"Tam gdzie mgły i róże mieszkają" 2012
- AniaDS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: "Tam gdzie mgły i róże mieszkają" 2012
Muszę przyznać, że sporo róż nie rozpoznałabym na tych zdjęciach, gdyby nie podpisy, całkiem zmieniasz ich oblicze na tych zdjęciach. Niesamowite
- camellia
- Od: 21 mar 2010, o 16:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam tak samo jak Ania...
Serio dziewczyny?. Wcale nie zmieniam Wydaje mi się właśnie, że mocno oddają rzeczywistość. Które słabo przypominają siebie?
Agnieszka gdzie Ty się nauczyłaś robić takie zdjęcia Rewelacja, napatrzeć się nie można.
Beato W szkole teoretycznie...ale chyba najbardziej po szkole czyli praktycznie. Dziękuję
-- 26 cze 2012, o 16:04 --
Co do Alchymista, wiesz....strasznie mi go żal przesadzać. Chyba masz rację. Im dłużej patrzę, tym bardziej się do niego tam przekonuję.
-- 26 cze 2012, o 16:04 --
Rety, oby przezimowała ładnie, bo mi ją jeszcze zauroczysz Ja mam chrapkę na więcej. Marzy mi się pnąca. To róża z olbrzymimi liśćmi i kwiatami. Nie widać tego na zdjęciach. Cyknę ją z czymś znanym dla porównania kiedyś.majka411 pisze: Agnieszko, wszystko już napisane, powtórzę w takim razie cudnie.
A Shropshire Lade jadę Ci ją skraść , to moja miłość . Jest tak dorodnym krzaczkiem, że
aż nie mogę oczu oderwać od niej
Nie przesadzaj Alchimista, jej kwity wspaniale się prezentują wśród odcieni różu.
Bukiety bardzo mi się podobają.
Co do Alchymista, wiesz....strasznie mi go żal przesadzać. Chyba masz rację. Im dłużej patrzę, tym bardziej się do niego tam przekonuję.
-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Ja to już się nawet nie odzywam (chociaż bywam stale), no bo nie mam co pisać.... po prostu brak słów
Agnieszko nadrobiłam zaległości i nie mam słów...Ławeczka jest boska, a róże.... zdjęcia... bukiety... pięknie, pięknie cudownie wręcz
Pozdrawiam, Kasia {Nie pytaj świata dokąd zmierza, bo nie daj Boże Ci odpowie[...]Co ma przeminąć, to przeminie. A co ma zranić do krwi zrani [...]}
Kawałek zielonego marzenia
Kawałek zielonego marzenia
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aguś jesteś mega talent Bukiety tworzysz florystyczne,piękne...naprawdę brak słów,by opisać to co widzę
Ta klatka z lobelią super pomysł,masz może jej wyraźniejszą fotkę?
Ta klatka z lobelią super pomysł,masz może jej wyraźniejszą fotkę?
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czekam aż zakwitnie Twoja - China Girl - mam tą róże ale widziałam fotkę ze szkółki - jeden kwiat. Jestem ciekawa czy Twoje też będzie tak obficie kwitła.
- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No cóz mozna dodać chyba tylko to BAJKA, widać że ten klimat i takie nasłonecznie bardzo różyczkom służy no i chyba nawóz i serce "ogrodniczki" też
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja tylko na 100% poznaję AlchymistaSafoya pisze:Serio dziewczyny?. Wcale nie zmieniam Wydaje mi się właśnie, że mocno oddają rzeczywistość. Które słabo przypominają siebie?
Wydaje mi się, że to światło, które jest na zdjęciach i ciepły odcień powodują, że pewnych odmian nie jestem pewna , co nie oznacza, że róże są źle oddane. Są po prostu inne.
Są przepiękne na tych ujęciach
Bardzo wam dziękuję
Dzisiaj w końcu dzień bez deszczu. Wykorzystałam go na pielenie.
Aness poszukam zdjęcie klatki dla Ciebie
Deirde China ma dużo pączków i zapowiada się jej jeszcze bardziej obfite kwitnienie niż w zeszłym roku. Bardzo ją lubię.
Aniu a ja tak się cieszyłam, że udało mi się idealnie oddać kolory Leonarda. Jego tak ciężko sfotografować, bo ma niezwykły kolor przy którym zazwyczaj aparat wariuje. Może to kwestia tego, że fotografuję głównie pod słońce?
To lepiej popatrz co zrobił po deszczu Chipek. Sama ledwo go poznałam. Dla porównania kolorów obok jest Heritage.
Dzisiaj w końcu dzień bez deszczu. Wykorzystałam go na pielenie.
Aness poszukam zdjęcie klatki dla Ciebie
Deirde China ma dużo pączków i zapowiada się jej jeszcze bardziej obfite kwitnienie niż w zeszłym roku. Bardzo ją lubię.
Aniu a ja tak się cieszyłam, że udało mi się idealnie oddać kolory Leonarda. Jego tak ciężko sfotografować, bo ma niezwykły kolor przy którym zazwyczaj aparat wariuje. Może to kwestia tego, że fotografuję głównie pod słońce?
To lepiej popatrz co zrobił po deszczu Chipek. Sama ledwo go poznałam. Dla porównania kolorów obok jest Heritage.
- camellia
- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Chipek bardziej pomarańczowy niż różowy - mój tak kwitł w ubiegłym roku.