Działka szafir 44

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p
Od: 28 paź 2008, o 19:21

Re: Działka szafir 44

Post »

Giguś no to z tymi Twoimi wschodzącymi roślinkami nie za ciekawie bo ta wiosenka nie chce do nas przyjść :!: Jestem pełna podziwu że już tyle masz nasadzeń bo ja szczerze mówiąc nic nie wysiewam już w domu ponieważ małe mam mieszkanko bez balkonu. A na dodatek w zeszłym roku miałam sporo tego i jakoś kiepsko mi to wyszło więc stwierdziłam że nie będę się w to bawić poczekam aż dojrzeję do tego :;230 Pa
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Mariolko byłam parę dni temu na działce i myślę że yuki mają się dobrze tak więc jak tylko będzie czas to nie zapomniałam i prześlę tak jak obiecałam (tylko kiedy będzie najlepszy termin może wiesz bo ja noga jestem :;230 ) A co do Twoich wschodzących roślinek to myślę że dadzą radę i przetrwają poza tym masz dom to zawsze gdzieś je w trochę chłodniejsze miejsce postawisz i jakoś wstrzymasz ten ich rozwój ;:7 Nie martw się będzie dobrze damy radę i tą zimę wygonimy :heja
Tyle mam nowych planów i tak bym już pobiegła na działkę a tu masz babo placek. A to na rozweselenie zdjęcia z Holandii.

Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Dziś byłam w Biedronce i zobaczcie co kupiłam

............................. Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Małgosiu gdzie nie wpadam tam wiosenne zakupy :) śliczne te fotki z Holandii :tan
Mariolas
500p
500p
Od: 20 paź 2009, o 23:47

Post »

Małgoś zrobiłyśmy te same zakupy :)
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Trzynastko nic dziwnego że wszyscy szaleją z zakupami bo pragną przywołać tą wiosnę by
wreszcie przyszła i muszę powiedzieć że to chyba zadziałało :;230 dziś u mnie było bardzo ładnie prawie jak wiosną jeszcze chłodno ale myślę że to idzie w dobrą stronę wreszcie.Zdjęcia z Holandii zrobił mój syn jak był w zeszłym roku pokażę jeszcze jedno ,będzie to drzewo ale zobaczcie jakie ma kwiaty :!:

Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Mariolu no to tak jakbyśmy robiły te zakupy razem :) Wiesz tak się zastanawiam czy te konwalie i gipsówkę nie wsadzę do doniczek i zostawię chwilowo w domu aż trochę się ta pogoda ustabilizuje i będzie ciepło to wtedy wyniosę je do ogrodu i wsadzę w odpowiednie miejsce . Szczerze mówiąc nie chciałabym ich trzymać w domu w tych pudełkach bo boję się że mi coś się z nimi stanie bo w blokach mamy ciepło jak myślisz dobry pomysł :?:
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Mariolas
500p
500p

Post »

Skarbie ja dziś gipsówkę już do ogrodu wsadziłam jutro posadzę hosty , lilie wsadziłam do doniczek trzymam w domu , frezje podobnie :) ... myślę że konwaliętez jutro pasadzę :)
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06

Post »

Jak to to już można sadzić? Nie jest za wcześnie ? Nie pomarnuje się ? Ale tych znaków zapytania :;230 to dlatego,że szkoda by mi było roślinek :roll:
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
majka300
1000p
1000p
Od: 21 sty 2010, o 21:15

Post »

A na hosty nie za wcześnie ? :roll:
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat :) cz.1, cz. 2
Zapraszam :)
Mariolas
500p
500p

Post »

Moje biedronkowe są juz mocno rozrośnięte w tym torfie miały już białe czubki i większym ryzykiem jest ich pozostawienie w domu wedle planu już je wkopałam :) (...konsultowałam to wcześniej z wieloletnią ogrodniczką :))
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

.................Obrazek

Wszystkim życzę miłej niedzieli !
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Awatar użytkownika
szafir44
500p
500p

Post »

Witajcie byłam na działce i wsadziłam konwalie do doniczki niech się ukorzeniają a potem jak przyjdzie ciepełko to do ziemi ! Pozdrowionka.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”