Olu, wcale się nie dziwię bo dość blisko siebie mieszkamy. Mam nadzieję, że to już koniec tych widoków.
Elu, ja też z utęsknieniem czekam na majówkę i ciepło
Ewelinko, ja oszalałam na punkcie róż. Napisałaś mi o wyprzedaży i zajrzałam do F.... no i się skusiłam . Dokupiłam jeszcze
1) Crocus Rose (Ausquest)
2) Miss Dior
3) Pastella -
4) Evelyn (Aussaucer)
Już drugi dzień moczą nogi w wiaderku, takie zimno i ciągle pada deszcz, że nie chce mi się jechać na działkę.
![o-ścianę ;:223](./images/smiles/wallbash.gif)
Jutro już będę musiała bo w niedzielę wyjeżdżam. Ciekawa jestem, czy ty się skusiłaś na nowe róże.
Witaj Bożenko, ![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
dziękuję za pochwałę roślinek. Ja jeżówki kupuję głównie w Bylinowym Raju, ale także na all i u nas w centrach ogrodniczych.
Marysiu, no właśnie gdzie ?
Ula, u nas wczoraj znowu padał śnieg, ale dość szybko zniknął. Szkody w kwiatach chyba nie są duże, ale nie wiem co z drzewami i krzewami owocowymi. Jak oglądałam agrest i porzeczki to cześć wygląda na zmarznięte. Myślę, że owoców może być mało. Czas pokaże. Ula, glony są podobnież zdrowe
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
Róże się chyba obroniły bo były nisko cięte. Młode przyrosty były raczej po śniegiem, chyba nie wyglądają źle. Takie zimno i wygwizdów, że nie chciało mis się dłużej oglądać.
Ela, już mi się nie chce przez okno wyglądać, ciągle deszcz i wiatr.
Dorotka, ja też jestem zadowolona z róż, no może jedna jest słabsza, ale ma kilka pędów to da radę. Ładne sadzonki też dostałam od p. Hyży.
Teraz trzeba czekać na lepszą pogodę. Jeżeli chodzi o te hiacynty to mnie bardzo podoba się ten brzoskwiniowy kolor. Pamiętam, że kupowałam je w Lidlu. Po powrocie poszukam, czy mam etykietę.
Ewa, już mnie odsypało, ale pogoda okropna. Roślinki razcej maja wolne tempo i większość grzecznie czeka w pąkach.
Kwitnie bardzo mało tulipanów
![Obrazek](https://images81.fotosik.pl/537/d099fd2c4f3817b9.jpg)