Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Boguniu pierdyknęłam sie za co Cię przepraszam . Tak serduszko to do Ciebie pisałam . Nie gniewaj się na mnie
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- andriu53
- 1000p
Dorciu wlewaj do doniczek , bo wszystko Ci uschnie . Larwy siedzą w ziemi i trzeba je zniszczyć . Tam masz wycięte pięć punktów , to jest na 5 l wody .Wlej sporo do doniczek , żeby było dość mokro i odczekaj parę dni . Powtórz zabieg i spryskuj rośliny . Ja też do wspomagania używałam muchozol .
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Asiu ja też miałam taką tylko czerwoną i na jesieni obcięłam ją po samej ziemi . Ciekawe co mi z niej teraz wyrośnie . Nie wiedziałam , że ten badyl się zostawia . Nerwy mam na siebie , bo zniszczyłam sobie kwiatka .
Spis wątków
Spis wątków
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
Zosiu,na pewno wszystko będzie dobrze, trzeba teraz poczekać.Odrośnie.
Asiu,moja piwonia jest jeszcze młoda ale ma osiągnąć 150 cm wysokości i ok. 100 cm szerokości.Takie informacje mam na temat tej piwonii.Kwitnie maj-czerwiec,można ją przycinać.Okrywam ją na zimę bo już późną jesienią ma pączki,więc tak na wszelki wypadek... .Pozdrawiam.Magda
Asiu,moja piwonia jest jeszcze młoda ale ma osiągnąć 150 cm wysokości i ok. 100 cm szerokości.Takie informacje mam na temat tej piwonii.Kwitnie maj-czerwiec,można ją przycinać.Okrywam ją na zimę bo już późną jesienią ma pączki,więc tak na wszelki wypadek... .Pozdrawiam.Magda
Pozdrawiam Magda