![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
![taniec :tan](./images/smiles/taniec.gif)
Pozdrawiam
Jan Okowita
bratek158 pisze:Waldek26-jasne z estetykiostatnio odkrylam przyznaje ze troszke pozno ale jednak
![]()
ze krety robia wielkie noryczesciej pod roslinami pod moja różą która to usychała
znalazłam wielką dziure a korzenie wisiały w powietrzu
![]()
jak miała by nie uschnąć po sprawdzeniu innych roslinek odkrylam smutna prawde o kretach
z estetyki jasne
Zacznij od ustalenia czy przypadkiem krety nie polubiły ryb, bo zamiast straszyć, ściągniesz jeszcze więcej na darmowa ucztę.izabela skula pisze:... więc się przerzuciłam na resztki z ryb i był spokój. Ale widzę że zaczynają się znowu pokazywac więc będę musiała znowu zakasac rękawy i jeśc więcej ryb.
izabela skula pisze:Krety i nornice są ślepe więc kierują się węchem. Odstrasza je wszystko co śmierdzi. W zeszłym roku wrzucałam im czosnek do norek, ale w niektórych miejscach zaczął mi kiełkowac, więc się przerzuciłam na resztki z ryb i był spokój. Ale widzę że zaczynają się znowu pokazywac więc będę musiała znowu zakasac rękawy i jeśc więcej ryb.
Taaak albo zakopie słoik ziemią! A próbowałeś czy teoretyzujesz?O-Connor pisze:...Wystarczy na trasie tunelu wkopać umiejętnie wysoki słoik i zakryć wykop deską ...