Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko - zrób tak jak ja - zainwestuj w rosiczkę lub tym podobny kwiat - moja doskonale spełnia swoją rolę
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Dorotko muchozolem ich też poczęstuj , popryskaj i do doniczek . Te co będą na wierzchu to dostaną trującego kopniaka . Ja biegałam rano z muchozolem , a po południu ze środkiem tym co Ci dałam rozrobionym w spryskiwaczu i pomogło . Kuracja trwała tydzień .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
Zosiu też tak muszę zrobić, bo jak juz udało mi się zlikwidować te w ziemi to muszki zaczęły latać na potęgę i to samo się zaczęłoandriu53 pisze:Dorotko muchozolem ich też poczęstuj , popryskaj i do doniczek . Te co będą na wierzchu to dostaną trującego kopniaka . Ja biegałam rano z muchozolem , a po południu ze środkiem tym co Ci dałam rozrobionym w spryskiwaczu i pomogło . Kuracja trwała tydzień .
- andriu53
- 1000p
Agnieszko ja nigdy tego diabelstwa nie miałam i nie wiedziałam co to jest . Dopiero jak przeczytałam w necie o szkodach jakie potrafią wyrządzić , to wytoczyłam im wojnę i wygrałam . Czy wiesz jakim środkiem trzeba je truć ?
Spis wątków
Spis wątków
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- andriu53
- 1000p
Boguniu decis tego nie zabijał , tylko actellic 500EC i muchozol ten śmierdzący . Bardzo ciężko się pozbyć tych zaraz czarnych .
Spis wątków
Spis wątków
W sklepie ogrodniczym polecili mi DIAZOL 500 EW, lałam 1,5 ml na 2,5 l butelkę, za dwa dni zaczęły robaki wyłazić na wierzch, ale muszki niestety dalej latają a to oznacza, że składają jaja .andriu53 pisze:Agnieszko ja nigdy tego diabelstwa nie miałam i nie wiedziałam co to jest . Dopiero jak przeczytałam w necie o szkodach jakie potrafią wyrządzić , to wytoczyłam im wojnę i wygrałam . Czy wiesz jakim środkiem trzeba je truć ?
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.