego warzywa?
Pozdrawiam serdecznie
-
- Od: 17 sie 2005, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sałata wysadzana jest głównie jako pułapka na pędraki. Warzywa na razie u mnie "schodzą".
Ja we wczesnym stadium wzrostu podsypuje ją nawozem, robię jeden oprysk na mączniaka i szkodniki.

Mała rośnie, gnije, ...?Wisienka pisze:...Już wiem, że cebuli nie bardzo się u mnie podoba. Masz jakieś rady odnośnie tego warzywa?
Ja we wczesnym stadium wzrostu podsypuje ją nawozem, robię jeden oprysk na mączniaka i szkodniki.
Pozdrawiam Andrzej.