Zapraszam Jadzia1 - 2009r.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jadziu zakupy bardzo udane zrobiłaś - storczyki i ten fikus bardzo tanio, szukałam takiego bardzo
Guciu - jest niesamowity, już nie raz wołałam całą rodzine, żeby Gucia twojego zobaczyli, cmoknełabym go w ten środek nosa
Guciu - jest niesamowity, już nie raz wołałam całą rodzine, żeby Gucia twojego zobaczyli, cmoknełabym go w ten środek nosa
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Więcej do Ciebie nie wchodzę! Acropolis będzie mi się śniło po nocach i co mam zrobić - dopisać do listy???????
Jej kolor dosłownie zwalił mnie z nóg.
Zdjęcie Gucia za szybką kociego wejścia to mistrzostwo świata. Jak zobaczyłam to się wydarłam do syna żeby natentychmiast przyszedł - a on bidulek aż czkawki dostał ze śmiechu i tylko tak mi pokazywał
Jej kolor dosłownie zwalił mnie z nóg.
Zdjęcie Gucia za szybką kociego wejścia to mistrzostwo świata. Jak zobaczyłam to się wydarłam do syna żeby natentychmiast przyszedł - a on bidulek aż czkawki dostał ze śmiechu i tylko tak mi pokazywał
Witajcie słoneczka kochane
*Tijka storczyki kupiłam w Ełku
* Amba kochanie nie zasmucaj mnie ,że więcej mnie nie odwiedzisz ciesze się ,że sprawiam Wam radość pokazując zdjęcia Gutka
*Agrazka mogę Ci obiecać ,że jak będę widziała takiebgo fikusa to na pewno Ci kupię , oczywiście jeśli chcesz
*Rodusik cieszę się ,że mnie odwiedziłaś
*Tessko też mi się podoba to cudo
*AGNESS jak Gutek był mniejszy to cała mordka mu się mieściła w to okienko , wystawiał głowe i obserwował gdzie ja jestem
*Halinko ta Hanie to Nas do obłędu doprowadzi
*Hanuś Dziękuję są piękne
*Boguniu kochana mnie tez to wszystko się podoba ale możliwości są ograniczone niestety .
*Tu.ja słonko kochane pokazujecie takie cudne kwiaty , ja oglądam i zapisuję
Dziś byłam w Mikołajkach i Giżycku kupiłam zaś kwiaty doniczkowe i rybki do akwarium jutro wam pokażę moje zakupy
Tak u Nas dziś było pięknie
Dla Wszystkich miłośników Gucia
POZDRAWIAM
*Tijka storczyki kupiłam w Ełku
* Amba kochanie nie zasmucaj mnie ,że więcej mnie nie odwiedzisz ciesze się ,że sprawiam Wam radość pokazując zdjęcia Gutka
*Agrazka mogę Ci obiecać ,że jak będę widziała takiebgo fikusa to na pewno Ci kupię , oczywiście jeśli chcesz
*Rodusik cieszę się ,że mnie odwiedziłaś
*Tessko też mi się podoba to cudo
*AGNESS jak Gutek był mniejszy to cała mordka mu się mieściła w to okienko , wystawiał głowe i obserwował gdzie ja jestem
*Halinko ta Hanie to Nas do obłędu doprowadzi
*Hanuś Dziękuję są piękne
*Boguniu kochana mnie tez to wszystko się podoba ale możliwości są ograniczone niestety .
*Tu.ja słonko kochane pokazujecie takie cudne kwiaty , ja oglądam i zapisuję
Dziś byłam w Mikołajkach i Giżycku kupiłam zaś kwiaty doniczkowe i rybki do akwarium jutro wam pokażę moje zakupy
Tak u Nas dziś było pięknie
Dla Wszystkich miłośników Gucia
POZDRAWIAM
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
Oj tak dobrze napisałaś tu są jego Fanki - Gucia oczywiscie, ja tez do nich należę
Twój ficus to belize
Twój ficus to belize
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Jadziu widzę że u Ciebie jest ładna i dość sroga zima,ale te rejony kraju takie właśnie
są piękne i surowe wiem o tym bo mieszkałam na Warmii i Mazurach ok 12lat.
Tam zawsze jest zima najdłużej,były to jednak moje najcudowniejsze zimy
i choć było nie raz ciężko to wspominam je z uśmiechem na ustach.
Już nie długo wiosna razem tu na forum damy radę.
są piękne i surowe wiem o tym bo mieszkałam na Warmii i Mazurach ok 12lat.
Tam zawsze jest zima najdłużej,były to jednak moje najcudowniejsze zimy
i choć było nie raz ciężko to wspominam je z uśmiechem na ustach.
Już nie długo wiosna razem tu na forum damy radę.
Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu, jak ja Ci takiej prawdziwej zimy zazdroszczę. Kiedy byłam młoda, marzyło mi się życie w klimacie śródziemnomorskim. Po latach bardzo polubiłam zimę, tylko w Warszawie coraz jej mniej. W moim ogrodzie snieg leżał chyba nie dłużej niż jeden miesiąc i dawno nie ma po nim śladu. Pamiętam piękną i snieżną zimę 2006/2007. Było dużo śniegu, a w lutym i w marcu było wiele dni słonecznych, ale śnieg ciągle leżał, nie tak jak w tym roku.
Ja też jestem fanką Gucia ale Tekla dotrzymuje mu dzielnie kroku. Widzę, że zawsze są razem, nierozłączni przyjaciele. Głaskanko dla Tekli, Gucia i całegoTwojego zwierzyńca.
Ja też jestem fanką Gucia ale Tekla dotrzymuje mu dzielnie kroku. Widzę, że zawsze są razem, nierozłączni przyjaciele. Głaskanko dla Tekli, Gucia i całegoTwojego zwierzyńca.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
Jadzieńko Kochanie, zdjęcie Gucia za szybką - brak mi słów...
brawa dla fotografującego - to Ty , czy Zbyszek?
cieszy , że udało Ci się kupić przypołudnik...
ja się troszkę porozglądałam za nasionkami, ale go tu nie widziałam...
i w ogóle tęsknię za Wami i za Twoimi czworonogami, chociaż znam ich tylko ze zdjęć...
całuję Was mocno...
brawa dla fotografującego - to Ty , czy Zbyszek?
cieszy , że udało Ci się kupić przypołudnik...
ja się troszkę porozglądałam za nasionkami, ale go tu nie widziałam...
i w ogóle tęsknię za Wami i za Twoimi czworonogami, chociaż znam ich tylko ze zdjęć...
całuję Was mocno...
Witaj Ewuniu jak dobrze Cię słyszeć Kochanie to ja zrobiłam to zdjęcie Ewuś jak chcesz to ja kupię u nas przypołudnik i Ci wyśle , to żaden problem Tylko daj znaka ,że chcesz
* Bogusiu oczywiście głaskanko było Wiesz ja też lubię te Mazurskie zimy , chociaż są długie jednak mają swój urok , u nas ciągle biało chociaż mróz zelżał i zrobiło się cieplej
* Witam miłego gościa masz rację kochanie zimy są tu piękne , chociaż wszystkie pory roku na Mazurach są cudne
*Grażynko dziękuję za nazwanie mojego Fikusa
Troszeczkę lata
Łuskanie bobu , Tekla bardzo lubi bub taki zerwany prosto z krzaczka
Dobra biorę się za robotę bo dziś mam gości o 20 na kolacji
**Znaleźć wrażliwych ludzi,
którzy czują to, co my, jest z pewnością
największym szczęściem na ziemi.**
Miłego dnia kochani
* Bogusiu oczywiście głaskanko było Wiesz ja też lubię te Mazurskie zimy , chociaż są długie jednak mają swój urok , u nas ciągle biało chociaż mróz zelżał i zrobiło się cieplej
* Witam miłego gościa masz rację kochanie zimy są tu piękne , chociaż wszystkie pory roku na Mazurach są cudne
*Grażynko dziękuję za nazwanie mojego Fikusa
Troszeczkę lata
Łuskanie bobu , Tekla bardzo lubi bub taki zerwany prosto z krzaczka
Dobra biorę się za robotę bo dziś mam gości o 20 na kolacji
**Znaleźć wrażliwych ludzi,
którzy czują to, co my, jest z pewnością
największym szczęściem na ziemi.**
Miłego dnia kochani
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jadziu czy Ty masz założony wątek z Guciem jeśli tak to bardzo proszę podaj namiary, a jeśli nie, to BŁAGAM załóż, ten Twój piesuńcio to mistrzostwo świata, jest rewelacyjny, każdemu go pokazuję w tych jego cudownych pozach z rewelacyjnymi minkami, i dosłownie płaczę ze śmiechu, jak np,. nad tym zdjęciem za szybką, lub z Teklusia w samochodzie, z tą zblazowaną miną
Tak!!!! Popieram!!!AGNESS pisze:Jadziu czy Ty masz założony wątek z Guciem jeśli tak to bardzo proszę podaj namiary, a jeśli nie, to BŁAGAM załóż, ten Twój piesuńcio to mistrzostwo świata, jest rewelacyjny, każdemu go pokazuję w tych jego cudownych pozach z rewelacyjnymi minkami, i dosłownie płaczę ze śmiechu, jak np,. nad tym zdjęciem za szybką, lub z Teklusia w samochodzie, z tą zblazowaną miną
Serduszko ... Puka... w rytmie....Gucia...
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę