Aniu Anabuko ![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Ty zawsze jesteś szybciutko
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
fotki będą tylko odpowiem na posty, oj szkoda że u Ciebie nie pada, u mnie sierpień był bardziej deszczowy, bo lipiec i czerwiec to upały i brak opadów, to wiem ile się napodlewałam roślinek, pozdrawiam i dziękuję za odwiedzinki
Martusiu Jeżówki kwitną cały czas, a nowości też pokazały już kwiatuszki, ślimaków trochę przez suszę wyginęło, choć jak deszcz poleje to wychodzą, a ja je tępię
![Twisted Evil :twisted:](./images/smiles/icon_twisted.gif)
bo to paskudy straszne, niektóre Hosty są niestety przez nie podziurawione
![Sad :(](./images/smiles/icon_sad.gif)
ale nie jest to w takim stopniu jak parę lat temu, pozdrawiam
Jadziu Jalitah znowu nowe kwiaty produkuje, bardzo fajna z niej królewna, z czystym sumieniem można ją polecać i te muśnięte płatki na końcach różem, uwielbiam tę Różę. Sierpień u mnie przeplatany, raz
![;:3](./images/smiles/slonko2.gif)
raz deszcz, dopiero wczoraj wyciągnęłam węża i podlewałam, ale dziś znów popadało, właśnie unicestwiłam przed chwilą parę obślizgłych
![boxing ;:134](./images/smiles/boxing.gif)
Moje Róże dopiero teraz w ostatnich dniach dostały powera i mają dość dużo pąków, więc będzie na czym oko zawiesić, pozdrawiam
Beatko tak ten Floks ma taki intensywny czerwony kolorek,w ogóle to jego nazwa mówi sama za siebie, jeśli byś chciała to mogę kawałek wysłać daj znać
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
Dzielżanów ja też nie mam dużo bo tylko trzy rodzaje, ale to bardzo piękne kwiatki, więc warto je posiadać, po za tym fajnie prezentują się razem z kwitnącymi Hortensjami bukietowymi, pozdrawiam
Marysiu ja właśnie bardzo lubię podglądać kwiaty w tej początkowej fazie jest w tym coś magicznego
![yess ;:173](./images/smiles/rolleyes.gif)
dziękuję za informację o rozmnażaniu Budlei
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
, może i ja na przyszły rok spróbuję ja rozmnożyć, Hortensje bukietowe się udaje to może i z budleją pójdzie gładko, pozdrawiam serdecznie
Paulo masz piękne Jezówki, ja tych akurat nie mam, Marysia Maska napisała również jak rozmnożyć Budleję więc możemy próbować. wiem jak to jest ciężko z tym usuwaniem trawy, ale z drugiej strony, mój M dość na to nie narzeka, a chyba dlatego ze jak przychodzą znajomi, to zawsze podziwiają nasadzenia i trud włożony w tworzenie ogrodu, a on ma w tym swój udział i widzę że też go to cieszy. To czekam na wątek jak już będzie ten nowy etap, pozdrawiam
Róże powtarzają, zaczyna się znów ten magiczny czas
Novalis
Ghita Renaissance
Fortuna cały miesiąc kwitnie
Graham Thomas
Elfe
Munstead Wood
Princes Anne
Hot Chocolate
Doctorek powtarza i ile batów powypuszczał
Dzielżan
Siesta
Jalitah
Pozdrawiam odwiedzających ![heya :wit](./images/smiles/witaj.gif)