Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
Re: Moja wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. C
Piękny ten płot, bardzo mi się podoba taka kompozycja drewna nie ma to jak oryginalność!
- anabuko1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anula
Piękne masz żurawki
Skalnica pięknie teraz wygląda z tymi drobnymi kwiatuszkami
Krople deszczu na liściach truskawek rewelacyjnie wyglądają
Piękne masz żurawki
Skalnica pięknie teraz wygląda z tymi drobnymi kwiatuszkami
Krople deszczu na liściach truskawek rewelacyjnie wyglądają
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie. Jak to mawiają -pogoda pod psem. Pada co chwilę. Niech deszcz podlewa, ale chwasty omija!
anabuko1 dziękuję za miłe słowa. Zapraszam częściej.
Danusiu nasz płot w działkowej okolicy na bank oryginalny, bo jedyny taki! Wszyscy zatrzymywali się po drodze i dziwili, żeśmy wyłamali się z siatkowego szpaleru.
Nifredil wyobraź sobie, że i ja w pierwszym momencie sceptycznie podeszłam do owego Małżowego pomysłu. Jednak jak tylko sobie zrobiłam wizualizację przed oczyma, to mi się spodobało. I się stało.
Może i Twoi bliscy dadzą się przekonać, skoro i zacny pan doktor ma...
Sara .
Przez deszcz nie mogę jeździć na działkę ale znalazłam, zakitraszone na czarną godzinę, zdjęcie ulubionych w tej chwili bratków.
A teraz ciut off topicu Będą ciut inne "bratki i siostry" Nawiasem mówiąc najśliczniejsze jakie do tej pory widziałam!
Oj jak marzą mi się wakacyjne cieplutkie klimaty. Na te jednak muszę poczekać jeszcze dwa miesiące. Z drugiej jednak strony "wiosno trwaj!"
I pazurki co ich przy pieleniu nigdy nie brudzę.
I jeszcze raz moja piękna, jakże duża już córa. Czasem jak patrzę na nią to myślę sobie: "czyjaś ty?!" Taka już pannica się robi. Kiedy ten czas tak zleciał?! Dzici nasze coraz starsze tylko my coraz młodsi.
anabuko1 dziękuję za miłe słowa. Zapraszam częściej.
Danusiu nasz płot w działkowej okolicy na bank oryginalny, bo jedyny taki! Wszyscy zatrzymywali się po drodze i dziwili, żeśmy wyłamali się z siatkowego szpaleru.
Nifredil wyobraź sobie, że i ja w pierwszym momencie sceptycznie podeszłam do owego Małżowego pomysłu. Jednak jak tylko sobie zrobiłam wizualizację przed oczyma, to mi się spodobało. I się stało.
Może i Twoi bliscy dadzą się przekonać, skoro i zacny pan doktor ma...
Sara .
Przez deszcz nie mogę jeździć na działkę ale znalazłam, zakitraszone na czarną godzinę, zdjęcie ulubionych w tej chwili bratków.
A teraz ciut off topicu Będą ciut inne "bratki i siostry" Nawiasem mówiąc najśliczniejsze jakie do tej pory widziałam!
Oj jak marzą mi się wakacyjne cieplutkie klimaty. Na te jednak muszę poczekać jeszcze dwa miesiące. Z drugiej jednak strony "wiosno trwaj!"
I pazurki co ich przy pieleniu nigdy nie brudzę.
I jeszcze raz moja piękna, jakże duża już córa. Czasem jak patrzę na nią to myślę sobie: "czyjaś ty?!" Taka już pannica się robi. Kiedy ten czas tak zleciał?! Dzici nasze coraz starsze tylko my coraz młodsi.
Płot jest ! ... Zupełnie taki jak mój ...
Fajne masz dzieciaki .
Fajne masz dzieciaki .
- Ruda_Zaba
- 1000p
- Od: 28 cze 2012, o 19:29
no i nie wiem na co patrzeć na bratki czy na dwa ancymony
- aneczka1979
Tak Asiu, zauważyłam. Powiedz mi, zadowolona jesteś? Tzn nic nie zapraszanego Ci się po działce nie szwenda? Kup nie sadzi? (ze względu na dziury w ogrodzeniu)?
Dorota a żebyś wiedziała, że potrafią być mega ancymonami. Po tatusiu oczywiście.
Dorota a żebyś wiedziała, że potrafią być mega ancymonami. Po tatusiu oczywiście.
Aniu, nie narzekam. Psy raczej luzem po działkach u nas nie biegają (poza moją powsinogą ) , a dla kota żaden płot nie będzie przeszkodą...
- aneczka1979
U mnie psich "powsinogów" jest więcej. Jeśli tylko strat nie robią, nie paskudzą i dzieci nie gryzą to nie mam nic przeciw!
Sama mam taką ochotę na psiaka, że w głowie mi się nie mieści!
Sama mam taką ochotę na psiaka, że w głowie mi się nie mieści!
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu oj jakie cudne masz dzieci Zdjęcia letnie super Wspaniały zachód słońca,który nad naszym Bałtykiem jest najpiękniejszy
Bratki to spora kępa kwiatuszków
Pozdrowienia
Bratki to spora kępa kwiatuszków
Pozdrowienia
Już niedługo i nasze ciałka będą smakowicie brązowe. Dokąd jeździcie, macie swoje miejsce?
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
- aneczka1979
Aniu my nie mamy szczęścia do naszego urokliwego Bałtyku. Byliśmy wiele razy i nigdy nie mieliśmy pogody. Przedostatni wyjazd tam trwał 10 dni a przez 8 padało a 2 były zachmurzone. Taka była norma. Zaczęliśmy więc jeździć dalej gdzie pogoda jest praktycznie gwarantowana. W zeszłe wakacje mój stan zdrowia nie pozwolił nam jednak zapuścić się dalej. Pojechaliśmy do Pobierowa. I na 10 dni jeden był pochmurny a 9 słonecznych! Pierwszy raz w życiu nam się udało mieć piękna pogodę nad naszym morzem. Mimo tego, w tym roku i tak planujemy dalsze wojaże.
My jeździmy do Sianożęt koło Ustronia. To tylko 15 km od Ogrodów Hortilusa w Dobrzycy.... Już się nie mogę doczekać, jedziemy 23 czerwca. Pogoda w tym terminie zawsze piękna.
Ania
- anabuko1
- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Aniu
Brateczki istotnie cudne są,takie modelowe:D
Zachody słońca przepiękne,też je kocham.
Chcesz już lata,,pomału jeszcze wiosna niech nas ciepłem rozpieści :
D w ogrodach kwitnień sporo,ale pogoda raczej ponura,deszczowa,nie można jeszcze po-delektować się pięknem wiosny,posiedzieć długo na tarasie,,,Może w końcu już się ociepli
Fajne masz dzieciaki
Brateczki istotnie cudne są,takie modelowe:D
Zachody słońca przepiękne,też je kocham.
Chcesz już lata,,pomału jeszcze wiosna niech nas ciepłem rozpieści :
D w ogrodach kwitnień sporo,ale pogoda raczej ponura,deszczowa,nie można jeszcze po-delektować się pięknem wiosny,posiedzieć długo na tarasie,,,Może w końcu już się ociepli
Fajne masz dzieciaki