Moja działka - rydnor 2009
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Grzesiu;na koty jeszcze czas,wydaje mi się,że chodziło o terytorium i pokazanie"kto tu rządzi".
Ewuniu;nie ma mowy o jakimś gniewaniu,co Ci przychodzi do głowy.Co do winogrona, to teraz jest dobry czas,na wszystkie przycięcia,usunięcia ,sam chcę przejrzeć porady na Forum i stworzyć sobie harmonogram prac przy winogronie.
Z kaczki najlepiej lubię czarninę.Pozdrów Krzysia.
Krzysiu;Ewa mówiła o swoim mężu,też Krzysiu,ale wiemy że lubisz drób.Te jeziorka,teraz zamarznięte,ale zrobię zdjęcia,to Zobaczysz.
Gabrysia;tak pomylić słynną ulicę,jako torunianka, Otrzymujesz pokutę,dotknięcia Kopernika,kiedy Będziesz w Toruniu.
Ewa Janina;wzajemnie pozdrawiam w Nowym Roku.W Toruniu jak Widzisz wszystko jest możliwe.Co to za ciastka z Ikei,chodzi mi o producenta.
Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam. Ryszard
Krzysiu;jak ze zdrowiem?.
Ewuniu;nie ma mowy o jakimś gniewaniu,co Ci przychodzi do głowy.Co do winogrona, to teraz jest dobry czas,na wszystkie przycięcia,usunięcia ,sam chcę przejrzeć porady na Forum i stworzyć sobie harmonogram prac przy winogronie.
Z kaczki najlepiej lubię czarninę.Pozdrów Krzysia.
Krzysiu;Ewa mówiła o swoim mężu,też Krzysiu,ale wiemy że lubisz drób.Te jeziorka,teraz zamarznięte,ale zrobię zdjęcia,to Zobaczysz.
Gabrysia;tak pomylić słynną ulicę,jako torunianka, Otrzymujesz pokutę,dotknięcia Kopernika,kiedy Będziesz w Toruniu.
Ewa Janina;wzajemnie pozdrawiam w Nowym Roku.W Toruniu jak Widzisz wszystko jest możliwe.Co to za ciastka z Ikei,chodzi mi o producenta.
Wszystkich Serdecznie Pozdrawiam. Ryszard
Krzysiu;jak ze zdrowiem?.
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rydnor,Tak te pierniczki wyglądają, imbirowe.Były jeszcze pieprzowe.Producent GILLE,GillebagarenAB, sobie-286 72 Oerkeljunga www.gille.sobie.Prawdę mówiąc kilka z tych małych zostało w puszce świątecznej ze skrzatem i biała kozą w zaprzęgu i chrześniak(dorosły) do nich się dorwał, zjadł i twierdził,że nic na smaku nie straciły. W IKEA bywa też mrożone ciasto piernikowe.Nie jest przesłodzone, raczej pikantne.
- krzysiek86
- Kontakt:
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witaj Ryszardzie!no nareszcie cię odnalazłam,moje ogniki zostały łyse ,ptaki co do jednego wyjadły ,muszę jeszcze wiosną dosadzić ,byłam na działce ale zapomniałam aparatu bo szłam służbowo i wstąpiłam na swoją działeczkę ,naprawdę żałuję że go nie wziełam wiecie co odlatywało z mojej działeczki bażanty,stałam jak wryta był jeden samiec i chyba trzy kury to wszystko tak szybko się działo,teraz zastanawiam czym karmi się bażanty ,pozdrowienia dla uroczej małżonki i twoich miłych gości
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Ewa Janina;nawet ładnie wyglądają te ciasteczka na choince.W Toruniu nie ma IKEI i nie mogę porównać z toruńskimi piernikami.
Konstanty pięknie się prezentuje.
Ewa;też to zauważyła,myślę,że Konstanty też Ci się podoba.
Zosiu;nareszcie Dotarłaś do mnie,dzięki.Ptaki jedzą, to co jest na widoku,pod śniegiem nie widać.A co do bażantów,to też spotkałem na moich działkach,tylko nie zdążyłem zrobić zdjęcia.
Krzysiu;mylić się,ludzka rzecz.Zrobiłem parę zdjęć z tymi jeziorkami,nic szczególnego.Zobacz.Wkleję później,bo w Fotosiku jest konserwacja systemu.
Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard
Konstanty pięknie się prezentuje.
Ewa;też to zauważyła,myślę,że Konstanty też Ci się podoba.
Zosiu;nareszcie Dotarłaś do mnie,dzięki.Ptaki jedzą, to co jest na widoku,pod śniegiem nie widać.A co do bażantów,to też spotkałem na moich działkach,tylko nie zdążyłem zrobić zdjęcia.
Krzysiu;mylić się,ludzka rzecz.Zrobiłem parę zdjęć z tymi jeziorkami,nic szczególnego.Zobacz.Wkleję później,bo w Fotosiku jest konserwacja systemu.
Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard
Ewa;próbowałem wejścia do mnie z kilku miejsc i jest wszystko OK.przejdę do Was i sprawdzę.Pozdrowienia.Ryszard
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Rydnor, Gieniu, Ewo,cieszę się,że mo Konstanty się podoba.To dobry,łagodny kot.Najbliższa Toruniowi IKEA jest chyba w Berlinie niestety.
Wczoraj odwiedziłam sklep z toruńskimi piernikami na ul. Grodzkiej w Krakowie(na tzw. TRAKCIE KROLEWSKIM), przemiła i kompetentna,znająca języki obce, kulturalna obsługa i dobre zaopatrzenie. Kupiłam trzy puszeczki w kształcie toruńskich gotyckich kamieniczek,po zjedzeniu mini katarzynek w czekoladzie którymi są zapełnione będzie można przeznaczyć je na wyszukane herbatki.Cena bardzo przystępna.
Wczoraj odwiedziłam sklep z toruńskimi piernikami na ul. Grodzkiej w Krakowie(na tzw. TRAKCIE KROLEWSKIM), przemiła i kompetentna,znająca języki obce, kulturalna obsługa i dobre zaopatrzenie. Kupiłam trzy puszeczki w kształcie toruńskich gotyckich kamieniczek,po zjedzeniu mini katarzynek w czekoladzie którymi są zapełnione będzie można przeznaczyć je na wyszukane herbatki.Cena bardzo przystępna.
- krzysiek86
- Kontakt: