DANUSIU nie wiedziałam ,że glebę można zakwaszać również jabłkami .Mam ocet jabłkowy czy również nim można zakwaszać glebę ??????
ANIU-anym też chciałabym jeszcze kawałek terenu

.Niestety Semipleny nie mam to cudna róża .Czy nie ma jej przypadkiem Ewcia gloriadei
do tej fotki pasuje podpis CIASNOTA ,ale widocznie w tej ciasnocie im dobrze
KAROLCIU Itoh to hybryda piwonii krzewiastej i chińskiej .Masz rację za chwilkę będzie sie działo
ANIU 77 to cudna azalia i nie przemarza a w tym sezonie przeszła samą siebie to samo Kermesina
TERENIU warto mieć tę róże jeśli ktoś lubi potworki

.Czasem powtarza kwitnienie, chociaż bardzo słabo
ANUSIU -tara no wreszcie sie pojawiłaś

U Ciebie większość róż to potworki

Wiem ,że człek niecierpliwy i już chciałby mieć cudny kwitnący okaz .Jednak Sombreuil będzie mieć 3 kwiatki

co znaczy sezon więcej
MARYŚ wiem ,ze u Ciebie zawsze tych paskud bez liku .Nie mów ,ze róże dopiero w lipcu zakwitną ,bo jakoś w to nie wierzę
IWONKO ano różyczka każdego roku sie spisuje ,ale po kwitnieniu nie będę wiedziała jak ja przyciąć ,bo każdego pędu szkoda
TERENIU a Marjorie chyba nie ma zamiaru pokazać swojego kwiatu,bo wciąż jest w tej samej fazie ,no chyba ,ze czeka na swoje koleżanki

.Moje Itohy mają już trzeci rok
WIESIU ma ładny kolor i na dodatek cudnie pachnie

i jest potwornie wielka i kolczasta ,ale kwitnie tylko raz
Niestety muszę Was zmartwić .Już pokazała się Ogrodnica na razie przysiadła tylko na Modrzewiu penduli ,ale strach sie bać .W ubiegłym roku była 24 maja