Działka szafir 44
Re: Działka szafir 44
Giguś no to z tymi Twoimi wschodzącymi roślinkami nie za ciekawie bo ta wiosenka nie chce do nas przyjść Jestem pełna podziwu że już tyle masz nasadzeń bo ja szczerze mówiąc nic nie wysiewam już w domu ponieważ małe mam mieszkanko bez balkonu. A na dodatek w zeszłym roku miałam sporo tego i jakoś kiepsko mi to wyszło więc stwierdziłam że nie będę się w to bawić poczekam aż dojrzeję do tego Pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Mariolko byłam parę dni temu na działce i myślę że yuki mają się dobrze tak więc jak tylko będzie czas to nie zapomniałam i prześlę tak jak obiecałam (tylko kiedy będzie najlepszy termin może wiesz bo ja noga jestem ) A co do Twoich wschodzących roślinek to myślę że dadzą radę i przetrwają poza tym masz dom to zawsze gdzieś je w trochę chłodniejsze miejsce postawisz i jakoś wstrzymasz ten ich rozwój Nie martw się będzie dobrze damy radę i tą zimę wygonimy
Tyle mam nowych planów i tak bym już pobiegła na działkę a tu masz babo placek. A to na rozweselenie zdjęcia z Holandii.
Tyle mam nowych planów i tak bym już pobiegła na działkę a tu masz babo placek. A to na rozweselenie zdjęcia z Holandii.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Małgosiu gdzie nie wpadam tam wiosenne zakupy śliczne te fotki z Holandii
-
- 500p
- Od: 20 paź 2009, o 23:47
Małgoś zrobiłyśmy te same zakupy
Trzynastko nic dziwnego że wszyscy szaleją z zakupami bo pragną przywołać tą wiosnę by
wreszcie przyszła i muszę powiedzieć że to chyba zadziałało dziś u mnie było bardzo ładnie prawie jak wiosną jeszcze chłodno ale myślę że to idzie w dobrą stronę wreszcie.Zdjęcia z Holandii zrobił mój syn jak był w zeszłym roku pokażę jeszcze jedno ,będzie to drzewo ale zobaczcie jakie ma kwiaty
wreszcie przyszła i muszę powiedzieć że to chyba zadziałało dziś u mnie było bardzo ładnie prawie jak wiosną jeszcze chłodno ale myślę że to idzie w dobrą stronę wreszcie.Zdjęcia z Holandii zrobił mój syn jak był w zeszłym roku pokażę jeszcze jedno ,będzie to drzewo ale zobaczcie jakie ma kwiaty
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Mariolu no to tak jakbyśmy robiły te zakupy razem Wiesz tak się zastanawiam czy te konwalie i gipsówkę nie wsadzę do doniczek i zostawię chwilowo w domu aż trochę się ta pogoda ustabilizuje i będzie ciepło to wtedy wyniosę je do ogrodu i wsadzę w odpowiednie miejsce . Szczerze mówiąc nie chciałabym ich trzymać w domu w tych pudełkach bo boję się że mi coś się z nimi stanie bo w blokach mamy ciepło jak myślisz dobry pomysł
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
-
- 500p
Skarbie ja dziś gipsówkę już do ogrodu wsadziłam jutro posadzę hosty , lilie wsadziłam do doniczek trzymam w domu , frezje podobnie ... myślę że konwaliętez jutro pasadzę
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
Jak to to już można sadzić? Nie jest za wcześnie ? Nie pomarnuje się ? Ale tych znaków zapytania to dlatego,że szkoda by mi było roślinek
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
A na hosty nie za wcześnie ?
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
-
- 500p
Moje biedronkowe są juz mocno rozrośnięte w tym torfie miały już białe czubki i większym ryzykiem jest ich pozostawienie w domu wedle planu już je wkopałam (...konsultowałam to wcześniej z wieloletnią ogrodniczką )
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Witajcie byłam na działce i wsadziłam konwalie do doniczki niech się ukorzeniają a potem jak przyjdzie ciepełko to do ziemi ! Pozdrowionka.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.