Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 4cz.(2006-2011)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 4cz.(06.10- ...)
Mam propozycję ,we dwie to zawsze raźniej,będziecie się wspierały a my pomożemy.Asiu dołącz do Danusi.Spróbować zawsze można.Co Wy na to.
- Danutka55
- 1000p
- Od: 5 lut 2009, o 17:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak Asieńko. 4 stycznia 2010 roku.Niedługo będzie miesiąc jak nie palę.
Jestem za.ksiegowa pisze:Mam propozycję ,we dwie to zawsze raźniej,będziecie się wspierały a my pomożemy.Asiu dołącz do Danusi.Spróbować zawsze można.Co Wy na to.
Pozdrawiam serdecznie.Danuta.
Dziewczyny, trzymam MOCNO kciuki, bo paliłam ponad 20 lat i byłam przypadkiem beznadziejnym. Paliłam na śniadanie z kawą fajki trzy, i przy grypie, anginie,... ZAWSZE. Teraz już ponad dwa lata nie palę i NIGDY nie zapalę. TRZYMAJCIE się bo naprawdę warto!!!
Kasia
- Danutka55
- 1000p
Kasiu...ja przy kawie paliłam nawet do 5 papierosów.A teraz bez papierosa jakoś mi kawa nie smakuje.Też byłam przypadkiem beznadziejnym,bo każdego ranka moją pierwszą czynnością było palenie.....na pusty żołądek.No i ta ilość codziennie wypalanych papierosów.
- esti42
- 1000p
- Od: 21 sty 2009, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
danutastachurska1 pisze:Kasiu...ja przy kawie paliłam nawet do 5 papierosów.A teraz bez papierosa jakoś mi kawa nie smakuje.Też byłam przypadkiem beznadziejnym,bo każdego ranka moją pierwszą czynnością było palenie.....na pusty żołądek.No i ta ilość codziennie wypalanych papierosów.
To tak jak ja jestem za może we dwie nam się uda ja od wczoraj nie opaliłam mam ten plus że mój M nie pali
JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Pozdrowionka ASIA
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
-
Asiu jeśli Twój mąż nie pali to już masz pół sukcesu za sobą.Wiem bo to przeszłam,to bardzo pomaga jeśli nie masz kusiciela.11 grudnia minął rok jak nie palę i jestem z siebie dumna.Ale powiedziałam ,że nie mam zamiaru się umartwiać jeśli będę miała ochotę to zapalę.na razie jest ok.Trzymam kciuki za Was obie i może są jacyś cisi zastanawiający się czy warto rzucić to za nich też.
- Danutka55
- 1000p
Mój mąż skończył z nałogiem wiele lat temu.Ale na wsparcie z jego strony nie mam co liczyć.esti42 pisze:To tak jak ja jestem za może we dwie nam się uda ja od wczoraj nie opaliłam mam ten plus że mój M nie pali
Asiu mam nadzieję,że u ciebie wszystko o,key.
- esti42
- 1000p
Oj Danusiu ciężko u mnie ciężko ale jeszcze nie dałam się skusić wręcz przeciwnie moja znajoma postanowiła też rzucić i tak sobie razem pomagamy tylko że ona już od piątku nie pali a mnie już trzęsie ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smiles/icon_evil.gif)
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smiles/icon_evil.gif)
Pozdrowionka ASIA
Esti42, właśnie dlatego żeby mnie nie trzęsło poszłam na akupunkturę. I uwierzcie mi dziewczyny, POMOGŁO. Z psychiką nie miałam problemu, bo chciałam badzo rzucić, gorzej było z głodem fizycznym... i tymi nerwami... A po akupunkturze... nie mogłam uwierzyc, że tak ,,łatwo" mi poszło...
Kasia
-
Tylko się nie poddajcie,nie myślcie o papierosach trzeba czyms sie zająć np.siedziec kilka godzin przy kompie,wtedy czas szybko leci.Trzymam kciuki za Was.Odzywajcie się.
- esti42
- 1000p
Tak przy kompie szybko czas leci
Ja na jutro mam zajęcie muszę trochę śniegu powywozić z pod garażu bo jak przyjdzie odwilż to mi autko zaleje![Evil or Very Mad :evil:](./images/smiles/icon_evil.gif)
Ja na jutro mam zajęcie muszę trochę śniegu powywozić z pod garażu bo jak przyjdzie odwilż to mi autko zaleje
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smiles/icon_evil.gif)
Pozdrowionka ASIA
Wiecie co jest najgorsze jak się rzuca?
To, że człowiek jest w stanie każdy, nawet najdurniejszy pretekst wykorzystać, zeby zapalić..
a dlaczego?
Wydaje mi się, ze wynika to z pewnego faktu.. (kto czytał książke to wie)
Kiedy rzucamy palenie... jesteśmy osobami niepalącymi.. trzeba sobie to uświadomić.. a niepalący przecież nie potrzebują "bacha" prawda???
Jeśli myślimy o sobie.. o ja biedna rzucam/cierpię/ciągnie mnie/nie wytrzymam.. to będzie bardzo ciężko rzucić..
Dlatego dziewczyny ... rzuciłyście? rzuciłyście! Nie wązne kedy .. wczoraj, tydzien temu..
a to znaczy, że nie palicie!
I jeszcze jedno.. Ten narkotyk jest w nas tylko 2 tygodnie.... potem .... to tylko nasze przywyczajenie ..
Trzymam kciuki, zeby Wam się udało.
To, że człowiek jest w stanie każdy, nawet najdurniejszy pretekst wykorzystać, zeby zapalić..
a dlaczego?
Wydaje mi się, ze wynika to z pewnego faktu.. (kto czytał książke to wie)
Kiedy rzucamy palenie... jesteśmy osobami niepalącymi.. trzeba sobie to uświadomić.. a niepalący przecież nie potrzebują "bacha" prawda???
Jeśli myślimy o sobie.. o ja biedna rzucam/cierpię/ciągnie mnie/nie wytrzymam.. to będzie bardzo ciężko rzucić..
Dlatego dziewczyny ... rzuciłyście? rzuciłyście! Nie wązne kedy .. wczoraj, tydzien temu..
a to znaczy, że nie palicie!
I jeszcze jedno.. Ten narkotyk jest w nas tylko 2 tygodnie.... potem .... to tylko nasze przywyczajenie ..
Trzymam kciuki, zeby Wam się udało.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- esti42
- 1000p
No to ja zaczynam od nowa nie wytrzymałam i poleciałam do sklepu
i teraz jestem zła na samą siebie no i tyle mam z tego już nie wiem co robić !!!!!!!!!!!
![Embarassed :oops:](./images/smiles/icon_redface.gif)
Pozdrowionka ASIA
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
Ja także trzymam kciuki! I cieszę się, że liska to powyżej napisała! Święte słowa!
A Estii się nie przejmuj, poległaś, ale przegrana bitwa to nie przegrana wojna! Możesz zacząć z powrotem choćby teraz!
Wiecie jak ja kiedyś rzucałam? W powiązaniu z rozpoczęciem drakońskiej diety! Potem myślałam o diecie a nie o paleniu! Ale po kilku miesiącach zaczęłam znów![Sad :-(](./images/smiles/icon_sad.gif)
A Estii się nie przejmuj, poległaś, ale przegrana bitwa to nie przegrana wojna! Możesz zacząć z powrotem choćby teraz!
Wiecie jak ja kiedyś rzucałam? W powiązaniu z rozpoczęciem drakońskiej diety! Potem myślałam o diecie a nie o paleniu! Ale po kilku miesiącach zaczęłam znów
![Sad :-(](./images/smiles/icon_sad.gif)
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- esti42
- 1000p
Jest ciężko a zwłaszcza teraz siedzę sama dzieciaki jedno w szkole drugie w przedszkolu i na głowę dostaje ryczeć mi się chce i tyle jakbym nie była sama to pewnie bym do sklepu nie poleciała wiem wiem tłumaczenie palacza ale cóż jeszcze spróbuje ![Embarassed :oops:](./images/smiles/icon_redface.gif)
Pozdrowionka ASIA