Mój ogród-Eukomis część 5
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród-Eukomis część 5
Właśnie! Czy próbowałaś ukorzenić Obielę? To jest cudo! Muszę zobaczyć u sprzedawców. Azalie masz cudne.
Czy okrywasz je na zimę, bo ja swoje zawijam trochę.
Czy okrywasz je na zimę, bo ja swoje zawijam trochę.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Jakie śliczności pokazujesz
-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
I gdzie chcesz zmieścić kolejne Rh ?
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Nie należy Haliny pytać gdzie to zmieścisz,tylko ewentualnie gdzie posadzisz?
Mam rację?
Mam rację?
-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
juni , ja tam musze kiedyś wiosną pojechać ... To nie jest możliwe, żeby coś sie tam jeszcze zmieściło !
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Eukomis- donoszę,że drugi dzień jestem wolna w Podwórkowym od budowlańców i pozostałości po nich,wiosną zaczynam odbudowę ogrodu.Zabezpiecz te twoje cudne rabatki i patrz tym co będą docieplać na ręce i nogi cały czas.
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
Halinko,dobra rada , panowie budowlańcy nie patrzą pod nogi ,mogą wyrządzić wiele szkód- chyba,ze trafisz na wrażliwych na piękno roślin i po prostu ...dobrych ludzi......
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Halinka chyba piecze i piecze na Święta bo czasu nie ma na forum
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Aniu azalie 3 szt.wysadzone za płot i wiele innych roślin, pod balkonem mam pusto a ocieplenia budynku nie będzie i rośliny wysadzone na razie nie powrócą bo by dostały szoku.
Ewo tak się ciesze że u ciebie remont zakończony teraz tylko czekać na wiosnę.
Lodziu ocieplenia budynku w tym roku nie będzie.
Ewa-w nic nie robie leniuchuję boli mnie ręka coś mi włazło w bark i mnie boli. Piec nie będe bo nie ma kto tego jeść. U mnie prawie same baby, nie jedzą słodyczy wszystko na diecie.Ostatnio moja wnuczka nastolatka zgrabniutka mówi wiesz babciu ja musze sie trochę odchudzić. Masakra z tym odchudzaniem wszędzie tylko bąbarduja nas odchudzaniem. Poszła moja sasiadka do lekarza z grypą a on jej mówi że musi schudnnąć tak jakby grypa zależała od tuszy.
Ewo tak się ciesze że u ciebie remont zakończony teraz tylko czekać na wiosnę.
Lodziu ocieplenia budynku w tym roku nie będzie.
Ewa-w nic nie robie leniuchuję boli mnie ręka coś mi włazło w bark i mnie boli. Piec nie będe bo nie ma kto tego jeść. U mnie prawie same baby, nie jedzą słodyczy wszystko na diecie.Ostatnio moja wnuczka nastolatka zgrabniutka mówi wiesz babciu ja musze sie trochę odchudzić. Masakra z tym odchudzaniem wszędzie tylko bąbarduja nas odchudzaniem. Poszła moja sasiadka do lekarza z grypą a on jej mówi że musi schudnnąć tak jakby grypa zależała od tuszy.
- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Masz rację Halinko, że zwariowali z tym odchudzaniem. A lekarz dupa tak jakby wszyscy lekarze byli chodzącymi wzorami pięknego ciała
Wszystko Cię boli bo nie gimnastykujesz się w ogrodzie-mięśnie zastane rozruszają się dopiero na wiosnę
Wszystko Cię boli bo nie gimnastykujesz się w ogrodzie-mięśnie zastane rozruszają się dopiero na wiosnę
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Dlatego też zimą potrzeba gimnastyka ,bo od wiosny to mamy ja w ogródku i to jaką Gdyby mnie tak lekarz powiedział to powiedziałabym mu ,że mnie jest tak dobrze i niczego nie zamierzam zmieniać .On jest od tego żeby leczył, a co ma grypa do otyłości No to masz Halinko teraz dylemat znowu z przesadzaniem
- eukomis
- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Ewuś ja to chyba mam zbyt dużo gimnastyki dwa razy w tygodniu basen i raz w tygodniu jestem na kijkach tak 10km. To chyba zwyrodnienie stawów SKS.
Jadziu nie będę na razie przesadzać niech rosną za płotem bo może na wiosne sie w.....ą z tym ociepleniem bo tylko został mój blok reszta budynków na całym osiedle zrobione Na wiosnę w tych miejscach nasieje kwiatów jednorocznych i będzie pięknie. szkoda róż które wysadziłam za płot na przetrwanie i nie będą ozdabiać mojego ogróka wewnątrz
Jadziu nie będę na razie przesadzać niech rosną za płotem bo może na wiosne sie w.....ą z tym ociepleniem bo tylko został mój blok reszta budynków na całym osiedle zrobione Na wiosnę w tych miejscach nasieje kwiatów jednorocznych i będzie pięknie. szkoda róż które wysadziłam za płot na przetrwanie i nie będą ozdabiać mojego ogróka wewnątrz