Roślinki Ani cz.5
- Edyta 74
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 sty 2009, o 16:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Roślinki Ani cz.5
Aniu,ślicznie rosną Ci trzykrotki i jak dużo ich masz.
Zdjęcia okien też chętnie obejrzę. Lubię oglądać takie ogólne widoczki z roślinkami w roli głównej.
Zdjęcia okien też chętnie obejrzę. Lubię oglądać takie ogólne widoczki z roślinkami w roli głównej.
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Edytko, Izo dziękuję w imieniu trzykrotek
Troszkę mi się ich uzbierało....kiedyś pamiętam że mama miała tylko 2 ale w ogóle nie były odmładzane i w końcu padły Ja mam nadzieję że te długo będą mnie cieszyć swoją obecnością bo bardzo je polubiłam
A zdjęcia okien niedługo zrobię to pokarzę jak teraz wyglądają
Troszkę mi się ich uzbierało....kiedyś pamiętam że mama miała tylko 2 ale w ogóle nie były odmładzane i w końcu padły Ja mam nadzieję że te długo będą mnie cieszyć swoją obecnością bo bardzo je polubiłam
A zdjęcia okien niedługo zrobię to pokarzę jak teraz wyglądają
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie mogę sięjuż doczekać na zdjęcia
Myślałem o tych fioletowych , kiedyś widziałem tego sporo a teraz sam ich szukam. Ale jak znajdę to będę miał i Ciebie na uwadze.
- Andziax007
- Kontakt:
Kochani nie wiem czy dzisiaj uda mi się zrobić fotki....postaram się ale nic nie obiecuję
Wiesiu bo jedna z tych moich fioletowych powinna mieć srebrny pasek na listkach ale jakoś nie chce się wybarwić mimo że ma światełka pod dostatkiem tak jak i pozostałe A Tobie jakieś się podobają z mojej kolekcji
Wiesiu bo jedna z tych moich fioletowych powinna mieć srebrny pasek na listkach ale jakoś nie chce się wybarwić mimo że ma światełka pod dostatkiem tak jak i pozostałe A Tobie jakieś się podobają z mojej kolekcji
Ja Aniu szukam jedynie tej takiej podobnej trochę do reo ciemnej ze srebrnym polotem. Na tym poprzestanę bo resztę miejsca na suficie rezerwuje na eszki. Teraz to już tylko fiołki bo mam fioła, grudniki/wielkanocniki, eszki i hojki no i jeszcze jedną dużą palmę. Naszą kolekcje też uprofiluje odpowiednio bo na razie to jest mydło, widło i powidło czyli wszystko i nic.
- Andziax007
- Kontakt:
To ja mam taką na 5 fotce chyba.... powinna mieć jeszcze srebrny kolorek Gdybyś chciał to na wiosnę mogę się podzielić A grudniki będą niedługo w biedronce i mam zamiar kupić po każdym kolorki bo martwi mnie ten mój nie chce w ogóle kwitnąć
To znowu szybko znikną.
Benki tak szybko znikły że u mnie w biedronie zrobili po dwóch dniach kolejną ich dostawę i też poszły jak ciepłe bułeczki. Jak będę miał kasiorkę to kupię. A trzykrotkę zaraz zerknę ale chyba takie nie widziałem choć fotki nieco przekłamują (widzę to po swoich). Ale dzięki Aniu za
Benki tak szybko znikły że u mnie w biedronie zrobili po dwóch dniach kolejną ich dostawę i też poszły jak ciepłe bułeczki. Jak będę miał kasiorkę to kupię. A trzykrotkę zaraz zerknę ale chyba takie nie widziałem choć fotki nieco przekłamują (widzę to po swoich). Ale dzięki Aniu za
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Masz Aniu fantastyczną kolekcję trzykrotek.
Wszystkie ogromnie mi się podobają, szczególnie, że to wisioki, a ja ostatnio
cały czas planuję jakby tu jeszcze zagospodarowac ściany, bo na parapetach
i pod oknami to mi się już lekko ciasnawo zrobiło.
Wszystkie ogromnie mi się podobają, szczególnie, że to wisioki, a ja ostatnio
cały czas planuję jakby tu jeszcze zagospodarowac ściany, bo na parapetach
i pod oknami to mi się już lekko ciasnawo zrobiło.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- Andziax007
- Kontakt:
Wiesiu ja mam nadzieję że uda mi się choć jednego przynieś do domu Specjalnie wstanę wcześniej i wybiorę się na poranne zakupy
A jeśli chodzi o trzykrotkę to wiesz.....
Elu dziękuję U mnie też już ciasno na parapetach i przed oknami Na ścianach mam kwietniki i półki ale z światłem nie za bardzo bo mniej go mają roślinki Nie mam już miejsca na kwiatuszki
A jeśli chodzi o trzykrotkę to wiesz.....
Elu dziękuję U mnie też już ciasno na parapetach i przed oknami Na ścianach mam kwietniki i półki ale z światłem nie za bardzo bo mniej go mają roślinki Nie mam już miejsca na kwiatuszki
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Piękne trzykrotki nawet nie wiedziałam że aż ich tyle jest oj cudna kolekcyjka